Gradovi da se prepucavaju, a sela da prate sa strane? Necemo tako, "decki"Ugrovacaboy je napisao/la:Ajmo , Tuzla, Mostar, Zenica i Sarajevo![]()
Mi ostali ćemo uživat
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gradovi da se prepucavaju, a sela da prate sa strane? Necemo tako, "decki"Ugrovacaboy je napisao/la:Ajmo , Tuzla, Mostar, Zenica i Sarajevo![]()
Mi ostali ćemo uživat
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Bolje pitaj gdje je sjediste razbjezane fukarestineHeller je napisao/la:pastrmka budala a ne zlocinacPristina il Prijepolje 100%tuzlak1987 je napisao/la:Imam jedno ozbiljno pitanje za navijace Zelje. U kojem je gradu sada sjediste Manijaka, Donji Vakuf ili Rogatica?
Imaju oni bazu....samo je na tajnoj lokaciji.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci baza je u Bugojnu jos uvijek ipak![]()
Samo su bezveze syebali ovu lokomotivu.....nemaju pojma da je u modi vintage, a imali su pravi vintage stadion.....sa ovim postupkom su unistili vrijednost stadiona......tuzlak1987 je napisao/la:Ovo neki Pitar se sprda na visem levelu
Sada vise nije uvrsten od nacionalne geografije za 10 svjetskih stadiona koje moras posjetiti prije nego umresSkver je napisao/la:Samo su bezveze syebali ovu lokomotivu.....nemaju pojma da je u modi vintage, a imali su pravi vintage stadion.....sa ovim postupkom su unistili vrijednost stadiona......tuzlak1987 je napisao/la:Ovo neki Pitar se sprda na visem levelu
Sad je baza bez bodaSkver je napisao/la:Imaju oni bazu....samo je na tajnoj lokaciji.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci baza je u Bugojnu jos uvijek ipak![]()
![]()
http://www.bazabezporaza.com/
Nemoj tako, imamo i protiv IgmanaAjzea je napisao/la:Jutro je svanulo, tema sa PL prepucavanjima je već otvorena, Allah samo zna koliko će se puta već danas spomenuti utakmica između Slobode i Jedinstva..
Brojil se Slavonski BrodAjzea je napisao/la:Začudilo bi me da si stavio video navijanja protiv nekog kluba van granica BiH.. Pa vama pasoši i ne trebaju..
vama trebaju jednodnevne propusnicr. doduse pve godine ste igrali 3rd legAjzea je napisao/la:Začudilo bi me da si stavio video navijanja protiv nekog kluba van granica BiH.. Pa vama pasoši i ne trebaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.