Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Doslo je do pormjena cijena nasih reprezentativaca na TM-u:
Ermin Zec : 2.000.000 € (-400.000 €)
Edin Visca : 1.800.000 € (+1.500.000)
Kenan Hasagic : 1.300.000 € (-500.000)
Ibrahim Sehic : 1.200.000 € (+450.000)
Zlatan Muslimovic: 1.000.000 € (-1.250.000)
Vecinom sve iz Turske i jedan iz KljucaGoalgetter je napisao/la:Doslo je do pormjena cijena nasih reprezentativaca na TM-u:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
srijeda
12:00 Boluspor - Gbirligi, Zec
16:30 Marbella - HSV, Besic (prijateljska)
17:00 Mersin - Sivasspor, Sehic
17:00 Adanaspor - Istanbul BB, Visca, Hasagic
17:00 APOEL - Akritas, Jahic
20:45 Man City - Liverpool, Dzeko
20:45 Roma - Fiorentina, Pjanic
22:00 Sevilla - Valencia, Spahic
12:00 Boluspor - Gbirligi, Zec
16:30 Marbella - HSV, Besic (prijateljska)
17:00 Mersin - Sivasspor, Sehic
17:00 Adanaspor - Istanbul BB, Visca, Hasagic
17:00 APOEL - Akritas, Jahic
20:45 Man City - Liverpool, Dzeko
20:45 Roma - Fiorentina, Pjanic
22:00 Sevilla - Valencia, Spahic
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nasim ''talijanima'' se povisila cijena na TM-u
Miralem Pjanic 10.500.000 € (+500.000€)
Senad Lulic 4.800.000 € (+1.800.000)
Miralem Pjanic 10.500.000 € (+500.000€)
Senad Lulic 4.800.000 € (+1.800.000)
Ja nigdje ne procitah ime Sejad Salihovic ...Edo_77 je napisao/la:Vjerujem da aludiras na tekst o Salihovicu u Manchester. Za tvoj info, mislim da se trebas pokriti po usima, jer ni slova nisu izmislili, a ti trcis pred ruduDushi_Rob je napisao/la:Slijedeci naslov na ss.ba "Alispahic na vratima Reala" , ili jos bolji "Galliani posmatra Sehica" , "Avdukic u Ajax-u" , "Maletic putuje na pregovore sa celnicima Tottenhama" ...! Oni su samo prenjeli vijest iz Engleskih medija...
Izvoli ugodno citanje...
http://bleacherreport.com/articles/1011 ... er-says-no" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
subota 
13:30 St Johnstone - Rangers, Papac
14:00 Ried - SV Grodig, Hadzic
15:00 Gbirligi - Eskisehirspor, Zec, Nadarevic
15:30 Arminia Bielefeld - HSV, Besic (prijateljska)
16:00 Liverpool - Stoke, Begovic
18:00 Sevilla - Espanyol, Spahic
20:00 Sint-Truiden - Kortrijk, Zukanovic
20:00 Mechelen - Mons, Pandza, Dialiba
20:45 Catania - Roma, Pjanic

13:30 St Johnstone - Rangers, Papac
14:00 Ried - SV Grodig, Hadzic
15:00 Gbirligi - Eskisehirspor, Zec, Nadarevic
15:30 Arminia Bielefeld - HSV, Besic (prijateljska)
16:00 Liverpool - Stoke, Begovic
18:00 Sevilla - Espanyol, Spahic
20:00 Sint-Truiden - Kortrijk, Zukanovic
20:00 Mechelen - Mons, Pandza, Dialiba
20:45 Catania - Roma, Pjanic
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Naidjoh maloprije na ovo, kad je prije 2 godine bilo govora o tome, da ce Grafite igrati za BiH.
http://www.---SPAM---.org/ ... atest-news

- Nakon treninga je prisao Dzeki imeni i kazao da mu pomognemo oko dobijnja bh. sportskog drzavljanstva. U prvi mah smo se poceli smijati, mislili smo da se sali, ali je djelovao krajnje ozbiljno. Kazao mi je da bi volio u buducnostinositi bh. dres i nadjemo mogucnost kako to da se ostvari - kaze Misimovic. Nas reprezentativac je bio krajnje iznenadjen Grafiteovom zeljom da zaigra za BiH.
- Iznenadio sam se koliko poznaje nas tim. Spomenuo nam je neke od nasih utakmica za koje sam rezultate i ja zaboravio. Dzeki je kazao da je vodeci gol u Genku protiv Belgije jedan od ljepsih koje je vidio u kvalifikacijama za Mundijal - prica Misimovic, koji je kazao da nam Grafite u ovom trenutku nije toliko i neophodan igrac jer nas najbolji tim nema problema u napadu. Edin Dzeko, jedan od junaka sampionskog pohoda Wolfsburga, kaže da nema ništa protiv Brazilceve zelje da u buducnosti nosi dres našeg najboljeg tima.

Gdje ovo nađe . ha ha haGoalgetter je napisao/la:Naidjoh maloprije na ovo, kad je prije 2 godine bilo govora o tome, da ce Grafite igrati za BiH.![]()
![]()
- Nakon treninga je prisao Dzeki imeni i kazao da mu pomognemo oko dobijnja bh. sportskog drzavljanstva. U prvi mah smo se poceli smijati, mislili smo da se sali, ali je djelovao krajnje ozbiljno. Kazao mi je da bi volio u buducnostinositi bh. dres i nadjemo mogucnost kako to da se ostvari - kaze Misimovic. Nas reprezentativac je bio krajnje iznenadjen Grafiteovom zeljom da zaigra za BiH.
- Iznenadio sam se koliko poznaje nas tim. Spomenuo nam je neke od nasih utakmica za koje sam rezultate i ja zaboravio. Dzeki je kazao da je vodeci gol u Genku protiv Belgije jedan od ljepsih koje je vidio u kvalifikacijama za Mundijal - prica Misimovic, koji je kazao da nam Grafite u ovom trenutku nije toliko i neophodan igrac jer nas najbolji tim nema problema u napadu. Edin Dzeko, jedan od junaka sampionskog pohoda Wolfsburga, kaže da nema ništa protiv Brazilceve zelje da u buducnosti nosi dres našeg najboljeg tima.![]()

Potpis!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Gdje ovo nađe . ha ha haGoalgetter je napisao/la:Naidjoh maloprije na ovo, kad je prije 2 godine bilo govora o tome, da ce Grafite igrati za BiH.![]()
![]()
- Iznenadio sam se koliko poznaje nas tim. Spomenuo nam je neke od nasih utakmica za koje sam rezultate i ja zaboravio. Dzeki je kazao da je vodeci gol u Genku protiv Belgije jedan od ljepsih koje je vidio u kvalifikacijama za Mundijal - prica Misimovic, koji je kazao da nam Grafite u ovom trenutku nije toliko i neophodan igrac jer nas najbolji tim nema problema u napadu. Edin Dzeko, jedan od junaka sampionskog pohoda Wolfsburga, kaže da nema ništa protiv Brazilceve zelje da u buducnosti nosi dres našeg najboljeg tima.![]()
heheh sjecam se tada je i Ciro govorio da hoce Sammira u reprezentaciji BiH, kao ima bosansko ime pa sta fali...

ma zajebancija i jedno i drugo. mozda je Grafite bio ozbiljan posto tada jos nije bio zaigrao za Brazil ali nema sanse da bi Fifa to dopustila.
nije to glupa Fiba i njihova pravila da neki kosarkas moze igrati za drzavu u kojoj nikad nije bio.
Jedno pitanje... Da li je najbrži gol u historije naše reprezentacije postigao Zlatan Bajramović protiv Belgije (50. sekunda) il je bilo i bržih golova ? 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
zlatanov gol je najbrziZagor je napisao/la:Jedno pitanje... Da li je najbrži gol u historije naše reprezentacije postigao Zlatan Bajramović protiv Belgije (50. sekunda) il je bilo i bržih golova ?

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- IlPrincipe
- Kontakt:
Za sve dijasporce
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
U februaru s Brazilom, u maju s Meksikom i Irskom, a u augustu s Velsom... Strašne provjere!
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da je ova protiv Welsa kod kuce, bilo bi jos bolje, al ok.othello je napisao/la:U februaru s Brazilom, u maju s Meksikom i Irskom, a u augustu s Velsom... Strašne provjere!

http://www.****/d/641-roden-mirko-hrgovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ga zanima
ko ga zanima

Bosna <3
Ko je ovaj Junuzović, znam da je igrao u Austriji prije Werdera, danas je odigrao dobru tekmu protiv Freiburga... Jel ima šansi da zaigra za BiH?!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema, igra vec u Austrijskoj A-Reprezentaciji.othello je napisao/la:Ko je ovaj Junuzović, znam da je igrao u Austriji prije Werdera, danas je odigrao dobru tekmu protiv Freiburga... Jel ima šansi da zaigra za BiH?!
Zukanović Ervin ove sezone 26 utakmica za Kortrijk
Boris Pandza 23 utakmice
Adnan Mravac 19 utakmica
Boris Pandza 23 utakmice
Adnan Mravac 19 utakmica
Zukanovića bi trebo Pape pozvat igra sličnu poziciju kao Mravac a dosta je bolji od njegazgembo89 je napisao/la:Zukanović Ervin ove sezone 26 utakmica za Kortrijk
Boris Pandza 23 utakmice
Adnan Mravac 19 utakmica
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
pa nije slicnu, neg istu poziciju...obojica su stoperi, ali je zukanovic sigurno bolji...mislim, nije tesko bit bolji od mravca...Delirium je napisao/la:Zukanovića bi trebo Pape pozvat igra sličnu poziciju kao Mravac a dosta je bolji od njegazgembo89 je napisao/la:Zukanović Ervin ove sezone 26 utakmica za Kortrijk
Boris Pandza 23 utakmice
Adnan Mravac 19 utakmica
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 14 feb 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…