Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Policeman » 12 jul 2017, 21:52

Zasto svi Perisica guraju samo na tu lijevu stranu kad momak igra i lijevo i desno bez problema
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jul 2017, 21:55

Da ste bili malo brži i keširali 45 mil za Costu umjesto 50 mil za Perišića ehh okrutna sudbino. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 12 jul 2017, 22:03

Mene brine sto Costu niko nije htio a meni je dobar igrac fakat ,bolji od Jamesa uglavnom i taj Bayern ppceo sranja radit

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 jul 2017, 22:04

Policeman je napisao/la:Zasto svi Perisica guraju samo na tu lijevu stranu kad momak igra i lijevo i desno bez problema
Zato sto mu je ta lijeva strana prirodna, sto bi rekli moderno krilo suprotna strana od koristene noge, poput Robena, Riberya i kamare slicnih igraca.

Evo fino i na klipu prikazano.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jul 2017, 22:06

Saurman je napisao/la:Da ste bili malo brži i keširali 45 mil za Costu umjesto 50 mil za Perišića ehh okrutna sudbino. :mrgreen:
On je bio rezerva. Ako Perisa strasni propadne. xD
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jul 2017, 22:10

Meni nije jasno zašto je onaj gazda 'orozova (Levi valjda) bijesan na vas ? Šta je uzrokovalo svadju ? Prvi centarfor Gordi Albiona će jednom poželjet' da zaigra u velikom klubu a i da makne koji trofej. Jedini haman uz Rojsa da je svjetska klasa a nije osvojio ni turnir u Memićima.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jul 2017, 22:27

Centre forward je napisao/la:Meni nije jasno zašto je onaj gazda 'orozova (Levi valjda) bijesan na vas ? Šta je uzrokovalo svadju ? Prvi centarfor Gordi Albiona će jednom poželjet' da zaigra u velikom klubu a i da makne koji trofej. Jedini haman uz Rojsa da je svjetska klasa a nije osvojio ni turnir u Memićima.
Mislim da je bio transfer Berbatova gdje su se opasno zakacili Gill I Levy. Utd valjda mutio iza ledja I igrao prljavo, proslo nam I uzeli Berbu. Ali Levy nas stavio na crnu listu I od tada odbija I kontakt s nama bilo kakav. Prica oko Balea je najbolji primjer. Moze I manje para ali neces u United.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 jul 2017, 22:37

Ma Levy je tesko izdurao sa Berbinom zeljom da napusti klub.

Isla ona prica bio niko i nista, mal ko cuo za njega, kak to nisu zasluzili manjak respekta, kak je po njemu trebao ispostovat ugovor itd.

Fergi tu uletio klizeci...
Last week, Levy denounced Ferguson as "arrogant" and "hypocritical" for going public about his intention to sign Berbatov, a claim promptly rejected by the United manager since his reported quotes were found on an obscure Scandinavian website.
Levy warned United he would submit an official dossier of complaint to the Premier League regarding their "public" pursuit of Berbatov to which Ferguson responded by telling Tottenham it would cause severe "embarrassment" if they did.
Ferguson said: "It's embarrassing for them but you know what Daniel Levy is like. He's different."
Bilo je tu krvi do koljena.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 12 jul 2017, 22:38

collector je napisao/la:
Rashford već ulazi u godine gdje ako očekuješ da ćeš izvući vrhunskog igrača ne smiješ štedjeti minute na njemu. Preko Lukakua ne može, tako da će jedno od krila sigurno biti njegovo. Po svemu sudeći lijevo jer se puno bolje tu osjeća. Zbog toga sam dojma da se traži pojačanje na desnom krilu i da će Perišić igrati tamo, iako je većinu karijere igrao lijevo i lijevo je neznatno bolji. Igra s obje noge, tako da to nije problem. Zbog toga i jesam toliko afirmativno pisao o Willianu koji bi perfektno legao ovoj ekipi.

Mata, Miki i Lingard su svakako opcije, ali United u ovoj sezoni mora imati XI bez ikakvih dilema. Mourinho će sigurno koristiti više formacija. Sa pojačanjem u vezi, Fellainijem i par utakmica za Carricka napokon ima luksuz da odmori Pogbu i Herreru. Međutim, mislim da će trivote biti prva opcija, a s tim u vezi se nadam da bi kako mogao oživjeti Shawa i da će on biti igrač viška u napadu.

Iskreno nije mi neki posao napravljen ako Lingard bude prva opcija desno niti ako Mikiju značajno smanji minutažu. To bi značilo da je vrlo blizu izlaznih vrata. Generalno je gužva na krilima, bez da neko ozbiljnije odskače kvalitetom. Mislim da bi za Pereiru i Younga najpametnije bilo potražiti novu sredinu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jul 2017, 22:39

Ma i mislio sam da je za Berbatova nešto, al' nisam bio siguran. Malo mi je čudno da se inati (baš neki ters insan), jer se radio o klasičnom biznismenu. Svjestan je i on da će kad tad morat' popustit', kad ga recimo Hary il' Ali pritisnu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jul 2017, 22:40

Centre forward je napisao/la:Ma i mislio sam da je za Berbatova nešto, al' nisam bio siguran. Malo mi je čudno da se inati (baš neki ters insan), jer se radio o klasičnom biznismenu. Svjestan je i on da će kad tad morat' popustit', kad ga recimo Hary il' Ali pritisnu.
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 jul 2017, 22:41

Nista oni nece pritiskat dok je Poche na kormilu. Ustvari dok Levy ide ovim pravcem, gdje za par sezona stanca wc igrace u svom dvoristu, redovni ucesnik lp-a, a onda ce nakon izgradnje stadiona podic platni plafon (trenutno msm oko 100k najvece primanje).

Jednostavno mozemo pratit i uzivat kak se jedan prosjecni engleski klub lagano, uz pragmatican pristup genija Levya, prikljucuje eliti lige.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 jul 2017, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jul 2017, 22:44

Nisam baš siguran. Ne misliš valjda da ova dva koja sam spomen'o namjeravaju da cijelu karijeru provedu u Tottenhamu ?? Sve to lijepo zvuči,i stadion i ekonomska strategija al' oni ipak ne mogu da dostignu kapacitet velikih klubova sa Otoka.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 jul 2017, 22:49

Ovaj dugorocni projekat, koji unazad par sezona otkriva fenomenalnu ogranizaciju, svoju preobrazbu ce zavrsiti dizanjem platne liste. Tada ce Spursi, inace poznati ko jedni od jacih na polju izlaznih transfera biti tik u boljoj poziciji (ak je to ikako moguce).

Jedna titula event neki boom transfer ce biti gotova misija, a bome su strasno blizu navedenog, ev vec dvije godine zaredom.

Nije to samo prolazna bajka, jednosezonsko cudo il sta vec. Sta mislis kak su do sada zadrzali Kanea, Allija, Llorisa i Tobya? A npr. znamo da je pomenuti Kane kompletniji napadac od Lukakua...

Walker bi prije presjedio dvije sezone na tribinama neg da bude stavljen na transfer listu (al tu je, ak se obistini doslo do spora na relaciji igrac manager).

Odosmo daleko, tema je umal wc Perisa, MatiK i tako ti.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 jul 2017, 06:47

Nisam ljubitelj perise ali je sto puta bolja opcija od coste. Costa bi bio zagarantovan flop u manchesteru

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 13 jul 2017, 07:19

Costa je krilo koje probije bezbroj puta koji stvara sanse,opasan dribler uz to veoma brz,naravno da je bolji od Perisica,sad def ovaj drugi moze uradit vise i jedino mi se svidja sto igra s obje noge Perisic i to igra skoro pa isto sa obje,tako da moze oba krila pokrit

Zeljeznicar! 1921 !

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jul 2017, 07:51

Nije bitno sta Perisa ili Costa moze, bitno je sta kod Murinja mogu. Perisa je takticki i defanzivno odgovorniji sto je kod Joze velika prednost koju ovaj ima. Sa pristupom koji lezi igracuigracuI I igracem kao sto je Perisa prije ce se nesto osvojiti nego li sa Costom. Za Costu moras napraviti skroz drugu atmosferu da bi iskoristio njegove prednosti a to je atmosfera koju Jozo ne pravi.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 13 jul 2017, 09:09

Feldmarschall je napisao/la:Generalno je gužva na krilima, bez da neko ozbiljnije odskače kvalitetom. Mislim da bi za Pereiru i Younga najpametnije bilo potražiti novu sredinu.
Meni su obojica dragi igrači. Pereiru smatram dobrim talentom koji za nekoliko godina može igrati u prvom timu Uniteda. Jedva čekam ove pripremne utakmice da vidim kako se snalazi i u kojim će ga sve rolama Mou isprobavati.

Ali pošto je gužva na krilima bolje mu je da ode na posudbu u neki premijerligaški klub. Youngu je vrijeme da ide i to čisto zbog njega. Posljednji je izbor na krilu a koristio bi nekolicini klubova u EPL.

Btw.
Inter Milan Sporting Director Piero Ausilio told Sky Italia: “It’s not happening.
“Perisic is training with us and so far we have not taken into consideration anything that they have offered us.”
Perišu ćemo morati platiti minimalno 45 miliona funti sve su prilike.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 jul 2017, 09:23

Jbga, ako Jozo kaze da bas mora Perisa onda ga platiti koliko god treba. Niko od nas ne vodi United pa da biramo koga cemo dovesti. Plati, dovedi mu sto zeli I igraj.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 13 jul 2017, 10:21

Zaobidje nas ova prevara iz Monaca,daj Matica aBd

Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.