Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 23 maj 2010, 12:59

Dzeko :) drago mi je da vas preuzima najbolji trener da konacno prodjete osminu finala LP ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2010, 13:01

juznjak> je napisao/la:Dzeko :) drago mi je da vas preuzima najbolji trener da konacno prodjete osminu finala LP ;)
Bilo bi dobro da Dzeko dodje u Real a Miske u Athletico..
Opet bi bili u istom gradu , al sad kao ljuti rivali :D

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 maj 2010, 16:25

Ma nece vama ni mourinho pomoci jer on igra na rezultat..a vi uvijek igrate na vise golova vjerujte mi xD..ovo je eraaa Barce svidjelo se to vama ili ne...jos sad kad dodje fabregas ...a villa ce vam trpati jer on u karijeri nikad nije manje od 15 golova dao u primeri..a kad ga xavi i iniesta i fabregas krenu gadjat loptama u oko ne moze manje od 20 golova dat'' ...i onaj da vas posjetim Real Madrid 2----Barcelona 6...i ne...nije tennis u pitanju ;))
27.10.2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 16:29

Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu. :oops: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 16:32

Devil je napisao/la:Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu. :oops: :roll:
I naravno, odmah provokatorski. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 16:33

HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAA..................ma samo se suge nadaju da ce nesto uspjeti sa onim papkom mourinhom.......ma opet ce oni nama pljeskat u pola Madrida i to na njihovom stadionu.....
dzaba vam i taj trener kad cemo opet kao sto kolega rece, teniski ubaciti 6-icu............

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........................LUZERRRIIIIIIIII

VISCA BARCA!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 16:35

omerbavarac je napisao/la:
Devil je napisao/la:Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu. :oops: :roll:
A tek ovaj:
Najaktivnija tema:Real Madrid C.F.
(13 Postova / 46.43% vaših postova) :oops: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 16:37

Devil je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
A tek ovaj:
Najaktivnija tema:Real Madrid C.F.
(13 Postova / 46.43% vaših postova) :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:
To su ti potajni navijaci. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 maj 2010, 19:10

Many believe it is the best save made in football history. Iker Casillas cleared a shot by Perotti on the 46-minute mark in the match against Sevilla when everyone thought the ball was clearly going in. This action will surely go down in history. Iker Casillas has played 480 games with Real Madrid and taken four league titles and two Champions League titles, amongst others, along the way. This save defines an incredible career.

[youtube][/youtube]

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 maj 2010, 20:17

Lopta ga je pogodila u nogu. Kako to moze biti najbolja odbrana ikad?

Mada je ovo slicna situacija kao kad Schmeichel odbranio sut Zamoranu. Nisam mogao naci posebno taj detalj, ali ima u ovom videu njegovih najboljih odbrana.

[youtube][/youtube]
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 20:19

Druga odbrana , a ne prva ... druga , kad je prazan go ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 maj 2010, 20:25

Ne znam, meni je ovdje bolja sansa bila onaj sut glavom. Dobra je ova druga odbrana, ali opet nije to ono za sto se smatra. Ako se uopste i smatra tako, jer ne znam odakle je ova izjava stigla.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 maj 2010, 00:41

Trasimaco je napisao/la:Lopta ga je pogodila u nogu. Kako to moze biti najbolja odbrana ikad?

Mada je ovo slicna situacija kao kad Schmeichel odbranio sut Zamoranu. Nisam mogao naci posebno taj detalj, ali ima u ovom videu njegovih najboljih odbrana.

[youtube][/youtube]
Govori se o drugoj odbrani a ne o prvoj. Imas dvije sjajne odbrane na toj utakmici. Prva koliko toliko naspram druge. Moram napomenuti kako to nije sve jer je pred Ikera i cini mi se Negredo izasao sam pa Iker skinuo

Procitaj sta pise - Many believe it is the best save made in football history. - Ne kaze se da je najbolja nego da mnogi misle da je najbolja...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 maj 2010, 01:07

[youtube][/youtube]

Jedan je kralj golmana
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2010, 12:15

^ Ubjeđen sam da će novo Realovo pojačanje da bude Silva ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2010, 12:26

Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 maj 2010, 12:43

bparena je napisao/la:Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Kao prvo Barca nije tvoja osim ako se s nama ne dopisuje Laporta. To je krajnje glupo što si napisao.
Dalje Ronaldo, Albiol, pa možda i Arbeloa i Kaka su opravdali očekivanja, dok jedino Benzema nije.
A šta Barca, dobro posluje :?: Moratti stari lisac da Ibru, za Eta i 30-tak miliona i ovaj vidi čuda mu nakon 40-tak godina donese ligu prvaka. Dok Ibro ne može meda u Barci. Dobar transfer što jes jes :lol:
Al što su sa onim Chigrinskim odradili posao :lol: Pa to samo oni mogu. Platiti štopera toliko i čovjek ne odigra ni tri utakmice :lol:
Evo vidim i Villu su doveli, šta će sa Ibrom, nije valjda da su se pokajali i bacili 70-80 mil u smeće :roll:
Da ne spominjem promašaje tipa Hleba, Caceresa itd.
Ništa ti ta "tvoja" Barca nije bolja od Reala što se tiče transfera, tu su oni negdje u pet deka, a tvoje maštarije i inače navijače Barce su nešta sasvim drugo. Al i to je dopušteno, ipak je demokratija ha ya.....

EDIT
Jedno je sigurno, Special One vam će ponovo pokoriti Camp Nou, samo ovaj put sa igračima u bijelim dresovima ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 maj 2010, 12:57

Jedva čekam da Special One potpiše za Real, uh, al će onda bit živo u Madridu i Španiji :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 maj 2010, 14:02

bparena je napisao/la:Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Dobro ti ovaj sa Zeljinim avatarom kaze :)

Sta to Barca radi mudrije? Dali su 25 miliona za propalitet, dali su 70 miliona za Ibrahimovica koji se iskazao kao ne tako dobro pojacanje, doveli su Maxwella od kojeg je cak i Abidal bolje odigrao.

A vidi cuda, toliko si bio prepametan da si rekao SVOJOM GLUPOSCU da je Real pojacao Bayern Robbenom. Za tvoju informaciju Sneijder je otisao kako bi pokrio deficit a Arjen Robben je zatrazio da napusti Real Madrid - ZNACI ROBBEN JE TRAZIO DA ODE A REAL NECE NIKOGA DRZATI KAO U ZATVORU

ovo ti nisi znao

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2010, 14:13

Mislim da nikome nije jasno sta ce se desiti - ali mene ponajmanje briga - samo sam dao svoj komentar. Za sve postoji medijsko pokrice tipa - sam zeilo da ode i sl. OK to je valjda tako. Ponovo kazem mislim da jos svi konci nisu pohvatani i nezna se kako ce se rasplest ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.