Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Bilo bi dobro da Dzeko dodje u Real a Miske u Athletico..juznjak> je napisao/la:Dzekodrago mi je da vas preuzima najbolji trener da konacno prodjete osminu finala LP
I naravno, odmah provokatorski.Devil je napisao/la:Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu.![]()
A tek ovaj:omerbavarac je napisao/la:I naravno, odmah provokatorski.Devil je napisao/la:Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu.![]()
![]()
Devil je napisao/la:A tek ovaj:omerbavarac je napisao/la:I naravno, odmah provokatorski.Devil je napisao/la:Joj ovi su mi navijaci najjaci prvi post i odmah na temi o mrskom Realu.![]()
![]()
Najaktivnija tema:Real Madrid C.F.
(13 Postova / 46.43% vaših postova)![]()
Govori se o drugoj odbrani a ne o prvoj. Imas dvije sjajne odbrane na toj utakmici. Prva koliko toliko naspram druge. Moram napomenuti kako to nije sve jer je pred Ikera i cini mi se Negredo izasao sam pa Iker skinuoTrasimaco je napisao/la:Lopta ga je pogodila u nogu. Kako to moze biti najbolja odbrana ikad?
Mada je ovo slicna situacija kao kad Schmeichel odbranio sut Zamoranu. Nisam mogao naci posebno taj detalj, ali ima u ovom videu njegovih najboljih odbrana.
[youtube][/youtube]
Kao prvo Barca nije tvoja osim ako se s nama ne dopisuje Laporta. To je krajnje glupo što si napisao.bparena je napisao/la:Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Dobro ti ovaj sa Zeljinim avatarom kazebparena je napisao/la:Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.