Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
ima li gdje kakav link ili ako neko može da stavi snimak tekme,bio sam na poslu pa nisam mogao direktno gledati, dugo pratim ovu generaciju i baš bi volio pogledati ovu,možda i najveću pobjedu naših mlađih selekcija od osamostaljenja BiH, nadam se da će momci nastaviti u ovom tempu i napraviti solidan rezutat na ovom prvenstvu, a njih nekoliko Atić,Đedović,Imran, Aleksić, steći iskustvo koje ce abd koristit kada dođu do A selekcije,sretno momci sutra protiv Češke i u drugom krugu da napravimo rezultat, mada je i opstanak u A diviziji velika stvar,još jednom molba ako neko ima snimak da postavi.
bice na youtube, ali jos je nisu postavili. jedino ako turci nezabrane postavljanje 

Šta bi možemol izborit opstanak ako izgubimo sve utakmice u grupi ? Il smo ga već osigurali ovom pobjedom nad domaćinom,ubijedljivo glavnim favoritom turnira? 
Ipak je ovo U18,mlade glave,nema neke konstantnosti i nisu favoriti toliko izraženi u mladjim selekcijama bilo kojeg sporta,kao u A timovima.Naravno da ima favorita,al eto pobijedili smo iako bi većina bila zadovoljna da ne izgubimo više od 30 razlike.
Da dodam da očekujem da budemo sila nakon nekog vremena što se A reprezentacije tiče.

Ipak je ovo U18,mlade glave,nema neke konstantnosti i nisu favoriti toliko izraženi u mladjim selekcijama bilo kojeg sporta,kao u A timovima.Naravno da ima favorita,al eto pobijedili smo iako bi većina bila zadovoljna da ne izgubimo više od 30 razlike.
Da dodam da očekujem da budemo sila nakon nekog vremena što se A reprezentacije tiče.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 jul 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
ja ovo nikako ne mogu razumjeti. jel on gleda lebrona, rudija, navara i slicne, pa poželi li bar nekada da bude kao onMrMuscle je napisao/la:Atic je sigurno medju 3 igraca na ovom turniru, po talentu sigurno na 1. mjestu, al' njega moze unistiti njegova luda glava i neradinost, jer se na treningu samo segači i zaebava, maximalno zabusava...
A sad sto se tice pobjede.. Svaka cast momcima... Protiv prvog favorita turnira onako odigrati momacki i sa mudi.ma do poda.. Svaka cast svima....
Uz Karahodzica i Gacica bi itekako imali sanse pa i za polufinale... Ovako je patnja i borba.. Al sa ovakvom igrom nasi momci ostaju u A diviziji abd....
Kako bi mi zao bilo da ispadnemo a da ne vidimo Aticevu i Nedimovu dominaciju naredne god kad budu njihova godista....

nema potpisa
Eno i Bajo za Hrvate igro protiv engleske u kadetima..Ma nema ove godine sto se tice kadeta samo lijepe vijesti...Maric,Bajo sad ce se i za Mutica javiti,otprije Colak,Pervan,Prskalo,Keric,Simanic,Glisis,Reljic,Adzic ma milina 

-
- Kontakt:
Čitam ovu temu prije prvenstva, prognozira se borba za treće mjesto u grupi, govori kako su Grci i pogotovo Turci prejaki. Od jake Grčke momci izgube svega 9 razlike, i pojavljuju se brojni "stručnjaci" koji blate trenera zato što je izgubio 9 razlike od favorita. Onda dođe turska "mašina", pominje se poraz od 30-40 razlike, poraz upisan i prije početka, a momci pobijede tu "mašinu". I vidi đavla, oni stručnjaci su ili po mišijim rupama, ili su provirili, ali trenera i ne pominju. Mora da su sami igrači pravili taktiku i vodili utakmicu. U stvari ne, jedan "stručnjak" reče da je pobjeda ostvarena "na borbenost, a ne na taktiku". Vrh vrhova!
E moji "stručnjaci"... Nadam se da je neke ovdje barem malo sramota.
E moji "stručnjaci"... Nadam se da je neke ovdje barem malo sramota.
Zaboravih na kraju da čestitam momcima, svaka vam čast! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svaka cast momci i kakav posao radi Harun Mahmutovic, od kako je on generalni sekretar nase omladinske selekcije rapidno napreduju, u nazad 4 godine mogli smo sanjati da se takmicemo na prvenstvima A divizije, dakle kad ima neko normalno da radi u ovj drzavi se moze sve i bez njene pomoci
Valjda bi ovi koji su kojekakve gluposti pisali, treba da se izvinu igracima, selektoru i svima redom. Momci su jos jednom pokazali da su jaci od svih problema. Najjaci smo kada nas potcijenis.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
INAT SILAN BOSANSKI!!

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da znate da smo vas podcjenili i sutra i u svim ostalim utakmica.neno#4 je napisao/la:Valjda bi ovi koji su kojekakve gluposti pisali, treba da se izvinu igracima, selektoru i svima redom. Momci su jos jednom pokazali da su jaci od svih problema. Najjaci smo kada nas potcijenis.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Onda se ti trebas prvi izvinuti selektoru e onda cu i ja..Igracima se ovdje niko ne treba izvinuti jer niko ih nije ni vrijedjao..Baja je jucer sam usro, al kod nas ne smijes dat kritiku jer te odma proglase..neno#4 je napisao/la:Valjda bi ovi koji su kojekakve gluposti pisali, treba da se izvinu igracima, selektoru i svima redom. Momci su jos jednom pokazali da su jaci od svih problema. Najjaci smo kada nas potcijenis.
Ne valja tako pisati. Nisam mislio na tebe, zasto si se pronasao u cijeloj prici?! Danima sam za vrijeme turnira u Manheimu, na pripremama branio Baju i na kraju je dobio mec veceras. I to ne bilo koga, nego domacina Tursku. A to ne moze neznalica kakvim ga se predstavlja ovdje.Lotus je napisao/la:Onda se ti trebas prvi izvinuti selektoru e onda cu i ja..Igracima se ovdje niko ne treba izvinuti jer niko ih nije ni vrijedjao..Baja je jucer sam usro, al kod nas ne smijes dat kritiku jer te odma proglase..neno#4 je napisao/la:Valjda bi ovi koji su kojekakve gluposti pisali, treba da se izvinu igracima, selektoru i svima redom. Momci su jos jednom pokazali da su jaci od svih problema. Najjaci smo kada nas potcijenis.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
istegnite se dobro prije izvijanja
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Znači, Baja je uprskao bez obzira na to što je izgubio od unaprijed proglašenog favorita nevelikih 9 razlike. A danas je pobijedio maltene nepobjedive, mašine, prejake i presnažne, šta ćemo sad?! Niko ga ne hvali. Što kaže onaj "stručnjak", pobijedila je borbenost, a ne taktika, je l' da?! Bože, sačuvaj, kakvih nas ima. Fuj!Lotus je napisao/la: Baja je jucer sam usro...
Znači, smiješ dati kritiku, ali smiješ i pohvalu. Samo mi smo takav narod da samo kritikujemo, ne daj bože pohvaliti. Čast jednom forumašu, mislim da je jedan čovjek pohvalio poboljšanu rotaciju. Jedan jedini. Možda da Dragan nije Dragan, i da Bajić nije Bajić, da su mu u ličnoj karti malo drugačiji podaci, možda bi tad neko napisao i ponešto pozitivno.Lotus je napisao/la: ...al kod nas ne smijes dat kritiku jer te odma proglase..
Opet ću reći, nadam se da je neke od "stručnjaka" od juče (sad već prekjuče) bar malo sramota.
puno ti od foruma očekuješ
glupost za hrabre je sebičan lijek
I ja sam ga branio na tom turniru i govorio sam da treba momcima samo vrijeme da se uigraju i to je to..I sto puta sam govorio i mogu se pronaci moji postovi u kojima govorim da mozemo u prvih pet i samim tim otici na svjetsko jer momci imaju potencijal zs velike stvari i dalje vjerujem u to.U tvom postu sam se pronasao jer sa bio razocaran na jucerasnje trenerovo vodjenje igre i slabu rotaciju i uputio sam dosta kritika prema njemu..Mene ne zanima ko nas vodi kako se zove,sta jede, sta pije i ostalo nego Me zanima rezultat i samo rezultat! Dosta je bilo price o opstanku i zadovoljavanje mizernim stvarima mi smo drugu godinu u a diviziji sad treba podici ljestvicu vise i ici sto dalje jer to sa ovim igracima mozemo!neno#4 je napisao/la:Ne valja tako pisati. Nisam mislio na tebe, zasto si se pronasao u cijeloj prici?! Danima sam za vrijeme turnira u Manheimu, na pripremama branio Baju i na kraju je dobio mec veceras. I to ne bilo koga, nego domacina Tursku. A to ne moze neznalica kakvim ga se predstavlja ovdje.Lotus je napisao/la:Onda se ti trebas prvi izvinuti selektoru e onda cu i ja..Igracima se ovdje niko ne treba izvinuti jer niko ih nije ni vrijedjao..Baja je jucer sam usro, al kod nas ne smijes dat kritiku jer te odma proglase..neno#4 je napisao/la:Valjda bi ovi koji su kojekakve gluposti pisali, treba da se izvinu igracima, selektoru i svima redom. Momci su jos jednom pokazali da su jaci od svih problema. Najjaci smo kada nas potcijenis.
Jucer je pogrijesio danas je to puno bolje izgledalo i dobro je vodio tekmu..Ja nisam mrzitelj i evo kad vidim da je nesto bolje ja to i pohvalim jos neke stvari sam vec napisao u prethodnom postu i mislim da je to to sto se ovoga tice..:vladedivac je napisao/la:Znači, Baja je uprskao bez obzira na to što je izgubio od unaprijed proglašenog favorita nevelikih 9 razlike. A danas je pobijedio maltene nepobjedive, mašine, prejake i presnažne, šta ćemo sad?! Niko ga ne hvali. Što kaže onaj "stručnjak", pobijedila je borbenost, a ne taktika, je l' da?! Bože, sačuvaj, kakvih nas ima. Fuj!Lotus je napisao/la: Baja je jucer sam usro...
Znači, smiješ dati kritiku, ali smiješ i pohvalu. Samo mi smo takav narod da samo kritikujemo, ne daj bože pohvaliti. Čast jednom forumašu, mislim da je jedan čovjek pohvalio poboljšanu rotaciju.: Jedan jedini. Možda da Dragan nije Dragan, i da Bajić nije Bajić, da su mu u ličnoj karti malo drugačiji podaci, možda bi tad neko napisao i ponešto pozitivno.Lotus je napisao/la: ...al kod nas ne smijes dat kritiku jer te odma proglase..
Opet ću reći, nadam se da je neke od "stručnjaka" od juče (sad već prekjuče) bar malo sramota.
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ko nije gledao
evo ko nije gledao
Svaka čast momcima i treneru. Mislim da je Tursku bilo nemoguće pobijediti bez bolje taktike i bez borbenosti naših igrača, naravno uz talenat koji imamo u Atiću, Đedoviću i ostalima. Sretno momcima u nastavku turnira, ne vidim što se ne bismo nadali nekom polufinalu uz određenu dozu sreće. Najbitnije je da smo osigurali opstanak u A diviziji da kao što neko reče sljedeće godine gledamo Atića i Đedovića šta mogu protiv svoje generacije.

Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.