NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2012, 11:51

TRENKOVČANI PROSLAVILI OBLJETNICU
Sloga ugostila Široki: Publika uživala u igri i golovima

TRENKOVO Skoro tisuću posjetitelja došlo je pogledati prijateljsku utakmicu između vjerojatno budućeg prvoligaša u Županijskoj ligi, Nogometnog kluba Sloga iz Trenkova i aktualnog viceprvaka susjedne države Bosne i Hercegovine, Nogometnog kluba Široki Brijeg. Bilo je više razloga za posjetiti ovu utakmicu. Osim sportskog spektakla i druženja, trenkovački je klub proslavio 80. rođendan, a usput će dobar dio prikupljenog novca od ulaznica biti uplaćen za liječenje 7-godišnjeg Trenkovčanina Mateja Markanovića.

- S obzirom da se danas održavaju manifestacije i u Požegi i u Velikoj, mogu reći da smo mi prilično zadovoljni odazivom gostiju. Drago mi je što Matej danas nije morao na terapije u Zagreb pa je mogao sudjelovati u utakmici i nadam se da će se svi lijepo zabaviti - rekao je Tomislav Došen, predsjednik NK Sloga.

Sve je započelo svečano i Matej je izveo početni udarac s centra igrališta, no onda su, sasvim očekivano, započele muke za domaće igrače. Kao što je trener Sloge Bernard Raguž najavio, ipak je velika razlika u kvaliteti. Domaći su igrači čak uspijevali parirati dobar dio utakmice, no u drugom su poluvremenu bili potpuno nadigrani i rezultat je na kraju glasio 1:6. Ipak, kao kod svake obljetničke, svečane i prijateljske utakmica, rezultat je najmanje važan.
hvala divnim ljudimasa Sirokog,hvala nasem generalu Miji Jelicu,koji je doveo svoju ekipu bez kune naknade,hvala svim ljudima sirokog srca,sirpkoh kao nas Siroki,klubu za kojeg od danas navija pola Trenkova.hvala im in na predivnom after partyj,nadamo se da smo bili dobri domacini.jos jednom hbala svima koji su dosli i pomogli ovom hrabrom djecaku.
a ono sti je meni posebno drago, vidjeti zlomu u dresu Širokog, kao što sam i najavio ima mejsec dana:

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 maj 2012, 19:05

Volim Zlomu vidjeti u nasem dresu nego cijelu nasu ekipu.Mislim da se trebamo zahvaliti nekim igračima,a neke pitati zele li igrati ili da se samo vode kao igrači Širokog i biti vjecno ozljeđeni.Pokusati progurati Kozulja u prvi tim,ili barem momku dati priliku.Tu su i oni Gruđani koji bi u nasem klubu trebali ostaviti dobar trag ako ih ne prodamo za sicu kao Kvesica i ostale.Samo me strah da ih Dinamo ne pokupi.Sezona na kraju nije bila ni toliko losa za razliku od prijasnjih ali se u igri nije nista posebno promijenilo.Dosadno,sporo ,bez borbe osim Ješe koji jedini zasluzuje da ga se pohvali.Nadam se nekom trofeju sljedece godine,jer u ovakvoj ligi Europa je vjerojatno vec osigurana!! ;)
PS-Kad smo bez ikoga u savezu mogli biti drugi i u finalu kupa,sta ce biti kad budemo ravnopravni ;) ;)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2012, 20:55

ŠB.TRN je napisao/la:Volim Zlomu vidjeti u nasem dresu nego cijelu nasu ekipu.Mislim da se trebamo zahvaliti nekim igračima,a neke pitati zele li igrati ili da se samo vode kao igrači Širokog i biti vjecno ozljeđeni.Pokusati progurati Kozulja u prvi tim,ili barem momku dati priliku.Tu su i oni Gruđani koji bi u nasem klubu trebali ostaviti dobar trag ako ih ne prodamo za sicu kao Kvesica i ostale.Samo me strah da ih Dinamo ne pokupi.Sezona na kraju nije bila ni toliko losa za razliku od prijasnjih ali se u igri nije nista posebno promijenilo.Dosadno,sporo ,bez borbe osim Ješe koji jedini zasluzuje da ga se pohvali.Nadam se nekom trofeju sljedece godine,jer u ovakvoj ligi Europa je vjerojatno vec osigurana!! ;)
PS-Kad smo bez ikoga u savezu mogli biti drugi i u finalu kupa,sta ce biti kad budemo ravnopravni ;) ;)
gdje ste to oštečeni u kupu ,niste u dvije utakmice kornera imali

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 maj 2012, 20:59

Pusti ba, vječna majorizacija! Dosta smo se i mi pravdali na sve strane, zasluženo smo osvojili duplu krunu i to kažu svi koji nešto znače u svijetu sporta u našoj zemlji. Ko gubi, ima pravo da se ljuti ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 maj 2012, 21:32

Gdje sam ja napisao da smo osteceni????Kazem da imamo u savezu ljude kao vi,Slavija i ostali da bi imali vjerojatno jos bolje rezultate.Sta se kacite odmah.Čestitao sam vam na vasoj temi na zasluzenim trofejima i ne znam sta vise hocete. ;) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2012, 09:50

[youtube][/youtube]

tek vidjeh ovo, prilog neki zagrebacke Z1 valjda :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 11:17

Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.

Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
Kao sto rekoh, prirodan tijek stvari.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 maj 2012, 15:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.

Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
Kako čujem i Marciano ce ici.. :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 maj 2012, 15:01

gdje ide Marciano negdje vani ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 15:43

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2012, 16:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:

Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.
koji će ti ****..ima 32 godine..
imaš sad Zlomu i malog Kvesića iz juniora i + dane kozul...meni dosta..a bit će igrača..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 16:06

Pa sta ima veze, koristan je, zahvalan i borben igrac, ti mladji od njega mogu nauciti neke stvari, a dodatno zaostrava konkurenciju.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 maj 2012, 17:42

Ako odu i Marsijano i Jure to ce biti po mom gustu.Pustiti Zlomislica,kapetana juniora Kvesica i malog Kožulja nek igraju.U Gosk poslati Macija,nek se malo kali dole.Nisam Pinjuha posebno pratio iz Branitelja,jel se imalo popravio.Znam da je znao a zna i sada promasiti nemoguce.Vratiti i Tomica,i vidjeti sta je s ovim Juričevicem,jel on dosao da se seta po Širokom ili da igra.Mišić???????Zna li itko jel ziv taj momak?'Nikola Maric-doviđenja.Al opet dođemo do one Bandoviceve "Zelio sam isto para kao i Maric"Shvatili smo ;)
Kad moze Zoletic u finalu kupa igrati,sto mi nasima ne mozemo dati priliku??Posebno sam zalostan zbog zadnje dvije utakmice!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 17:55

Pa zaboga igrat ce, vidis da se na tome i radi, kao sto i rekoh, to su prirodne stvari i trebaju ici prirodnim, a ne prisilnim tijekom, pa vidjelo se gradnjom kampa i ulaganjem i svime da ce se na to ici u buducnosti, sto je i logicno, samo sto je PUNO drugacije nogometno trziste, da se razumijemo, pogotovo u BiH, tako da ce se uvijek naci nezadovoljnih, al ta prica kako bi najbolje ocito po ovdasnjim ljudima bilo da je prvih 11 iz Širokog i da se pritom ne gubi nista tesko da ce proci. Zar je malo svega ti koliko smo imali svojih igraca u ovoj sezoni. Tko se u BiH moze pohvaliti sa vise svojih igraca u seniorskoj ekipi i tim rezultatima?
...Život za Široki...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 maj 2012, 10:14

Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostaje :) dobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 10:16

nkvitez je napisao/la:Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostaje :) dobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.
odigroa je jednu par utakmica, loš bio...ko amater..posle toga se ozljedio..sumnjam da ostaje..

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 maj 2012, 10:21

ma puno pije jbg,tvrdoglav.al sto se tice karijere nijedan igrac sirokog brijega mu nemoze parirati :) hvala ti :D

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 maj 2012, 11:13

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 13:15

Eto ga, kao što sam i najavio već:

Tomić i Zloma potpisali a Marciano raskid ugovora.. 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 maj 2012, 13:18

Eto jesi zadovoljan? :)

Vidjet ces samo reakcije tribina ne budu li napredovali kako trebaju i pokazivali voljni moment. Jes' takve briga tko je, sta je, ako im ne ispunjava zamisljene kriterije.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, JavierBosnia, rishovski i 19 gostiju.