PS: Fakat je da je nekad Čapljina bila prijateljski klub i dogovaralo se sa njima sve ali onda po običaju Brko ko i sa ostatkom timova iz Prve lige zaratio

Moderator/ica: GracanicaAA
Kakavu dobrodošlicu će imati Metalci to trebate doći i vidjetireddragon001 je napisao/la:jel dobar ovaj nacelnik ovdje??? Na sva usta prica kako ce Brastvo prodati utakmicu Jajcu???
Hvala i vama, nego Brko je to sredio da ne trosite para biti ce dzaba ko vama.reddragon001 je napisao/la: Sretno komsije do kraja sve da pobjedite osim one tekme u Gradaccu![]()
![]()
![]()
Ima tu svega pomalo ko karisikGracanicaAA je napisao/la:Hvala i vama, nego Brko je to sredio da ne trosite para biti ce dzaba ko vama.reddragon001 je napisao/la: Sretno komsije do kraja sve da pobjedite osim one tekme u Gradaccu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nermin Kadic, a sta ces dogada se i najboljim...SamoTravnik je napisao/la:Ko vam je onaj sto ga sam sebi doktorski zabi glavom za 2:2 ?
Odgledao sam samo drugo poluvrijeme, poslije 2:1 imali ste jedan zicer 100% ali promasi citav citav gol sa 6-7 metara, poslije toga ovaj ga sam sebi zabi i onda Novi zabi stvarno fin gol. Ne igrate lose, ovo vas je Novi na srecu uzeo.GracanicaAA je napisao/la:Nermin Kadic, a sta ces dogada se i najboljim...SamoTravnik je napisao/la:Ko vam je onaj sto ga sam sebi doktorski zabi glavom za 2:2 ?
Nego kako smo igrali, jesmo li imali vako ljepih akcijai itd...
Pa Bratstvo došlo na izlet,,,,da je se htjelo uzeli bi vas lagano,,,ovo se sve pakuje onim nesretnicima iz Lukavca,,,SamoTravnik je napisao/la:Ko vam je onaj sto ga sam sebi doktorski zabi glavom za 2:2 ?
Sa nama igrate tek iduce sezone.nacelnik je napisao/la:Pa Bratstvo došlo na izlet,,,,da je se htjelo uzeli bi vas lagano,,,ovo se sve pakuje onim nesretnicima iz Lukavca,,,SamoTravnik je napisao/la:Ko vam je onaj sto ga sam sebi doktorski zabi glavom za 2:2 ?![]()
Brko nije htio prodati Slobodi u Gračanici a da proda Jajcetuesprit24 je napisao/la:Dal je moguce da ce dasa, nakon svega sto se desilo u Jajcu prodati utakmicu?? Ja se iskreno nadam se to nece desiti, a ako se desi onda stvarno![]()
Ja u Gračanicu uopšte ne sumnjam,ima ta čaršija svoj ponos,što će u Subotu i pokazatiGEC je napisao/la:Brko nije htio prodati Slobodi u Gračanici a da proda Jajcetuesprit24 je napisao/la:Dal je moguce da ce dasa, nakon svega sto se desilo u Jajcu prodati utakmicu?? Ja se iskreno nadam se to nece desiti, a ako se desi onda stvarno![]()
Komšije iz gradačca trebaju našim igračima obećati neke premije da se još više nabriju jer nama ova utakmica ništa ne znači
Hahahahahah mi u carsiji nemamo takvu info da cemo prodati utakmicu, a ti vec imas? Gdje je tu logika da prodajemo utakmicu u kojoj su nas udarali i radili sta hoce od nasih igraca, a sudija se pravi da je sve OK. I zasto bih mi pomagali Jajcu, kad mozemo i vama. Bolje da udje.neko sa TK, nego tamo neki Metal iz Jajca.esprit24 je napisao/la:Dal je moguce da ce dasa, nakon svega sto se desilo u Jajcu prodati utakmicu?? Ja se iskreno nadam se to nece desiti, a ako se desi onda stvarno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.