odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kljuc kod nanosenja voska je da se isti dovoljno ugrije, a za takvo sto je dovoljno da uzmes malu kolicinu, stavis na dlan i dobro protrljas dok nije ravnomjerno na rukama i izmedju prstiju. Onda nanosis lagano, sa zada ka naprijed, kruznim pokretima, na kraju tek radis prednji dio. Tesko sad ovako objasniti rijecima, al shvatit ces poantu. Ne treba pretjerivati s kolicinom, osim u slucaju bas guste kose.
Nema kakvu nisam frizuru imao, od skroz kratke do poprilicno duge, i na mojoj kosi (lagano valovita, suha, gusta kosa) najbolje ''pali'' vosak, a i manje-vise svakome bi tko zeli da frizura drzi, ali da ima i teksture i plus da, za razliku od gela, mozes tijekom dana po volji prepravljati frizuru iznova ukoliko je rijec o kvalitetnom proizvodu, sto bih obavezno savjetovao kao investiciju ako ce se vec koristiti, jer nema smisla kupovati nesto sto ti nece odgovarati i sto nema potrebni kvalitet. Sad, od novijih trendova ni pomade nije losa ideja, ali nije za masnu kosu, jako bitno za napomenuti. Gore sam vec naveo neke svoje osobne favorite, ali jako je bitno tko koji tip kose ima. Kad to skuzis, onda ces poprilicno lako naci produkt koji ti najvise odgovara, ili evo reci meni koji ti je tip kose pa ti preporucimo stogod.
A inace, jos jednom preporucam osobno Mandom Gatsby Moving Rubber ili Redken Maneuver Working Wax kao nesto sto ce odgovarati za 90 posto ljudi.
Nema kakvu nisam frizuru imao, od skroz kratke do poprilicno duge, i na mojoj kosi (lagano valovita, suha, gusta kosa) najbolje ''pali'' vosak, a i manje-vise svakome bi tko zeli da frizura drzi, ali da ima i teksture i plus da, za razliku od gela, mozes tijekom dana po volji prepravljati frizuru iznova ukoliko je rijec o kvalitetnom proizvodu, sto bih obavezno savjetovao kao investiciju ako ce se vec koristiti, jer nema smisla kupovati nesto sto ti nece odgovarati i sto nema potrebni kvalitet. Sad, od novijih trendova ni pomade nije losa ideja, ali nije za masnu kosu, jako bitno za napomenuti. Gore sam vec naveo neke svoje osobne favorite, ali jako je bitno tko koji tip kose ima. Kad to skuzis, onda ces poprilicno lako naci produkt koji ti najvise odgovara, ili evo reci meni koji ti je tip kose pa ti preporucimo stogod.
A inace, jos jednom preporucam osobno Mandom Gatsby Moving Rubber ili Redken Maneuver Working Wax kao nesto sto ce odgovarati za 90 posto ljudi.
...Život za Široki...
kad radis s voskom kreni od pozadi nanositi ga, jer vecina krene od siski i previse produkta zavrsi na njima, pa bude tesko to kontrolisatithe scouser je napisao/la:Ja nikad nisam u potpunosti ovladao umjetnošću nanošenja voska. Da li se koristi kao gel, tj. protrlja se među dlanovima pa nanese na kosu, ili ima neka druga tehnika ? Jer ja rijetko imam željene efekte, a imam ovaj taft crni vosak gore.

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- the scouser
- Kontakt:
Hvala na savjetima, ne znam kako bih opisao svoju kosu
. Uvijek "strči" prema gore, i ružno raste sa strana. Sad je li tanka, ne znam.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A uslikaj.
Meni to zvuci kao ostra, pretpostavljam ravna kosa. Malo kvalitetnog voska je vise nego dovoljno da se moze bilo sta napraviti od toga.

Meni to zvuci kao ostra, pretpostavljam ravna kosa. Malo kvalitetnog voska je vise nego dovoljno da se moze bilo sta napraviti od toga.
...Život za Široki...
- the scouser
- Kontakt:
Oštra i ravna je tačan opis
. Hvala na videu @miki_92, ja sam uvijek nanosio od šiški, i fidelis je dao isto upozorenje.

e bgm ako imas takvu kosu budi spreman na feniranje iste kako bi lakse napravio frizuru, narocito ako ti je kosa malo duza, osusis je u smjeru kojem zelis, znaci formiras neku "bazu" za frizuru i onda to oblikujes s voskom, i da ako vec koristis vosak, uvijek je dobro imati i lak za "hold"the scouser je napisao/la:Oštra i ravna je tačan opis. Hvala na videu @miki_92, ja sam uvijek nanosio od šiški, i fidelis je dao isto upozorenje.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tako se to radi, samo sto ja koristim kremu. Nekako mi je "najblaza" kosi. Ne zelim "medaljon" u tridesetimmiki_92 je napisao/la:e bgm ako imas takvu kosu budi spreman na feniranje iste kako bi lakse napravio frizuru, narocito ako ti je kosa malo duza, osusis je u smjeru kojem zelis, znaci formiras neku "bazu" za frizuru i onda to oblikujes s voskom, i da ako vec koristis vosak, uvijek je dobro imati i lak za "hold"the scouser je napisao/la:Oštra i ravna je tačan opis. Hvala na videu @miki_92, ja sam uvijek nanosio od šiški, i fidelis je dao isto upozorenje.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja koristim samo providni vosak,ovi bijeli mi uopste ne daju sjaj,jos mi je kosa prirodno suha
Trenutno koristim Balein gel-wax i jako sam zadovoljan,svi oni koji su koristili CRVENI taftov vosak,slobodno nek se odluce za ovaj,ista stvar,drugi proizvodjac,manja cijena (oko 4KM u DM-u)

Trenutno koristim Balein gel-wax i jako sam zadovoljan,svi oni koji su koristili CRVENI taftov vosak,slobodno nek se odluce za ovaj,ista stvar,drugi proizvodjac,manja cijena (oko 4KM u DM-u)

Ja ovaj koristim, prilicno drzi dugo u pocetku kad ga naneses djeluje ti kao da je samo mokra kosa a kad se osusi bude OK.autogol je napisao/la:Ja koristim samo providni vosak,ovi bijeli mi uopste ne daju sjaj,jos mi je kosa prirodno suha![]()
Trenutno koristim Balein gel-wax i jako sam zadovoljan,svi oni koji su koristili CRVENI taftov vosak,slobodno nek se odluce za ovaj,ista stvar,drugi proizvodjac,manja cijena (oko 4KM u DM-u)![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- the scouser
- Kontakt:
Uglavnom je držim vrlo kratku, previše mi peglanja feniranje.miki_92 je napisao/la:e bgm ako imas takvu kosu budi spreman na feniranje iste kako bi lakse napravio frizuru, narocito ako ti je kosa malo duza, osusis je u smjeru kojem zelis, znaci formiras neku "bazu" za frizuru i onda to oblikujes s voskom, i da ako vec koristis vosak, uvijek je dobro imati i lak za "hold"the scouser je napisao/la:Oštra i ravna je tačan opis. Hvala na videu @miki_92, ja sam uvijek nanosio od šiški, i fidelis je dao isto upozorenje.

Imal gdje uzet ovakvu ko u Becksa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Vidi ovog Nicky Butt-a, pravi huligan, u slobodno vrijeme se mlati na navijačima West Ham-a
DRUG NEBI TI PUNCA
- BritishCore
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Vidi ovog Nicky Butt-a, pravi huligan, u slobodno vrijeme se mlati na navijačima West Ham-a

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- ArthurBishop
- Kontakt:
Što će ti ovaj stoljnak sviju ti? Skin'o frajer iz puba sa stola i bacio na sebe.Dex je napisao/la:Ž
Željezničar za život cijeli!
Imam već jednu takvu sličnu, samo plava, predobra, pa hoću i ovu, imam je s čim kombinovat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ima u svakoj kafani/birtiji.Dex je napisao/la:Ž
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tyler durden
- Kontakt:
Jao kako smijesni fazoni u vezi kosulje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
But i Gigs prekucali.
Bekam standardno los.

Bekam standardno los.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Oplakahbagrcavi je napisao/la:Vidi ovog Nicky Butt-a, pravi huligan, u slobodno vrijeme se mlati na navijačima West Ham-a

Ja te volim, volim Željo..

evo za ovaj preporuka,u mene brat ima gustu kosu ne moze joj nista

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 216 gostiju.