Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
22
40%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
25%

Ukupno glasova: 55

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 19 avg 2022, 23:31

Spominje se Caicedo iz Brightona, uh to bi bomba transfer bio ali sumnjam da se može realizovati, Brightona su već ogulili ko bananu ovo ljeto, nešto sam skeptik da će i njega pustiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2022, 08:10

https://12ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Ft ... s-board%2F
Explained: Liverpool, their new supporters’ board and safeguards against a Super League
Ko hoće neka pročita cijeli članak, ali najbitnije je tu:
Liverpool fans will have a legally binding role to play in the club’s decision-making processes for the first time after a contract was signed to officially launch the new supporters’ board.

It is the result of 16 months of consultation between club officials and fan groups in the wake of the Super League debacle.

The commitment to engage with supporters will be enshrined in the club’s articles of association which future-proofs the relationship if owners Fenway Sports Group were to sell up.

The supporters’ board will have the power to veto any further attempts to sign up to a breakaway league and there will be open dialogue with the club on a wide range of issues such as ticketing and matchday experience.

Sixteen representatives, who will be in place for two-year terms, have been elected with Joe Blott, the chair of Spirit of Shankly, the club’s recognised supporters’ trust, at the helm.

The supporters’ board will meet with senior club officials four times a year to discuss major issues. The chair and the vice-chair will also meet the full board of directors annually.

Ako se nekom čitam: https://12ft.io/proxy?q=https%3A%2F%2Ft ... anfield%2F

I između ostalog, Casemiro neće biti u mogućnosti da igra protiv nas u ponedjeljak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 avg 2022, 01:59

Real Madrid aim to beat Liverpool to Jude Bellingham after Casemiro exit :kafa: :kafa: :kafa:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 avg 2022, 02:23

Torres_9 je napisao/la:
21 avg 2022, 01:59
Real Madrid aim to beat Liverpool to Jude Bellingham after Casemiro exit :kafa: :kafa: :kafa:
Pise se odavno o tome da ce ga pokusati dovesti sl sezone tako da ce te u Realu sigurno imati konkurenta za potpis Judea.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2022, 04:47

Zdravi Ox je bolji od Judea.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 avg 2022, 12:31

L-Train je napisao/la:
21 avg 2022, 02:23
Torres_9 je napisao/la:
21 avg 2022, 01:59
Pise se odavno o tome da ce ga pokusati dovesti sl sezone tako da ce te u Realu sigurno imati konkurenta za potpis Judea.
Ma nema tu konkurencije, kad imas uvjete tipa novi igrac koji dolazi ne smije ugrozit platnu strukturu i ne smije prebacit platu najplacenijeg veznjaka u timu :D
Mogu mu ponudit nesto oko 150k sedmicno sto invalidi keita i ox primaju :kafa:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 avg 2022, 13:52

A i njega se diže u pm ko da je Zidane. U Bundesu je i Naby ko Iniesta izgledao. Hoćeš hoćeš, nećeš ne moraš, ko te јebe. Ne vrijedi mu davati astronomske plate.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 avg 2022, 14:43

Slazem se svega mi,gledo sam ga par puta u ovom Dortmundu i nikada me nije nesto pretjerano impresionirao,a tamo je cak i Paco Alcaser izgledao kao David Villa,mozda je jos jedan macak u vreci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 avg 2022, 17:07

Arvid je napisao/la:
21 avg 2022, 13:52
A i njega se diže u pm ko da je Zidane. U Bundesu je i Naby ko Iniesta izgledao. Hoćeš hoćeš, nećeš ne moraš, ko te јebe. Ne vrijedi mu davati astronomske plate.
Vecu razliku je Keita pravio kad je igrao nego on
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 avg 2022, 17:11

StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2022, 17:07
Arvid je napisao/la:
21 avg 2022, 13:52
Vecu razliku je Keita pravio kad je igrao nego on
:thumbup:

Da se razumijemo, vrlo rado bi ga vidio kod nas ali se malo previše hajpa. Plus što apsolutno ničim ne bi zaslužio da bude u vrhu platnog spiska u klubu, pogotovo ovdje gdje se igrač zapravo prvo treba dobro oznojiti kako bi dobio vrijedan ugovor.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 avg 2022, 23:53

"There is another fact: I am, we are, not in charge of what we can spend. That’s the situation and we get told things and then we deal with that." (Klopp)
Zvuci kao novi Wenger :cry:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 avg 2022, 00:44

hebote ovaj Keita baš u tripu da je nešto bitan. Pa jel sramota retarda i njegove te predstavnike javljat se? Umjesto u mišiju rupu da se zakucaju. Čuj nezadovoljan, nezadovoljni su (valjda) i u klubu što su bacili tolike pare na lika koji ne može dva mjeseca sastaviti bez hvatanja za bolničke čaršafe.

Ali gori su i u klubu što mu nude nove ugovore. To je trebalo nabiti nogom ovog ljeta dok se još šta može i uzeti za njega.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 avg 2022, 01:15

StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2022, 23:53
"There is another fact: I am, we are, not in charge of what we can spend. That’s the situation and we get told things and then we deal with that." (Klopp)
Zvuci kao novi Wenger :cry:
Koji qrc je produzio ugovor :rol:
Podojio ga mrtvim amerima :rol: :rol: najaca ona treba od one mumije vlasnika kofol se ona nesto pita.

Tragicno da ce ova generacija ostati na 1 tituli epla, da su ulagali vise bile bi barem 3. Od 2019 su doveo jednog veznjaka, izgubio si pri tome ginija koji je bio nas najzdraviji veznjak i da u 2 godine nisu doveli zamjenu nije mi jasno nikako.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2022, 09:05

Opet trošimo samo šta zaradimo od transfera. Nema smisla da se to radi, a ovamo svi postaju kvalitetniji.

Sve je to lijepo i zdravo, ali se nekad mora potrošiti...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2022, 09:51

Nema transfera kaze Pearce, fino fino

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 avg 2022, 09:53

Opušteno ispratiti sezonu onda.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 22 avg 2022, 11:33

Haj bar ne izmislja vise da nema proper veznjaka na trzistu

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 avg 2022, 12:01

Ovo mi je najcudnije od svega, prvo onda ono oko sad ovo :roll:
The stress reaction with Curtis Jones, he is not a kid but still pretty young and unlucky. It's really strange, no-one knows where it is coming from but it can happen

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2022, 15:21

:urnebes:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 avg 2022, 15:56

Finn je napisao/la:
22 avg 2022, 11:33
Haj bar ne izmislja vise da nema proper veznjaka na trzistu

Zanimljivo kako svaki put pred kraja transfer roka daje ove izjave.

Tragedija je da jbni arsenal moze ulozit 300m u dva roka a mi ne mozemo :rol:

Nije trebao produzivat ugovor ako nema punu podrsku od amera, dzaba imamo laznu nadu o toj epl titulu.
Trebao je otici u barsu, tamo ljudi od svadbi namaknu 200m za transfere a pri tome klub u dugu od milijardu :kafa:

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.