Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Jumbo train čitav dan na čelu ,žele dosta jakim tempom izmoriti Pogija..
Samo možda 20 vozača u glavnoj grupi,bit će krešendo na zadnjem usponu.
Samo možda 20 vozača u glavnoj grupi,bit će krešendo na zadnjem usponu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Kako izgleda za sad TDF mogli bi vidjeti utrkivanje i na Elizejskim poljanama. 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Nadam se da nece ovih 6s odluciti pobjednika na kraju. Sa onim sprintom gdje su ga motori zaustavili, sigurno bi bio prvi na cilju na vrhu uspona, ali to je biciklizam i takve stvari su "normalne".
⚽FK Garaže⚽
Kakav je tu stav ako budu unutar 5 sekundi?branimir85 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:35Kako izgleda za sad TDF mogli bi vidjeti utrkivanje i na Elizejskim poljanama.![]()
dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Nema tu pravila,to je više tradicija da na zadnjoj etapi TDFa od kad završava u Parizu žuta majica se ne napada,Beko je napisao/la: ↑15 jul 2023, 21:43Kakav je tu stav ako budu unutar 5 sekundi?branimir85 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:35Kako izgleda za sad TDF mogli bi vidjeti utrkivanje i na Elizejskim poljanama.![]()
a vjerovatno se nije desilo u moderno vrijeme da razlika bude tako mala prije zadnje etape.Naravno
govorim o klasičnoj etapi ,a ne o kronometru kao što je bilo 1989 god. i kultnom obračunu Lemonda i Fignona.
Ja sam siguran da bi bilo akcije na zadnjoj etapi kad bi razlika bila tako mala.
- branimir85
- Kontakt:
Očito i njima treba dan odmora nakon sjajni borbi u prva 2 tjedna,ali pada mi napamet jedna manje vjerovatna
opcija da su sve ispalili ,pa će u završnom vikendu biti mučenje kod obojice.
Drago mi je za Poelsa ,samo šteta što je najbolje godine potrošio kao superdomestiq za eviltrain.
opcija da su sve ispalili ,pa će u završnom vikendu biti mučenje kod obojice.
Drago mi je za Poelsa ,samo šteta što je najbolje godine potrošio kao superdomestiq za eviltrain.

Ma odluka je u utorek vjerovatno. Zasad su toliko izjednaceni u brdima da je mozda i najpostenije da kronometar odluci pobjednika. Tadej kaze da mu trasa izgleda odlicno i da bi trebao biti dobar na njoj, pa vidjet cemo. A i znacit ce za srijedu i kraljevsku etapu ko ce biti vodeci, čija ekipa ce morati raditi punim gasom..
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Ne mislim da ćemo sutra znati više nego što smo do sadaFCB1986 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:34Ma odluka je u utorek vjerovatno. Zasad su toliko izjednaceni u brdima da je mozda i najpostenije da kronometar odluci pobjednika. Tadej kaze da mu trasa izgleda odlicno i da bi trebao biti dobar na njoj, pa vidjet cemo. A i znacit ce za srijedu i kraljevsku etapu ko ce biti vodeci, čija ekipa ce morati raditi punim gasom..

Ako budu obojica na svojoj dosadašnjoj razini ne vidim veliku razliku između njih možda max +20 s u oba smjera,
pitanje je dali će gubiti vrijeme na promjenu bajka ili idu s TT bajkom na uspon.
UAE ima bolju opremu od prosle za ITT. Mnogo su brzi postali vidjeli smo u zadnjim ITTjevima gdje su dobivali ili bili pri vrhu.
Pogacar zbog povrede na LBL prvih sedmica posle operacije mogao trenirati samo na kronobiciklu.
Vidjet cemo.
Danas ce pogacar uzeti jonasu nekih 35 sekundi plus bonifikacije.
Pogacar zbog povrede na LBL prvih sedmica posle operacije mogao trenirati samo na kronobiciklu.
Vidjet cemo.
Danas ce pogacar uzeti jonasu nekih 35 sekundi plus bonifikacije.
dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Čini mi se da nitko ne ide na promjenu bajka za sada..
Krenula je i prva dvojka,a trenutno WVA ima najbolje vrijeme na cilju.
Krenula je i prva dvojka,a trenutno WVA ima najbolje vrijeme na cilju.
- branimir85
- Kontakt:
Pogi mjenjao bajk,Jonas čini se neće..
Suludo brzo je išao Jonas do uspona.
Suludo brzo je išao Jonas do uspona.
- branimir85
- Kontakt:
Pogi se raspao,ovaj mu daje razliku na brdu s TT bajkom koji je teži 1-2 kg 

Tako je, buši dopingovanog Slovenca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- branimir85
- Kontakt:
Jonasu pod hitno izvaditi krv i uraditi doping test 

Ovo je nevidjeno. Najbolja voznja koju sam ja gledao na slicnom kronometru. Ovo ako nije novi Lance, onda nije niko u karavani haha
⚽FK Garaže⚽
Na cemu je ovaj ribar 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- branimir85
- Kontakt:
Ovo je bilo kao da vozi big Majk plus na EPO-u, dao 3+ min . WVA i ostalima na 22km.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.