Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Poslujemo za 10 
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ko želi da shvati shvatiće.rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da je tačno.Clutch je napisao/la: Nije tačno, ne zahebavaj.
Ovim načinom ćete otjerati sve one koji su ovdje dolazili pisati konstruktivno, a nisu navijači Reala. Vi ste očito previše bukvalno shvatili riječi admina.
Riječi admina su kristalno jasne, a ko želi da piše konstruktivno će pisati i dalje ali na temi predviđenoj za to.
Eh sad, druga stvar je što se mnogi i dalje ne pridržavaju tih novih pravila i draža im je ova "zabranjena" tema.
Ali na @adminu je da se pozabavi s tim i riješi ovaj problem, da ne idemo dalje u offtopic.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ta tema je predviđena za te trolere (a ovdje smo mogli pročitati da su to svi oni koji ne navijaju za Real
), da se tema ova rastereti njihovih usluga i poveća kvalitet diskusije.
To što vi ne želite otvoriti temu za uživo komentarisanje tekmi je drugi par opanaka
To što vi ne želite otvoriti temu za uživo komentarisanje tekmi je drugi par opanaka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti čitaš adminove riječi između redova ili šta?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ta tema je predviđena za te trolere
Ta tema je predviđena za svakog ko želi napisati nešto o Realu a nije simpatizer Reala. Pa čovjek je lijepo odredio pravila, ne samo za ovaj pdf nego za svaki kojeg su zahvatile ove promjene. I ta pravila su kristalno jasna, nema potrebe da ih @rio ili bilo ko drugi interpretira na drugačiji način od onog kako piše.
Netačno. To su @Pep, @Policeman i @Saurman. Katalonce ne računam jer i mi njih prcamo, i to je normalno.(a ovdje smo mogli pročitati da su to svi oni koji ne navijaju za Real)
Ova trojica su baš ono canceri koji redovno zagađuju temu, i ta riječ troll se odnosi na njih, a ne na bilo koga ko ne navija za Real, pobogu.
Imamo dvije teme za komentarisanje svega u vezi Reala, pa tako i utakmica, ne vidim svrhu otvaranja i treće.To što vi ne želite otvoriti temu za uživo komentarisanje tekmi je drugi par opanaka
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nek se i ovaj malac vise rjesio,hvalim Te Boze.
Ako u prvoj tekmi ne zabije hetrick treba mu odmah obe noge slomit,u toj mjeri je izvikan.
Ako u prvoj tekmi ne zabije hetrick treba mu odmah obe noge slomit,u toj mjeri je izvikan.
Sta kae ,poslo u zadnji tren syebat transfer? 
Hajmo i Lucasa pa nek i drugi kupuju..
Hajmo i Lucasa pa nek i drugi kupuju..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 22 jan 2015, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
CakanClutch je napisao/la:what?Raul_64 je napisao/la:
#stop pedoflija
#stop wenger
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:CakanClutch je napisao/la:what?Raul_64 je napisao/la:![]()
#stop pedoflija
#stop wenger
jel se Wenger sad gol do pasa siba po ledjima onim mokrim konopcem..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ih ne interpretiram drugačije, nego kažem da je ta tema otvorena upravo zbog tih trolova koji su zagađivali ovu temu, nije otvorena zbog mene ili nekog desetog kojeg ne zanima trolanje nego želi ostaviti konstruktivan post.Clutch je napisao/la: Ta tema je predviđena za svakog ko želi napisati nešto o Realu a nije simpatizer Reala. Pa čovjek je lijepo odredio pravila, ne samo za ovaj pdf nego za svaki kojeg su zahvatile ove promjene. I ta pravila su kristalno jasna, nema potrebe da ih @rio ili bilo ko drugi interpretira na drugačiji način od onog kako piše.
Još jedan dokaz da bukvalno shvataš neke stvari, nisam tek tako stavio ovaj smiley na krajuClutch je napisao/la: ta riječ troll se odnosi na njih, a ne na bilo koga ko ne navija za Real, pobogu.
A kako onda da neko ko nije navijač Reala želi normalno replicirati na neki post sa ove teme. Ne znam šta je problem u tome da ja (ili bilo ko drugi) ovdje ostavim neki konstruktivan post, ne vidim kako to može nekoga uvrijediti ili smetati nekomeClutch je napisao/la:Imamo dvije teme za komentarisanje svega u vezi Reala, pa tako i utakmica, ne vidim svrhu otvaranja i treće.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo ti spamas vec neko vrijeme sa off pitanjimario_Ferdy88 je napisao/la:Ja ih ne interpretiram drugačije, nego kažem da je ta tema otvorena upravo zbog tih trolova koji su zagađivali ovu temu, nije otvorena zbog mene ili nekog desetog kojeg ne zanima trolanje nego želi ostaviti konstruktivan post.Clutch je napisao/la: Ta tema je predviđena za svakog ko želi napisati nešto o Realu a nije simpatizer Reala. Pa čovjek je lijepo odredio pravila, ne samo za ovaj pdf nego za svaki kojeg su zahvatile ove promjene. I ta pravila su kristalno jasna, nema potrebe da ih @rio ili bilo ko drugi interpretira na drugačiji način od onog kako piše.
Još jedan dokaz da bukvalno shvataš neke stvari, nisam tek tako stavio ovaj smiley na krajuClutch je napisao/la: ta riječ troll se odnosi na njih, a ne na bilo koga ko ne navija za Real, pobogu.![]()
A kako onda da neko ko nije navijač Reala želi normalno replicirati na neki post sa ove teme. Ne znam šta je problem u tome da ja (ili bilo ko drugi) ovdje ostavim neki konstruktivan post, ne vidim kako to može nekoga uvrijediti ili smetati nekomeClutch je napisao/la:Imamo dvije teme za komentarisanje svega u vezi Reala, pa tako i utakmica, ne vidim svrhu otvaranja i treće.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 22 jan 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nisam bukvalno shvatio nego podbadaš, bez potrebe.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još jedan dokaz da bukvalno shvataš neke stvari, nisam tek tako stavio ovaj smiley na krajuClutch je napisao/la: ta riječ troll se odnosi na njih, a ne na bilo koga ko ne navija za Real, pobogu.![]()
Zato što bi onda došao još neko i ostavio post, pa još neko, a ako može @rio može i @pep i slični njemu, zar ne?rio_Ferdy88 je napisao/la:A kako onda da neko ko nije navijač Reala želi normalno replicirati na neki post sa ove teme. Ne znam šta je problem u tome da ja (ili bilo ko drugi) ovdje ostavim neki konstruktivan post, ne vidim kako to može nekoga uvrijediti ili smetati nekomeClutch je napisao/la:Imamo dvije teme za komentarisanje svega u vezi Reala, pa tako i utakmica, ne vidim svrhu otvaranja i treće.
Tu se onda gubi sav smisao ovih novih pravila koja su uvedena.
I da, to što ti govoriš je tačno. Ja, a vjerujem niti bilo ko drugi, nemam nikakav problem da ti ili neko drugi ko je konstruktivan ovdje ostavlja post, ali ukoliko možete odstraniti trolove s ove teme.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne može, u tome i jest štos, ja ću kao moderator nadgledati ko će i šta pisati na ovoj temi (isto tako i na drugim će to raditi drugi modovi), svi oni troleri koje si spomenuo neće više to raditi ovdje. Dakle, ne brinite za njih, oni imaju gdje izraziti svoje frustracijeClutch je napisao/la: Zato što bi onda došao još neko i ostavio post, pa još neko, a ako može @rio može i @pep i slični njemu, zar ne?
Da ste otvorili temu za to uživo komentarisanje, možda ne bi vodili ovu diskusiju
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
rio, koliko te plaćaju da budeš moderator? 
So we have a deal then.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ne može, u tome i jest štos, ja ću kao moderator nadgledati ko će i šta pisati na ovoj temi (isto tako i na drugim će to raditi drugi modovi), svi oni troleri koje si spomenuo neće više to raditi ovdje. Dakle, ne brinite za njih, oni imaju gdje izraziti svoje frustracijeClutch je napisao/la: Zato što bi onda došao još neko i ostavio post, pa još neko, a ako može @rio može i @pep i slični njemu, zar ne?
Da ste otvorili temu za to uživo komentarisanje, možda ne bi vodili ovu diskusiju
a jesi zapeo za uživo komentarisanje
ne želimo da ponovimo istu grešku i nagomilavamo teme kao vi na pdf-u Uniteda
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sad kad si spomenuo pogledao sam,pa tamo ima 6 ili 7 razlicitih varijacija na Man utd,cak i tema LVG,
too je vec pomalo previse,dvije su dovoljne i na njima se moze postati o svemu vezanom za klub nema potrebe za sitnicarenjem..
too je vec pomalo previse,dvije su dovoljne i na njima se moze postati o svemu vezanom za klub nema potrebe za sitnicarenjem..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ja honorarno, lakše ubijam vrijeme na posluanonymousHD je napisao/la:rio, koliko te plaćaju da budeš moderator?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.