Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
do kada ćemo ovdje slušati ove priče. 150 miliona vrijede igrači da se boriš za titulu. To od nas ovdje niko i ne očekuje. Ali Milan je uložio znatna sredstva zadnje 2 godine a sada je 16. na tabeli. Pa mi smo uložili više novca ove sezone nego Atalanta za 10 godina, a gdje je Atalanta gdje smo mi.pesmaster je napisao/la:Treba prihvatiti realnost. Nijedan trener ovog svijeta ne moze izvuci nesto bolje od ovog limitiranog kadra. Ni maldini ni boban nisu krivu jer ne upumpavaju oni svoje pare da bi mogli dovesti 11 dobrih igraca, mislim niko nije glup.. Danas igraci vrijede po 150m a Milan ne potrosi ni trecinu tog novca a dovede 4-5 fudbera.. Sta ocekivati? Rezultate kakve imas sad.. Opet kazem nazalost ali nimalo nisam iznenadjen rezultatima ove sezone. Prosla su vremena kad su ekipe tipa udinese fiorentina itd strahovale i ulazile u utakmice sa Milanom kao autsajderi..
To ti je neka klasika, cim se tako brani trener znaci da vec drugi ima spreman. Ja vjerujem da ima neka klauzula ako nema xx bodova, ugovor ne vrijedi. Vec se ovom pakuje otkaz.rope11 je napisao/la:Maldini to Sky: “Giampaolo is our own shared choice. We will continue defending him. It’s right to give him time. We knew that there would be problems. Four defeats in six games are a lot. Even on the level of play we are disappointed.”
![]()
![]()
To brate, skupa sa njim u borbu za opstanak.
Giampaolo: “Tonight, we played badly on an individual level, with no organisation or sense of collective responsibility.memaga je napisao/la:Neka ga meni vise ne smeta, ionako je sezona propala...
Ima li ko njegovu izjavu nakon poraza, sta veli?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.