ps Znam da je ovo tema samo Juvetovih fanova i izvinjavam se radi krsenja pravila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ostaje, još jednom Marotta potvrdio maloprije.IlCapitano je napisao/la:Pogba je bio odličan večeras, svi praktički osim Teveza i Pirla, ali mu za onaj najveći nivo fali da preuzima više odgovornosti, tj. da je preuzima konstantno. Tražio je loptu, pokušavao, ali opet na momente oklijevao, tražio lakša rješenja umjesto da sam nešto uradi. Bila je jedna kontra odmah nakon izjednačenja gdje je bio 1vs1 sa Alvesom/Albom i čekao je da mu dođe Evra kao pomoć umjesto da krene u dribling i završi sam. Ali dobro, mlad je, naučiće.
Volio bih da ostane i mislim da hoće, ali ako nam neko ponudi 100+ miliona teška srca bih ga pustio.
đe Felipe Anderson?ultrasstyle_tz je napisao/la:trebaju nam igraci tipa Hamesa, Hazarda, Di Marije itd itd, imamo dovoljno trkaca da isprate sve to
jok, nego mi je pao u ocima nakon finala kupa i par ovih zadnjih utakmica kad vam se lomila sezona a on se setka po terenu- nije to za Juventusa odmahChinaglia je napisao/la:đe Felipe Anderson?ultrasstyle_tz je napisao/la:trebaju nam igraci tipa Hamesa, Hazarda, Di Marije itd itd, imamo dovoljno trkaca da isprate sve to
vidi se da te potresao poraz u finalu
Juventino1995 je napisao/la:Juventini moji mozemo biti ponosni,samo jedna ekipa u Evropi je uradila vise od naseg Juventusa ove sezone i to ova nevjerovatna Barsa,budite ponosni jer pogledajte ulaganja Juventusa sa ostalim evropskim klubovima uocicete drasticne razlike.Gdje ce veci dokaz da smo se vratili gdje pripadamo kad pojedinci navijaci ovih ekipa iz Italije kojim bjezimo po 30 bodova,slave sto je Grande Juve izgubio u finalu lige prvaka,paćenici sta drugo.
Da, gledam i ja sad intervju i da se 'iščitati' dosta stvari iz njegovog tona kako je to rekao i sl...Pogba je napisao/la:Ostaje, još jednom Marotta potvrdio maloprije.IlCapitano je napisao/la:Pogba je bio odličan večeras, svi praktički osim Teveza i Pirla, ali mu za onaj najveći nivo fali da preuzima više odgovornosti, tj. da je preuzima konstantno. Tražio je loptu, pokušavao, ali opet na momente oklijevao, tražio lakša rješenja umjesto da sam nešto uradi. Bila je jedna kontra odmah nakon izjednačenja gdje je bio 1vs1 sa Alvesom/Albom i čekao je da mu dođe Evra kao pomoć umjesto da krene u dribling i završi sam. Ali dobro, mlad je, naučiće.
Volio bih da ostane i mislim da hoće, ali ako nam neko ponudi 100+ miliona teška srca bih ga pustio.
Za Pirla kaže da ne zna, nada se da će ostati, a i imaju sastanak s Tevezom i postoji šansa i da on ode.
Tako da, ne smijemo izgubiti kostur ekipe odjednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.