Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mene više nervira Wenger što neće da negira špekulacije oko Cambela.
ne možemo dat momka koji nije minute zaigro' za nas
edit: ja nigdje ne nadjo da je di marzio pisao oko Cambela
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Re: Odg: Arsenal
Bila bi greska prodati Campbela. Trideset tri puta bolji od Sanoga, ali eto...nedim93 je napisao/la:Mene više nervira Wenger što neće da negira špekulacije oko Cambela.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- zanatlija57
- Kontakt:
Smirite strasti ljudi. Dovođenje DM jeste poželjno ali nije presudno za novu sezonu. Imamo Diaby-a a može isto odigrati i Wilshere. Arteta je po meni treći pik ili ga treba pustiti.Dođe li Khedira,to je to,ako ne don't worry. Cazorla i Podloski su kvalitetni igrači ali nisu ispunili očekivanja. Sentimentalnost nije dobra kod odluka da li nekoga kupiti ili prodati,bitno je da će koristiti.Biće a bogami i bilo je fula. Do sada Wenger nije trošio jer nije imao i oslonio se na ovo što imamo (imali). Imali smo solidno a sad, kad se kesa odriješila (otpali krediti) i ima se, baš smo dobri.Kupuje se ciljano.Biće tu još jedan ili dva igrača. I nemojte protiv ovog malog Quintera. Dijete je zvijer. Ima potencijala.Ko je pratio Mundijal to se vidjelo. Igrati u Portu i Arsenalu nije isto. On bi dao još širine timu i povećao konkurenciju. Ide sve svojim tokom ili bolje od očekivanog. Vjerujem Profi. I....daj malo birajte riječi, barem ovi kojima je Arsenal na srcu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta ba nije presudno? Kakav Diaby taj lik nema 20 utakmica u zadnje tri godine, pitanje dana kad ce se ponovo ozlijediti, Wilshere nikako ne moze biti DM on moze biti na toj poziciji tek malo bolja opcija od Artete. DMF je najkriticnija pozicija koja nam najvise treba i ukoliko uopste zelimo i pomisliti da napadnemo titulu moramo ga dovesti inace ce biti standardno cetvrto max trece mjesto...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
momak doslovno moli za šansu...ako se on pusti,a poštar ostavi,@seamen će dobit još jednog "kolegu" xdArsenal forward Joel Campbell is hoping to be given a chance in the Premier League this season after spending the past three years out on loan.
A.F.C. Bournemouth!
Pa govorio je Wenger da ce Campbell proci pripreme sa klubom. Ima sansu da ostane. Sta treba svakih 15 minuta oglasavati se povodom nekih spekulacija.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A i da ode sta sad? Hoce li to Arsenal propasti? Na kraju je Arsenal najbitniji u svemu tome.
Celik!3,2,2.
neće propast Arsenal,ali Joel je bolji od Sanogo-a 10x...i naravno Joel se mora dokazivati, dok "Poštar" može opušteno igrat
A.F.C. Bournemouth!
Campbell ne moze igrati napadaca u ovoj formaciji wengera,na krilo ima previse konkurencije ,i potrebno je prodati 2 igraca da bi on imao mjesta. U trenutnom kadru sumnjam da ce se naigrati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
presudno je sine dovođenje dmf-azanatlija57 je napisao/la:Smirite strasti ljudi. Dovođenje DM jeste poželjno ali nije presudno za novu sezonu. Imamo Diaby-a a može isto odigrati i Wilshere. Arteta je po meni treći pik ili ga treba pustiti.Dođe li Khedira,to je to,ako ne don't worry. Cazorla i Podloski su kvalitetni igrači ali nisu ispunili očekivanja. Sentimentalnost nije dobra kod odluka da li nekoga kupiti ili prodati,bitno je da će koristiti.Biće a bogami i bilo je fula. Do sada Wenger nije trošio jer nije imao i oslonio se na ovo što imamo (imali). Imali smo solidno a sad, kad se kesa odriješila (otpali krediti) i ima se, baš smo dobri.Kupuje se ciljano.Biće tu još jedan ili dva igrača. I nemojte protiv ovog malog Quintera. Dijete je zvijer. Ima potencijala.Ko je pratio Mundijal to se vidjelo. Igrati u Portu i Arsenalu nije isto. On bi dao još širine timu i povećao konkurenciju. Ide sve svojim tokom ili bolje od očekivanog. Vjerujem Profi. I....daj malo birajte riječi, barem ovi kojima je Arsenal na srcu.
Arsenal hold talks with Tottenham target over summer move
Arsenal still hold out hope of beating rivals Tottenham Hotspur to the signing of Southampton midfielder Morgan Schneiderlin, according to the Metro.
The Gunners have reportedly held talks with the 24-year-old Frenchman over a possible summer switch to the Emirates Stadium, despite recent rumours that he would prefer a move to White Hart Lane to link up with his old manager Mauricio Pochettino.
Schneiderlin is desperate to leave Southampton this summer as he seeks a move to a bigger club, and he could join his old team-mate Calum Chambers at Arsenal if they win the race for his signature.
A host of other star players, such as Adam Lallana, Dejan Lovren and Luke Shaw have all left the St Mary’s Stadium as well this summer, and the Saints will be desperate not to lose another of their big names in this transfer window.
Arsenal, meanwhile, are in the hunt for a quality new signing in midfield, having targeted the likes of Sami Khedira of Real Madrid and Sporting Lisbon youngster William Carvalho so far this summer.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Daj bolan ostavi Campbella, frajer pokazao klasu na svjetskom i pokazao klasu u Olympiakosu igrajući i Ligu Prvaka. Fakat momak zaslužuje ako išta sa klupe da ulazi, a sposoban je da igra u prvoj jer malte ne ima kvalitete i ko Walcott, još je i fizički jači i odličan finisher
Transfer Insider : Sporting je spreman prodati Carvalha Arsenalu,ali Arsenal mora povećati cijenu!
Arsenal je poslao ponudu tešku £24m dok uprava Sportinga smatra da je njihov igrač vrijedan £30m!
Arsenal je poslao ponudu tešku £24m dok uprava Sportinga smatra da je njihov igrač vrijedan £30m!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsenal FC @Arsenal 1m
Wenger: "I think August 15 to 30 will be busy again." http://arsn.al/xMf6Pk" onclick="window.open(this.href);return false; #EmiratesCup
Greivis, ipak će bit deadline day zanimljiv za nasMichael Gooner @MickTheGooner now
Wenger: "I think August 15 to 30 will be busy again." #Arsenal
Wenger: "@T_Vermaelen05 is injured. It is a possibility that he goes."
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 01 avg 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sam @samuelJayC 4m Wenger confirms he is still ready to sign more players. Says Vermaelem is "injured" & "August 15th-30th will be busy...." #AFC
Bravo Wenger
U kolko igramo sutra ? ? ?
- mordfustang
- Kontakt:
Odlične vijesti
Siguran sam da ce svima pokazati o kakvom igraču se radi
Siguran sam da ce svima pokazati o kakvom igraču se radi
u pet i dvajsVGS je napisao/la:Bravo Wenger![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.