Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Cuo sam da nude 25 miliona, dalje nisam upoznat. Uglavnom, ako vec dolazi drugi veznjak, prihvatiti ponudu Athletica bez razmisljanja.
Ovaj mali iz Ajaxa ce isto bit ipun pogodak neka Martina u Canteri nek uci od Zidana.Kad zaigraju on i Asenio za koju godinu
Silva je za Illarru Kroos.
Silva je za Illarru Kroos.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube]
Neću ni da zamišljam šta će samo od njega nastati za dvije godine ako ga povrede zaobiđu.
Neću ni da zamišljam šta će samo od njega nastati za dvije godine ako ga povrede zaobiđu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 22 jan 2015, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Iniesta sa šutem. 

ergo Zidangeoxx je napisao/la:Iniesta sa šutem.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Madridista su svi koji ne navijaju za Real trolovi, tako da nam je zabranio iznošenje čak i konstruktivnih postovageoxx je napisao/la:Sto se mene tice, svaki konstruktivan post bilo kojeg navijaca je dobrodosao. Bitno se trollera rijesiti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nikad to nisam napisao,samo 5 ili 6 forumasa ima koji svjesno zagadjuju sve pdfove pa i ovaj,ovako je barem jedna tema toga oslobodjena.rio_Ferdy88 je napisao/la:Za Madridista su svi koji ne navijaju za Real trolovi, tako da nam je zabranio iznošenje čak i konstruktivnih postovageoxx je napisao/la:Sto se mene tice, svaki konstruktivan post bilo kojeg navijaca je dobrodosao. Bitno se trollera rijesiti.
Dobrodosao Martine,cekamo Lucasa
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja sam fan real madrida tako da imam pravo na svim temama pisati reala ali i meni je ovo malo glupo sto se razdvaja. Ne znam sta smeta nekome neciji postovi. ako budu prelazili granice moderatori ce ih valjda banovati a vi uvijek mozete trollere ignorisat. Napisu jedan post opalite im ignore, drugi post isto, treci isto. Do petog ce skontat da ga svi mnoze sa nulom a i ako ne skonta gore po njega, samo ce mu se raja smijati. tako da eto ono nema ovdje dnevno 90 postova pa da covjek razdvaja. To je samo moje misljenje.
I eto nadam se da ce mali martin dolaskom opravdati svoj talent tj da nece propasti kao mnogi u svijetu fudbala od kojih se vise ocekivalo
I eto nadam se da ce mali martin dolaskom opravdati svoj talent tj da nece propasti kao mnogi u svijetu fudbala od kojih se vise ocekivalo
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Silva dogovoren,Illarra ide u Athletic za 25 milioncica dobro je izvukli smo nesto 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
koja kradja ce to biti ako ga uvalite za 25 , jeste upratili ovog silvu , osim sto ima strasnu sutinu , na kog od ovih europskih igraca podsjeca najvise ? Trebamo li se mi Barcelonisti zabrinuti zbog njega?emir18 je napisao/la:Silva dogovoren,Illarra ide u Athletic za 25 milioncica dobro je izvukli smo nesto
Xabi AlonsoFurymaker je napisao/la:koja kradja ce to biti ako ga uvalite za 25 , jeste upratili ovog silvu , osim sto ima strasnu sutinu , na kog od ovih europskih igraca podsjeca najvise ? Trebamo li se mi Barcelonisti zabrinuti zbog njega?emir18 je napisao/la:Silva dogovoren,Illarra ide u Athletic za 25 milioncica dobro je izvukli smo nesto
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma tesko nesto pametno reci.
Bio je vazan dio ponajbolje juznoamericke ekipe zadnjih godina , mlad je i vidjet cemo.
S juznoamerikancima nikad ne znas.
al ces izbacit Illarru i vratit skoro 100% ulozenog
a za manje novca dovesti mladji projekat
good deal
Bio je vazan dio ponajbolje juznoamericke ekipe zadnjih godina , mlad je i vidjet cemo.
S juznoamerikancima nikad ne znas.
al ces izbacit Illarru i vratit skoro 100% ulozenog
a za manje novca dovesti mladji projekat
good deal
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jos vam to fali , mladi xabi alonso 
Ja sam ga malo gledao po youtube kad se ono pisalo za njega prije par mjeseci , djeluje skroz ok , nisam veliki fan Pereza ali mi se svidja projekat koji provodi u Realu , dovodi mlade igrace , tehnicki i fizicki dobre , za razliku od proslog puta sad ima neki cilj , zasad vam to super izgleda , mogao bi vam on dugo vremena ostati predsjednik ako ovako nastavi raditi .
Ja sam ga malo gledao po youtube kad se ono pisalo za njega prije par mjeseci , djeluje skroz ok , nisam veliki fan Pereza ali mi se svidja projekat koji provodi u Realu , dovodi mlade igrace , tehnicki i fizicki dobre , za razliku od proslog puta sad ima neki cilj , zasad vam to super izgleda , mogao bi vam on dugo vremena ostati predsjednik ako ovako nastavi raditi .
Ma ovo mu je vjerovatno zadnji mandat.
Jose Angel Sanchez je covjek koji vodi klub iz sjene i on je bio kod Calderona , bit ce kod sljedeceg.
Ako bude ovako uredjen sistem kluba doduse.
Jose Angel Sanchez je covjek koji vodi klub iz sjene i on je bio kod Calderona , bit ce kod sljedeceg.
Ako bude ovako uredjen sistem kluba doduse.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nije tačno, ne zahebavaj.rio_Ferdy88 je napisao/la:Za Madridista su svi koji ne navijaju za Real trolovi, tako da nam je zabranio iznošenje čak i konstruktivnih postovageoxx je napisao/la:Sto se mene tice, svaki konstruktivan post bilo kojeg navijaca je dobrodosao. Bitno se trollera rijesiti.
Problem je tema na kojoj se piše, jer vam na ovoj to nije dozvoljeno. Na temi za opću diskusiju pravi doktorat o Realu što se mene tiče.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Posto je tebi tesko da sam neke stvari skontas, da ti pokusam objasnit. Na ovoj temi pisu SAMO navijaci Reala, dakle ti ne pises, nebitno da li je provokacija ili neki normalan post, sto ti ionako ne znas, ova tema NIJE ZA TEBEPoliceman je napisao/la:
Previše je ovo novca za jedno dijete bez obzira o kakvom talentu da se radi. Sumnjam da će postati neki world class igrač, prije da će ovo biti "tresla se gora rodio se miš".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da je tačno.Clutch je napisao/la: Nije tačno, ne zahebavaj.
Ovim načinom ćete otjerati sve one koji su ovdje dolazili pisati konstruktivno, a nisu navijači Reala. Vi ste očito previše bukvalno shvatili riječi admina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.