FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Gospodo iz FK Sarajevo pokušajte dobrim igrama do cilja"..........
pa mi to i hocemo,a ne na nacin na koji borac hoce.....pa ljudi "suspendovani" igraju citavu polusezonu,da ima pravde i da savez radi kako treba to se nebi dopustalo
pa mi to i hocemo,a ne na nacin na koji borac hoce.....pa ljudi "suspendovani" igraju citavu polusezonu,da ima pravde i da savez radi kako treba to se nebi dopustalo
- Burberry46
- Kontakt:
Ne znam ko se uvijek vadi na politiku i da ste ugrozeni i da cete istupiti iz lige, bla bla, nemate ni JEDAN argument zasto se ne bi ponovila utakmica, ili zasto se vasi igraci nisu vratili na teren kad su se svi uslovi stekli!vlakanje je napisao/la:nisu samo 2 recenice... petljate politiku, pritiske na savez, nacionalnost. smijesno. da imamo toliki uticaj dobili bi licencu prosle godine i uzeli pare od uefe sa kojima bi rijesili tuzbe.
a ako je sarajevo toliko sigurno u ovo sto govori, zasto pristaje na kompromis i predlaze novu utakmicu i to cak na neutralnom terenu!?
ja da sam toliko siguran u nesto, borio bih se do kraja i pobijedio...
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?
Tribina se ispraznila za 5 minuta od otvaranja kapija.RedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Cim su se kapije otvorile i kad je naredjeno odmah se izaslo, a uopste se odmah nije trazilo da se isprazne tribine(sjever i jug)RedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?
Nemate argumente prave!
1946
-
- Kontakt:
svi uslovi su se stekli,sto je i na sastanku prije pocetka meca potvrdjeno,samo vasa uprava daje obavjest da mi na terenu zaradimo pobjeduRedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?

-
- Kontakt:
U cemu je problem taj sto se po pravilima treba nastaviti tekma,ili ponoviti jer se odigralo 70 min. i to sto hocemo da odigramo tekmu a ne bodove za zelenim stolom kao vi curice koje placu,nece na teren da izadjuvlakanje je napisao/la:pa dobro, to je vase misljenje. vidjecemo koliko su ozbiljni ti argumenti i hoce li ih apelaciona uvaziti.
cim vasi nude nove utakmice i kompromise i samim tim smekasavaju pricu, to dovoljno govori da je ovo samo jeftin pokusaj stvaranja predstave za neznalice zeljne povoljnog ishoda i pravljenje alibija za lose rezultate. a rezultati vam jesu losi jer iz fks je najavljena titula,pojacanja i sta sve ne...
uprava vam ima promasaja milion, od pojacanja koja ne mogu da igraju(i za to je neko drugi kriv,pa se laze da ce ipak moci igrati)pa igraci koji potpisu i steknu pravo nastupa tek nakon mjesec dana... tjeranje 3 igraca poslije ispadanja od albanaca,i nakon toga se opet nista nije popravilo. skrecu dino i ostali paznju sa bitnih stvari, stavljaju druge i tana kao stit a nisu svjesni da ce se sve to potrositi i sta onda?!

nemoj da izmisljas pravila. da se odigralo 72+ min, registrovalo bi se aktuelnim rezultatom, a ponavljanje utakmice nije po propisima zbog okolnosti pod kojim je nastao prekid...
a na reorganizaciji kluba i postavljanju na zdrave noge vam cestitam. to niko ne osporava jer je to normalna stvar koja treba da se radi.
a na reorganizaciji kluba i postavljanju na zdrave noge vam cestitam. to niko ne osporava jer je to normalna stvar koja treba da se radi.
Znaš kako moj admine, raja je bila ljuta odnosom moderacije na ovoj temi, pa treba malo vremena da ta ljunja prođe, ali eto i taj odnos moderacije se popravio.admin je napisao/la:Sve kontam pročitaću neke pohvale kako se i u vrijeme odlučujućih utakmica reprezentacije, jedino na portalu SportSport.ba nađe prostora da se sa lica mjesta prate pripreme FK Sarajevo u Mađarskoj... sjećam se kako su se jedno vrijeme brojali članci o Sarajevu i Želji, pa se brojale slike Sarajeva/Želje na člancima o derbiju... nikako da vidim da se i nešto pozitivno izbroji.
Vi ste se dokazali kao najbolji sportski portal u regiji. Ovo putovanje na mini pripreme FK Sarajevo je samo potvrda koliko radite na napretku našeg fudbala i dokaz da se sa puno entuzijazma mogu napraviti velike stvari, trebate biti uzor mnogim novinarima u BiH.
Sve pohvale, i hvala vam na izvještajima, fotogalerijama i video izvještajima sa priprema našeg kluba.

Re: $: FK Sarajevo
Ista stvar je bila i kod nas, ali dobili smo odgovor da mora biti ispražnjena u roku od 15 min od prekida, a ne otvaranja kapija. A kapije nisu otvorene jer su gostujući navijači morali biti ispraćeni. I šta ćemo sad, jel ovo dovoljno jak argument?Head je napisao/la:Tribina se ispraznila za 5 minuta od otvaranja kapija.RedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?
Zavisi kakav je bio izvjestaj MUP-a i je li sudija pozvao igrace na teren ili nije.RedBlue je napisao/la:Ista stvar je bila i kod nas, ali dobili smo odgovor da mora biti ispražnjena u roku od 15 min od prekida, a ne otvaranja kapija. A kapije nisu otvorene jer su gostujući navijači morali biti ispraćeni. I šta ćemo sad, jel ovo dovoljno jak argument?Head je napisao/la:Tribina se ispraznila za 5 minuta od otvaranja kapija.RedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?
1946
Isti stav je bio u BL(situacija je pod kontrolom bila nakon tri minuta, policija ušla na tribine, gostujući navijači izvedeni, i onda ispražnjena domaća tribina) i igrači su pozvani, ali Željini odbili da izađu, rezultat 0:3. I šta sad, treba da bude drugačije u ovoj situaciji, napominjem još jednom da je sve ovo bilo u 30. min meča. Ne vidim zašto bi opet izmišljali neka nova pravila i lomili kola na Borcu kao u slučaju licenci. I znam opet će neki reći nije isto kad udje 4 i 30 ljudi na teren, tačno, ali sa pravne strane i jedno i drugo su isto-prekid utakmice.
Ako se u našem slučaju poštovalo to pravilo o 15 min(od trenutka prekida) za pražnjenje tribine i to u dva navrata, ne vidim zašto bi sad bilo drugačije.
Ako se u našem slučaju poštovalo to pravilo o 15 min(od trenutka prekida) za pražnjenje tribine i to u dva navrata, ne vidim zašto bi sad bilo drugačije.
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 13 okt 2013, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Daj mi navode koji potvrdjuju da je sudija pozvao igrace Zeljeznicara na teren.RedBlue je napisao/la:Isti stav je bio u BL(situacija je pod kontrolom bila nakon tri minuta, policija ušla na tribine, gostujući navijači izvedeni, i onda ispražnjena domaća tribina) i igrači su pozvani, ali Željini odbili da izađu, rezultat 0:3. I šta sad, treba da bude drugačije u ovoj situaciji, napominjem još jednom da je sve ovo bilo u 30. min meča. Ne vidim zašto bi opet izmišljali neka nova pravila i lomili kola na Borcu kao u slučaju licenci. I znam opet će neki reći nije isto kad udje 4 i 30 ljudi na teren, tačno, ali sa pravne strane i jedno i drugo su isto-prekid utakmice.
1946
Nađi izvještaj diciplinske za tu utakmicu ako uopšte postoji na sajtu nfsbih još uvijek, a i poznata je činjenica valjda pa i pisao je i ovaj portal o tome.
Ne zelim da trazim,ne zanima me,ti ako o tome pricas red je i da predocis svoje tvrdnje.RedBlue je napisao/la:Nađi izvještaj diciplinske za tu utakmicu ako uopšte postoji na sajtu nfsbih još uvijek, a i poznata je činjenica valjda pa i pisao je i ovaj portal o tome.
1946
Jbg nije to bilo juče pa da ti iskopam, i vi ovde tvrdite da je sudija pozvao igrače i da je mup dao dozvolu, a od dokaza samo izjavu vašeg bajnog predsjednika, a to je isto kao i ja da kažem.
Dobar si decko.RedBlue je napisao/la:Jbg nije to bilo juče pa da ti iskopam, i vi ovde tvrdite da je sudija pozvao igrače i da je mup dao dozvolu, a od dokaza samo izjavu vašeg bajnog predsjednika, a to je isto kao i ja da kažem.
Izvjestaj MUP-a je prilozen uz zalbu kao i to izvjesce sudije.Znaci u savezu je sve dokumentovano.
Da bi se utakmcia prekinula mora sudija izaci na teren i odsvirati kraj,a on to nije ucinio.

Razumijem sve,navijas za Borac i naravno da si subjektivan po tom pitanju,al' kad nemas argumenata nemoj pisati gluposti,jer ispadas smijesan i svi ti se smijemo.

1946
-
- Kontakt:
Kod vas navijaci ulete na teren,blokovima i ciglama gadjaju navijace Zelje,onda se ladno vrate na tribinu i naravno 1 covjek je bio priveden to je razlika,nasa milicija je sve izgrednike privela i obracunala se odma brutalno na licu mjesta,nisu uspjeli da dodju do Lesinara ni blizu,a kamoli da se vrate na tribinu kao kod vas,sto pokazuje da nije bilo uslova kod vas za nastavak meca jer navijacu setaju do protivnicke tribine pa se vracaju na svoju!RedBlue je napisao/la:Isti stav je bio u BL(situacija je pod kontrolom bila nakon tri minuta, policija ušla na tribine, gostujući navijači izvedeni, i onda ispražnjena domaća tribina) i igrači su pozvani, ali Željini odbili da izađu, rezultat 0:3. I šta sad, treba da bude drugačije u ovoj situaciji, napominjem još jednom da je sve ovo bilo u 30. min meča. Ne vidim zašto bi opet izmišljali neka nova pravila i lomili kola na Borcu kao u slučaju licenci. I znam opet će neki reći nije isto kad udje 4 i 30 ljudi na teren, tačno, ali sa pravne strane i jedno i drugo su isto-prekid utakmice.
- SarajlijaTM
Jarane,ciganisete i jedni i drugi,hebli vas ta 3 boda,ionako ce ljoze da uzme na kraju,pa vam nece biti ni bitnoRedBlue je napisao/la:Kako su se stekli uslovi ako tribina nije ispraznjena na vrijeme?

Onda ce te se opet zetonirati jedni drugima,zajedno sa robijasima i fukarama iz druge lige protiv najveceg kluba u bih.
Realno ne moze,jer sve sto pricaju i jedni i drugi nije realno.Serendate s ovom pricom danima,nama sudije ukrale 12 bodova,pa lijepo jedan clanak i zdravo,ko je pametan skontace. Ovdje jednostavno ni jedni ni drugi nisu bili u pravu i cao,najrealnije bi bilo odigrati tih 19min. Niti vi ove dogadjaje mozete porediti sa onim protiv zelje u bl,niti komsije mogu porediti sa sadovićem.
Ja bi vas opalio i jedne i druge i po dzepu i bodovima i suspenzijom,a sto,sto lajete danima ko kakve babe.
Željo dobi prosle sezone 2 tekme neigranja na grbi i cini mi se 10000km kazne zbog 10 debila koju pjevali sto su pjevali 10sekundi isto znaci ko borac za ulijetanje 100tinjak kosoramenih i kockastoglavih gremlina na teren.
Ima li pravde,nema!!!
Odigrajte jos tih 19min i prekinite tu seriju nepravde koja traje godinama
i opet kazem hebla vas ta 3 boda i jedne i druge,nece vam trebati,ni jednima ni drugima na kraju....

EDIT:ne lazi da je sudija zvao zeljine igrace na teren!!! Sudija je i prekinuo tekmu
Borac nema argumente nikakve sto se tice prekida utakmice.
Te lazi ostavite kuci sjedili ste kuci i gledali utakmicu i sada nesto pametujete.
Ova prica je dosadila vise al dok neshvate pojedinci 1000 puta je ponoviti:
Sudija je pozvao igrace Borca na teren sudije izasle u tunel sve bilo spremno za nastavak vasi igraci nisu izasli.
Isti slucaj se desio 2004/05 vas navijac je udario naseg igraca nakon cega su se nasi povukli u svlacionicu i odbili nastaviti utakmicu rezultat registriran 3:0 za Borac.
I sada nam pametujete kako su pravila za sve ista, nakon sto se desio blaži incident isti slucaj i rezultat 3:0 za Borac opet.
Znaci kod vas vrijedi pravilo nije bitno kakav je prekid Borcu bodovi.
Protiv Zelje bi bio isti slucaj kao i sada da nije istrcalo vise navijaca koji su nosili kamenje u rukama i sami bog zna kako su izasli toliki na teren gdje je policija tu?????
Gdje je tu pravda molim vas o cemu mi ovde pricamo.
Te lazi ostavite kuci sjedili ste kuci i gledali utakmicu i sada nesto pametujete.
Ova prica je dosadila vise al dok neshvate pojedinci 1000 puta je ponoviti:
Sudija je pozvao igrace Borca na teren sudije izasle u tunel sve bilo spremno za nastavak vasi igraci nisu izasli.
Isti slucaj se desio 2004/05 vas navijac je udario naseg igraca nakon cega su se nasi povukli u svlacionicu i odbili nastaviti utakmicu rezultat registriran 3:0 za Borac.
I sada nam pametujete kako su pravila za sve ista, nakon sto se desio blaži incident isti slucaj i rezultat 3:0 za Borac opet.
Znaci kod vas vrijedi pravilo nije bitno kakav je prekid Borcu bodovi.
Protiv Zelje bi bio isti slucaj kao i sada da nije istrcalo vise navijaca koji su nosili kamenje u rukama i sami bog zna kako su izasli toliki na teren gdje je policija tu?????
Gdje je tu pravda molim vas o cemu mi ovde pricamo.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Bosniacum Lilium, CentarsutNaClanak921, Djulboni, Haksss, Hare1991, James1987, misstianopenaldo, Morgen19, N3R3D, napoleon72, plisek, Riziko, SamoDaKazeem, sassari, tovusa84, Venom i 243 gosta.