Hahaha, pa dokle više?
Molim trenera MGP da obavezno čita ovaj forum, da mu stručnjaci naprave od ovih panjeva ekipu za titulu, po mogućnosti da proba u špicu don Silvia i don Adriana, mogla bi i Barbara u 4-3-3, ta formacija je top...
Hvala!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja bih platio operateru da pojedincima internet zabrane. Silovanje foruma treba zakonom zabraniti brate.celikmilan je napisao/la:Dajte molim vas nek mi neko napiše kako da blokiram i da više ne čitam postove određenih forumaša. Hvala unaprijed.
Giampaolo je već odavno trebao letiti napolje ali čisto sumnjam da će i sad. Hakana, Susa i Piateka treba obavezno preseliti na klupu. Novi trener postaviti formaciju 4231. Donnarumma; Conti, Romagnoli, Duarte, Hernandez; Bennacer, Kessie; Castillejo, Paqueta, Rebić; Leao.
Nije druže namjera bila da tebe kanalim Bgm, nego samo da se zna šta se pisalo, još si ti umjeren bio, kakve su hvalospjeve selektori pisali...Zenga je napisao/la:@Sefket, pazi, nije mlad momak, novajlija, kriv sto je se totalno izgubio veceras, kad je i ostatak tima izgubljen vec od ljetos. Kad si naveo moj post kao primjer, eto nadji i post iz jula gdje sam pisao mogao bih vrlo lako GP kopirati Gasperinija u Interu, dakle noga nakon par mjeseci, sto je i, nazalost, najrealniji scenario trenutno![]()
Nije roster toliko los koliko ga GP cini losim, vidi se da su mu i igraci vec okrenuli ledja.
4 - AC Milan have lost 4 of the first 6 Serie A games for the first time since 1938/39. Previously it happened only in 1930/31.
muha milanez je napisao/la:Daniele Bonera![]()
Kaladzeprisonbreak je napisao/la:Ko'e broj 4?
Ko'e 16.?prisonbreak je napisao/la:Ko'e broj 4?
Panj buraz... Šta panj!?prisonbreak je napisao/la:Ko'e broj 4?
Ima stilanikoneznanovic je napisao/la:Panj buraz, šta panj!?prisonbreak je napisao/la:Ko'e broj 4?
PANJČUGA!
Crnjo je od sutra novi George Weah, prema mišljenju forumskih selektora!prisonbreak je napisao/la:Ima stilanikoneznanovic je napisao/la:Panj buraz, šta panj!?prisonbreak je napisao/la:Ko'e broj 4?
PANJČUGA!![]()
Nemam pojma ja gledo 15 zadnjih minuta sako njega i crnju sam zapamtio, uocio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.