Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rokoko87 je napisao/la:Pošto obraz Edine?
"Behind the front two is another legend in Francesco Totti. For me, he’s one of the five best players in the world ever. To have the chance to play with him and get the ball from him is incredible. I remember when I was growing up the Italian league was probably the best in the world, and I watched him and now I have the chance to play with him. When you see him in and around the training ground and in the dressing room, you wouldn’t know it was Totti. That’s what makes him such a great player and a legend."
Jos ga doveo u Romu I ostavio ga samogAlipasino je napisao/la:Kako nema Pjancica Dzekica proradio.Gusio ga.
Kako nema Pjanica Dzeko se prestao sramotiti fulanjem ziceraAlipasino je napisao/la:Kako nema Pjancica Dzekica proradio.Gusio ga.
ja sam za pjanica uvjek govorio da je on jedan od top 10(ne top 3 ili najbolji,kao sto je vecina vas govorila) na svojoj poziciji,isto tako sam uvjek govorio,kako treba zaboraviti na barcu,real i da je juve najrealnija opcija,na kraju se je sve sta sam ja govorio,i desilo.babino je napisao/la:Ovaj tarabuka je neki fenomen lik...do neki dan kudio pjanica kako je stigao a danas ga hladno stavi u top 10 na svojoj poziciji..
Nesto ko da fanatic za mjesec napise da je tino igrac za prvih 11u repki:-)
marconato je napisao/la:Jeste da sam rekao da necu vise pisati na ovu temu poredjenje igraca, ali posto si me citirao, posteno je da odgovorim...Raonffa je napisao/la:
Za definitivni sud treba ipak sačekati kraj karijere, vrijeme još uvijek radi za Džeku, trebao bi odigrati optimalno još dvije sezone (ova i sljedeća) vrhunskog fudbala, u zavisnosti od njega samog to se može produžiti i na duplo više.![]()
Moja opaska i ubacivanje Šukera u citavu pricu je bio samo odgovor pojedincima koji onako opusteno tvrde da je Edin najbolji svih vremena, samo jer je oborio ovaj rekord liga 5! Cak nisam nijednom rekao da je Šuker bolji, nego da se ne moze tvrditi da je neko najbolji, jer imas argumente koji idu u prilog i jednom i drugom, mozda cak i nekom trecem...![]()
Nisam htio namjerno da se obazirem na ovog tarabuku, jer covjek ocigledno troluje, pa i u onom dijelu kada kaze u fazonu, jedini top (svjetski najbolji ili medju 3 najbolja svoje ere) igraci na svojim pozicijama su Šuker i Modrić i namjerno "zaboravlja" Vidića.
On je zapravo (uz Modrića) najbolji primjer i jedini za koga mozes reci da je neprikosnoven na svojoj poziciji, barem u ovoj modernoj eri fudbala (poslednjih 20-ak god) i neko ko je generalno timski i individualno postigao najvise u karijeri!