Bravo za aplauz.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A ko ima da je dostupan i da želi da sjedne na klupu? Ima li i jedan ozbiljan trener ?IlProfessore je napisao/la:Ako on ostane i nakon ove utakmice računajte da će biti grčevita borba za opstanak
Jedan od postova, ništa protiv Zenge, samo je čovjek govorio što i 90% ovih stručnjaka i selektora!shevchet je napisao/la:Zenga druže...Zenga je napisao/la:Trebali smo se kutarisat igrača davnih dana, sad sve na vrat, na nos.
@Šefket nije Bennacer nikakav poluprodukt nego jedan od najperspektivnijih veznjaka u Italiji, veliki potencijal![]()
Pisao sam ima neko vrijeme kako bi tata Galliani momentalno doveo Icardija, vjerujem da se novinari zabavljaju i da nema istine u tim glasinama...
@Rope kažeš WC potencijal Donnarumma, ja tvrdim da je već WC, i to ima već neko vrijeme. Haj da navedemo 5-10 golmana boljih od njega? Nema ih toliko, a daleko je mlađi od ostalih top10. Pepe Reina je sigurno pozitivno uticao na karijeru Gigioa, te Buffon preko repke.
Imaš wc igrača, vrhunskog igrača, dobrog igrača, pa taj neki igrač koji se razvija, znači Benna je treća klasa zasad, to budi siguran!
Kao prvo uzeo bi ga sigurno neko od velikih, da je toliki potencijal koliko ti misliš da jest, a kao drugo cijena mu isto dosta toga govori.
Kad krene sezona, vidjet ćeš ovo o čemu pričam, čisti POLUPRODUKT od igrača, kao i svi koje smo doveli, niko nije ni vrhunski igrač, niti bilo šta blizu extra dobrog igrača... Nadam se da će svi kod nas bar malo napredovati, ali kad se sjetim da smo uništavali i vrhunske igrače, čisto sumnjam da će napredovati!
Samo Donadonirope11 je napisao/la:Baš me zanimaju komentari uprave i trenera.
Ima Alegri, neka ga kume i mole da se vrati, iako su male šanse da prihvati.
Wenger, pa čak i Marcelino, sve su to neke realne opcije. Gore od ovoga ne može, spašavaj sezonu kako znaš i umiješ.
A jbg mnogi su jedva docekali da likuju, a i neka su i ja bi isto da je kontra u pitanju. Ipak je Milan nekad bio veliki klub pa ljudi vole citati o njemucoelho41 je napisao/la:Preko 50 ljudi na temi, ko da ste u Ligi prvaka igrali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.