Tacno ne znam koji ce qrac po Sarajevu.
Kao sto reko onaj momak u onom domacem filmu, kultna izjava
“Koja je poenta qurcenja, ako se qurcim kod kuce?”.
Pa bukvalno.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tacno ne znam koji ce qrac po Sarajevu.
Ma nasi su se vec 30g uzdali u strance da oni ne moraju nist radit samo sirit moc i bogacenje.E sad je dosla situacija ad se mora preuzeti neka odgovornost po prvi put odavno i nemaju pojma kako i sta da rade.
Nema reakcije jer nema ko reagovati, drzavne institucije korumpirane ili blokirane.MarcoBorriello je napisao/la: ↑17 mar 2025, 21:26Države nema, istina. Nije se još raspala ali sa ovim čekanjem na bilo kakvu reakciju, bit će je sve manje.
Ko je kriv, teško je reći. Nije ovo nešto što se dešava od kako su Forto/Konaković ministri. Ovo traje zadnjih 15ak godina.
Bosna i Hercegovina je protektorat u kojem se vlast ne pita ništa.MElloo je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:01Ma nasi su se vec 30g uzdali u strance da oni ne moraju nist radit samo sirit moc i bogacenje.E sad je dosla situacija ad se mora preuzeti neka odgovornost po prvi put odavno i nemaju pojma kako i sta da rade.
Da se ne lazemo situacija nije jednostavna jer ovo nije normalna drzava i nikad nije ni bila
Dodik radi da spasi 70 firmi i da ne trune u zatvoru .
Moze se itekako mirno raspast. Danasnje generacije su 100 puta pasivnije nego one iz 90tih, patriotiski osjecaj je vecini ubijen kroz godine kriminala, nepotizma i nepravde, plus se i dalje stranci pitaju. Mislim, ako ti oni stanu na neku liniju razgranicenja, ko ce zapucat na EUFOR? Puno se i mi i Srbi qrcimo za nekog ko je pod prijetnjom zapada stao na korak od oslobodjenja drzave/povukao se sa vekovnog ognjista Kosovskog nakon bombardovanja.Pogba je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:35Sdfa botovi sirom interneta sada imaju nove skripte, nije akcenat na tzv izdaji, nego zapravo zele da uspije državni udar, hapšenje Dodika direktno znaci praktično gasenje sdfa.
Trojka radi odlično, vrijeme je na strani Bosne i Hercegovine, znamo da raspad ne moze biti mirnim putem i ovo samo ide na mlin nama. Odlicno i mudro. Naprosto smo u fenomenalnoj poziciji jer s Dodikom ide i sda ka dnu, a i hinjara Čović ako ostane uz dodu.
Iako sda botovi žele drugačije i prizivaju rat, BiH doslovno nikad nije bolje stajala nego danas.
Da mi imamo makar jednog slicnog Dodika,ne bi se "brinuo",vec nas predstavljaju Isak,Helez,Izetbegovic,Dzaferovic,Komsic i slicni.VensanKasel je napisao/la: ↑17 mar 2025, 23:01Dodik radi da spasi 70 firmi i da ne trune u zatvoru .
Sutra će i u džamiju krenuti , ako treba![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.