Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Prerano je da se razmislja o tome.
Modric se vraca za mjesec dana (manje-vise) ali ce mu trebati mnogo vise vremena da bi se vratio u formu u kakvoj je bio,tako da treba ocekivati da on bude taj koji ce da ulazi sa klupe jedno vrijeme.
Modric se vraca za mjesec dana (manje-vise) ali ce mu trebati mnogo vise vremena da bi se vratio u formu u kakvoj je bio,tako da treba ocekivati da on bude taj koji ce da ulazi sa klupe jedno vrijeme.
Odličan posao radi Zidan na klupi Castille. Castilla se nalazi na drugoj poziciji sa istim brojem bodova kao prvoplasirani Huesca. Nakon slabog ulaska u sezonu u posljednjih 15 utakmica zabilježili su samo 1 poraz.
Najbolji strijelac je De Tomas koji je već ubilježio nekoliko minuta u prvom timu. Uz Medrana i Llorentea najveći potencijal u Castilli.
[youtube][/youtube]
Najbolji strijelac je De Tomas koji je već ubilježio nekoliko minuta u prvom timu. Uz Medrana i Llorentea najveći potencijal u Castilli.
[youtube][/youtube]
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
http://www.vg.no/sport/fotball/martin-o ... /23377289/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobismo mi ovog malog, al prvo da se oproba malo u Castilli dok ne napuni 19 godina
Dobismo mi ovog malog, al prvo da se oproba malo u Castilli dok ne napuni 19 godina
Ma Zizu ce biti trenercina nesto poput Gvardiole,kad Carlo bude odlazio Zizu ga nasljeduje a Raul pomocnik 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izabrao je najgoru moguću opciju za razvoj karijere.Nydalen je napisao/la:http://www.vg.no/sport/fotball/martin-o ... /23377289/
1974---1975---1976---2001---2013---2020
fakat, trebao je otici u Bayern da se malo kali, mislim da je Real trenutno prevelik zalogaj za njega 
naprijed rejal
Zidan
Isco: "He's like me on a technical level. The fans love him, and he's having a great time just now"
Igrac sa najboljom tehnikom u Primeri jos od Dinha na kojeg najvise podsjeca sto se driblinga tice
Ja kolio znam ovo je tema za Madridiste.Sarma imas drugu temu pa tamo pisi nebuloze.
Asenio zabio gol za pobjedu
Isco: "He's like me on a technical level. The fans love him, and he's having a great time just now"
Igrac sa najboljom tehnikom u Primeri jos od Dinha na kojeg najvise podsjeca sto se driblinga tice
Ja kolio znam ovo je tema za Madridiste.Sarma imas drugu temu pa tamo pisi nebuloze.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Telećak ne izbacujem nikakve flustracije a i ne provociram.mirzatele je napisao/la:
sarmice imas svoju temu za izbacivanje frustracija, mogao bi put Banovica ako nastavis ovdje provocirati
Ne mislim da bi uspio ni u Bayernu momku je potreban neki manji klub gdje će se pravilno razvijati bez nekog pritiska, neko je spomenuo Ajax mislim da bi tamo najviše napredovao.Sveti je napisao/la:fakat, trebao je otici u Bayern da se malo kali, mislim da je Real trenutno prevelik zalogaj za njega
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imas opcu temu pa nastavi,Zidan mu je najbolja moguca opcija za napredak 
Sta mislis zasto sam napisao onda Bayern?Saurman je napisao/la:
Ne mislim da bi uspio ni u Bayernu momku je potreban neki manji klub gdje će se pravilno razvijati bez nekog pritiska, neko je spomenuo Ajax mislim da bi tamo najviše napredovao.
naprijed rejal
Nemoj ga prizivati sveti ova tema je mirna neko vrijeme necu da citam gluposti.
Lik je slavio i provocirao a sad kad je dobio Samar od Pere opet pametuje,mozda nije u toku da ovdje samo Madridisti
izvoli ovdje nastavi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=116&t=9461" onclick="window.open(this.href);return false;
Lik je slavio i provocirao a sad kad je dobio Samar od Pere opet pametuje,mozda nije u toku da ovdje samo Madridisti
izvoli ovdje nastavi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=116&t=9461" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš ovo.. Podsjeća na njega i kretnjom i driblingom a samo spomenuti da uopšte liči na njega (igrom naravno) je među najvećim mogućim komplimentima koje možeš dobiti u fudbalu.. Od njegove ere nisam vidio da se neko ovako lahko oslobađa i vara igrače svojim fintama. Za Isca svaku ponodu momentalno odbiti, ne treba ni gledati cifru.emir18 je napisao/la:Zidan
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E sad ga pretjera , Isco je strasan tehnicar , nema sumnje da je medju boljim , ali ima jedan tip Leo se zove , ne moze mu Isco jos vode dodati , takodjer i Iniesta , ja obozavam Isca , zanemari sto sam Barcin fan , Isco mi najbolji , najdrazi AMF na svijetu , ali nije jos na nivou Messija ili Inieste sto se tice tehnike .emir18 je napisao/la: Igrac sa najboljom tehnikom u Primeri jos od Dinha na kojeg najvise podsjeca sto se driblinga tice
Posto vidim da svi uzivate u Iscovoj tehnici , slobodno pogledajte ovo , Isco nije nista bolji od ovog . Za Messija se tesko moze naci neki slow-mo video jer prakticki sve radi u trku , ali ima sigurno na youtube nesto da se uvjeris .
Koliko god Ronaldo trpao ove sezone , Isco puno veci ucinak ima na igru ( ne na rezultat ), pogotovo zadnjih par utakmica , drago mi je da ima minutazu koju zasluzuje .
Ako si Barcin fan onda mars sa ove teme, i ti i Messi i Iniesta.
Prvo Saurman pa sad ovaj padobranac, sta vam nije jasno jbt?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Samo im prijavi postoveClutch je napisao/la:Ako si Barcin fan onda mars sa ove teme, i ti i Messi i Iniesta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam otkud tebi pravo da nekoga tjeraš s neke teme?!Clutch je napisao/la:Ako si Barcin fan onda mars sa ove teme, i ti i Messi i Iniesta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa jel ovo tema za Madridiste ili za pafobrance da odmah razjasnimo 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za sve forumaše, da se razumijemo. Oni koji budu kršili pravila će biti sankcionisani, ali ne zato što to žele navijači Reala (jer (pogrešno) smatraju da je ova tema isključivo njihova).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Drugacije je Admin rekao opsta diskusija je za sve forumase,ili ti nisi upucen
Ovdje sada pisu Saurmani,Policajci i ostali
Ovdje sada pisu Saurmani,Policajci i ostali
Admin je lijepo napisao da je ovo tema za navijace a opsta diskusija za sve i ako ces bit fer i posten drzi se toga,nemoj svojim rijecima opet privlacit razne idiote ovdje da odbijaju ljude koji zele diskutovati o klubu koji vole,eno svima opste diskusije pa nek sipaju frustru zbog Ronalda ili Odegarda tamo,ovo je tema za navijace Madrida .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 20 jan 2015, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.