Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Forza Juve!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sretno ljudine, neka bolji pobijedi. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Glupo je o ovome pricati na dan finala, ali Molinaro je def. po meni najlosji igrac koji je obukao sveti dres !IlCapitano je napisao/la:Molinaro:"Zao mi je sto sam tu bio u pogresnom trenutku. Mogao sam pokazati dosta vise. Te sam zasluzio definitivno bolji tretman. Redovno sam bio onaj koji je dolazio prvi na treninge. Jednostavno nisam bio dovoljno cijenjen. Ipak ne zamjerim Juventusu. Bilo je do ljudi koji su tada bili na celu. Imam dosta drugova medju igracima koji veceras igraju u finalu. Barca je jaka ali mislim da Juve moze napraviti cudo. Da je sve bilo kako treba mozda sam ja veceras trebao cuvati Messija."![]()
![]()
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni nema vece misterije od ovog i kako se tako dugo zadrzao kod nasMig_Mig je napisao/la:Glupo je o ovome pricati na dan finala, ali Molinaro je def. po meni najlosji igrac koji je obukao sveti dres !IlCapitano je napisao/la:Molinaro:"Zao mi je sto sam tu bio u pogresnom trenutku. Mogao sam pokazati dosta vise. Te sam zasluzio definitivno bolji tretman. Redovno sam bio onaj koji je dolazio prvi na treninge. Jednostavno nisam bio dovoljno cijenjen. Ipak ne zamjerim Juventusu. Bilo je do ljudi koji su tada bili na celu. Imam dosta drugova medju igracima koji veceras igraju u finalu. Barca je jaka ali mislim da Juve moze napraviti cudo. Da je sve bilo kako treba mozda sam ja veceras trebao cuvati Messija."![]()
![]()

@messilla takodjer

Don't believe the hype.
Haha.. pa i nije bio totalna katastrofa ! Znam da sam zbog Molinara izlazio iz kuce i prekidao gledanje utakmice ! :S Inace, savrsena tema za razbijanje nervoze haha
Max Allegri
Braćo neka nam je sretno večeras, ja sad još sa trojicom Bianconera odoh put Jablanice na zajedničko gledanje tekme...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Voli vas vaš tigar
Voli vas vaš tigar

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sretno nam braco veceras pa sta bog da
FORZAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE
FORZAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE
Momci sretno veceras 

Vratis se unazad par godina i sjetis se svih onih desavanja. Ma citav film ti krene, od izbacivanja, odlaska najbolji igraca, Serie b, ranierija, secca, patnje u Serie A, mediokriteta koji su pojacavali ekipu. A veceras igramo finale lige prvaka, pa jbte ja sam godinama Boga molio za samo jedan Scudetto i nista vise.
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- bianconeros
- Kontakt:
Vi svi zaboravili za Grygeru haha.. taj lik je mene toliko nerviro da je nemoguce...
A jes ova nervoza ubiiii. .. da je docekati . Da samo kreno utakmica... no stop u glavi kako cemo se dole braniti sada bez chiellinija ... bit ce tesko
Moramo biti agresivni
A jes ova nervoza ubiiii. .. da je docekati . Da samo kreno utakmica... no stop u glavi kako cemo se dole braniti sada bez chiellinija ... bit ce tesko
Moramo biti agresivni
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
E bas fino, u komsiluku i niko ne zove ?ramiral je napisao/la:Braćo neka nam je sretno večeras, ja sad još sa trojicom Bianconera odoh put Jablanice na zajedničko gledanje tekme...
Voli vas vaš tigar

Max Allegri
eh.. tako, dodje i taj dan/noc
Do prije par mjeseci ni sanjati je nismo mogli, a evo je sada i na javi ! Sjecam se jos prve utakmice ove sezone u Veroni, kontma u sebi da je barem odbraniti titulu, za vijecitog optimistu premalo, mnogo nismo vjerovali, igraci jesu, Max jeste i tu smo gdje smo, korak, stepenicu do onog sto cekamo 20 godina! Za neke je to prvi put, za neke drugi, ali svi podjednako zelimo ! Neki manje vjeruju, neki vise, ali najbitnije je da ekipa i trener je zeli vise od bilo kojeg od nas i titula je nasa ! Prelahko receno, ali uz podrsku navijaca, koji trebaju i moraju dobiti bitku na trbinama, pretvoriti Berlin u Torino ! Poslije bitke na trbinama, treba je dobiti i na sredini terena, adute imamo, Pogba, Vidal, Pirlo, Macrhiso !!! Nesto ce se i poklopiti, uz mnogo srece, do 3 titule ! Zelim vam svima srecu, i da je bas ovdje proslavimo tamo iza ponoci ! Forza Juveee

Max Allegri
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sretno.
1:0 Pogba.
1:0 Pogba.
- IlCapitano
- Kontakt:
Prvi sastav standardno.#Juventus substitutes: Storari, Ogbonna, Padoin, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Potpis.bianconeros je napisao/la:Vi svi zaboravili za Grygeru haha.. taj lik je mene toliko nerviro da je nemoguce...
Moramo biti agresivni
I za Grygeru, i za ostalo.
Nervozan sam malo je reć'
Forza Juve i nek nam je sa srećom prijatelji. Pogotovo želim sreću onim Juventinima koji su na ovom forumu od haman pa samog osnivanja

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zbog tebe @L`Avvocato, cu navijati vecheras za Juve.
Kupio si me iracionalnoshcu i umivenim fanatizmom.
Kupio si me iracionalnoshcu i umivenim fanatizmom.

- IlCapitano
- Kontakt:
Hajmo prognoze da čujem. 
2:1 za nas, Tevez i Vidal.

2:1 za nas, Tevez i Vidal.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
3:1 Tevez, Vidal, Pogba - Suarez
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
0-0IlCapitano je napisao/la:Hajmo prognoze da čujem.
Gol pada u produzhecima ili ne pada uopshte.
Tekma lo stilo Capello vs Lippi ili Benitez vs Mourinho.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.