Nisam primijetio da se nešto pretjerano ne slažemo, mada nije ni bitno, jer ti i ja imamo isti interes - da se Željo vrati tamo gdje mu je mjesto. Nema nikakvih skrivenih motiva i agende. Možda je pristup nešto drugačiji, ali je cilj isti.

To je varljivo, jer je novac iz budžeta prikazan kao prihod samo zato da bi se Kovačević i bivša Uprava mogli hvaliti kako su poslovali u plusu. Budžetski novac nije otišao na potrošnju i to su uvijek škakljive stavke u finansijskom izvještaju. Sa njima uvijek možeš manipulisati i prikazivati ih onako kako ti odgovara.Levin je napisao/la: ↑23 dec 2024, 11:25Prema finansijskom izvještaju za 2023. godini ukupni prihodi Kluba su bili 8.5 miliona KM, s tim što je iz budžeta ukupno izdvojeno 2 miliona KM. Također u tom finansijskom izvještaju je i zarada od evropskih utakmica u 2023. godini koja je trebala biti oko 1.6 miliona KM.
Situacija, kako i sam kažeš, nije loša ali nije ni nešto pretjerano sjajna. Mislim da imamo dovoljno za ovaj jorgan kojim smo trenutno pokriveni, ni feninga više od toga.
Sa druge strane, poprilično sam siguran da se uveliko računalo na novac od Jabera i ne znam koliko bi nam to moglo biti problem jer ne bi nam bilo prvi put da potrošimo pare za koje mislimo da su u dolasku.
Sponzorski novac bi mogao biti ključan, da premostimo taj kritični period.