Upravi svaka cast i za pripreme i za ovaj potez. Realno prva ekipa svojim igrama, ni blizu ne prati rad uprave. Da igraju upola dobro kao sto nasa uprava radi imali bi maksimalan bodovni ucinak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, kmeeeeeeeeeeeeeeeee, KMEEEEEEEEEE **** sa ove teme ako nemaš šta pametno napisati, a nemaš u otprilike 99% slučajevaTvBHT je napisao/la:Bas fin naslov u novinama i onako u stilu Musemica strucnjaka : I Bayerna igra bez napadaca
Konstantno provocira,nadam se da to neko pratihearts je napisao/la:KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, kmeeeeeeeeeeeeeeeee, KMEEEEEEEEEE **** sa ove teme ako nemaš šta pametno napisati, a nemaš u otprilike 99% slučajevaTvBHT je napisao/la:Bas fin naslov u novinama i onako u stilu Musemica strucnjaka : I Bayerna igra bez napadaca
Ako promjene mišljenje ja ti se kunem da će Željo uzeti titulu.Ako ne mognemo pobjediti uletićemo sa bakljama i eto 3-0 za nas.miky_hz je napisao/la:Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
Ma ne, samo udarite golmana.bagrcavi je napisao/la:Ako promjene mišljenje ja ti se kunem da će Željo uzeti titulu.Ako ne mognemo pobjediti uletićemo sa bakljama i eto 3-0 za nas.miky_hz je napisao/la:Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
Dobro si, manje trčanja ima.zijadp je napisao/la:Ma ne, samo udarite golmana.bagrcavi je napisao/la:Ako promjene mišljenje ja ti se kunem da će Željo uzeti titulu.Ako ne mognemo pobjediti uletićemo sa bakljama i eto 3-0 za nas.miky_hz je napisao/la:Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
Pa kažem ti, zato smo i osvojili titulu moj Zijo.zijadp je napisao/la: Barem vi znate kako se to radi.
A ovi iz Borca samo neka pročitaju svoje izjave kada je prekinuta utekmica sa Sarajevom zbog udaranja Sadovića.bagrcavi je napisao/la:Pa kažem ti, zato smo i osvojili titulu moj Zijo.zijadp je napisao/la: Barem vi znate kako se to radi.
Donesena je odluka da moraju onom igracu 70000 isplatiti ko im je za to kriv? Taj igrac nije jedini,al su prikrili te dugove da bi nastavili takmicenje al te ce pare morat sad isplatiti,i ako se ponovi utakmica to je najrealnije 0-0 je bilo,policija intervenisala na vrijeme i to je to!DzoleZeljo je napisao/la:Ja mislim da treba ovu ligu treba prekinuti, dok se vise jednom za uvijek ne ustanove pravila iste. Ko je taj Borac vise na prijeti nekome istupanjem iz lige? Ako im se vise isputa, neka izadu iz lige, pa naka igraju njihovu ligu koju UEFA nece nikada priznati.
Nama svakako treba liga od 8 timova, da svaki tim ima 3.000 natrikriven mjesta, raflektore, sredene terene, da se susreti igraju Subotom i Nedjeljom, da je svaki susret uzivo na TV-u i bice nam svima bolje. Ko je za ovo, unutra je, ko nije, neka pravi svoje lige i gotovo.
Igra se ponovo utakmica!Evolution87 je napisao/la:ima li sta za ovu odluku?
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco i 28 gostiju.