FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 okt 2013, 11:47

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dodatn ... inaca/1243

Upravi svaka cast i za pripreme i za ovaj potez. Realno prva ekipa svojim igrama, ni blizu ne prati rad uprave. Da igraju upola dobro kao sto nasa uprava radi imali bi maksimalan bodovni ucinak ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 08 okt 2013, 17:31

TvBHT je napisao/la:Bas fin naslov u novinama i onako u stilu Musemica strucnjaka : I Bayerna igra bez napadaca :D
KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, kmeeeeeeeeeeeeeeeee, KMEEEEEEEEEE **** sa ove teme ako nemaš šta pametno napisati, a nemaš u otprilike 99% slučajeva
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 08 okt 2013, 19:56

hearts je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:Bas fin naslov u novinama i onako u stilu Musemica strucnjaka : I Bayerna igra bez napadaca :D
KMEEEEEEEEEEEEEEEEE, kmeeeeeeeeeeeeeeeee, KMEEEEEEEEEE **** sa ove teme ako nemaš šta pametno napisati, a nemaš u otprilike 99% slučajeva
Konstantno provocira,nadam se da to neko prati :roll:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 okt 2013, 20:46

Ne znam sto se obazirete :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 okt 2013, 23:10

Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 okt 2013, 08:07

Pa pa paranoja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2013, 11:57

miky_hz je napisao/la:Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
Ako promjene mišljenje ja ti se kunem da će Željo uzeti titulu.Ako ne mognemo pobjediti uletićemo sa bakljama i eto 3-0 za nas.
DRUG NEBI TI PUNCA

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 09 okt 2013, 12:03

bagrcavi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sutrasnja eventualna promjena apelacione komisije bi mogla da nas vrati u zivot glede tog ganjaja za vrh .S tim sto bi i ostalim klubovima neka eventualna promjena isla na ruku , npr neki nebi bili na -10 nego na nesto manje itd,vise bi klubova imalo interes iz ovoga tako da se ja nebi zacudio da sutra ovi promjene misljenje one prvobitne komisije
Ako promjene mišljenje ja ti se kunem da će Željo uzeti titulu.Ako ne mognemo pobjediti uletićemo sa bakljama i eto 3-0 za nas.
Ma ne, samo udarite golmana.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2013, 12:04

zijadp je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ma ne, samo udarite golmana.
Dobro si, manje trčanja ima.
DRUG NEBI TI PUNCA

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 09 okt 2013, 12:06

Ma ne, samo udarite golmana.[/quote]

Dobro si, manje trčanja ima.[/quote]

Barem vi znate kako se to radi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2013, 12:07

zijadp je napisao/la: Barem vi znate kako se to radi.
Pa kažem ti, zato smo i osvojili titulu moj Zijo.
DRUG NEBI TI PUNCA

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 09 okt 2013, 12:12

bagrcavi je napisao/la:
zijadp je napisao/la: Barem vi znate kako se to radi.
Pa kažem ti, zato smo i osvojili titulu moj Zijo.
A ovi iz Borca samo neka pročitaju svoje izjave kada je prekinuta utekmica sa Sarajevom zbog udaranja Sadovića.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 09 okt 2013, 12:45

Kad je odluka za onaj prekid..tj.u koliko je sjedncia tih glavesina? Ima li sta od Bilbije..hoce li moci igrati poslije pauze???

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 okt 2013, 12:47

Hajro pametniji od citavog saveza,nas'o rupu u odluci.
Mogu mu se sageti ovi sto prijete istupanjem. 8-)
1946

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 okt 2013, 13:56

Ja mislim da treba ovu ligu treba prekinuti, dok se vise jednom za uvijek ne ustanove pravila iste. Ko je taj Borac vise na prijeti nekome istupanjem iz lige? Ako im se vise isputa, neka izadu iz lige, pa naka igraju njihovu ligu koju UEFA nece nikada priznati.

Nama svakako treba liga od 8 timova, da svaki tim ima 3.000 natrikriven mjesta, raflektore, sredene terene(sto ce opet biti realno izvodivo sa ovim parama iz UEFE sto trebamo dobiti za sredivanje terena), da se susreti igraju Subotom i Nedjeljom, da je svaki susret uzivo na TV-u i bice nam svima bolje. Ko je za ovo, unutra je, ko nije, neka pravi svoje lige i gotovo.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 09 okt 2013, 14:09

DzoleZeljo je napisao/la:Ja mislim da treba ovu ligu treba prekinuti, dok se vise jednom za uvijek ne ustanove pravila iste. Ko je taj Borac vise na prijeti nekome istupanjem iz lige? Ako im se vise isputa, neka izadu iz lige, pa naka igraju njihovu ligu koju UEFA nece nikada priznati.

Nama svakako treba liga od 8 timova, da svaki tim ima 3.000 natrikriven mjesta, raflektore, sredene terene, da se susreti igraju Subotom i Nedjeljom, da je svaki susret uzivo na TV-u i bice nam svima bolje. Ko je za ovo, unutra je, ko nije, neka pravi svoje lige i gotovo.
Donesena je odluka da moraju onom igracu 70000 isplatiti ko im je za to kriv? Taj igrac nije jedini,al su prikrili te dugove da bi nastavili takmicenje al te ce pare morat sad isplatiti,i ako se ponovi utakmica to je najrealnije 0-0 je bilo,policija intervenisala na vrijeme i to je to!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2013, 14:17

Smesni :D Bojac hoce da istupi...amin ..glavni konkurent za titulu odlazi..idemo dalje..hocel Plemici istupat znal se sta.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 okt 2013, 14:24

ima li sta za ovu odluku?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 okt 2013, 14:58

Evolution87 je napisao/la:ima li sta za ovu odluku?
Igra se ponovo utakmica!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 okt 2013, 15:01

Uhhh kako bi volio da istupe... Da se rijesimo jednih nacionalista zauvijek...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco i 28 gostiju.