AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nije još ni septembar prošao, a čovjek već izgubi volju da prati Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
I mene bi jedino iznenadila dobra tekma Milana veceras i hendikep pobjeda. Sve ostalo je vec vidjeno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
memaga je napisao/la:meni stvarno nije jasno toliko iscudjavanje, zbog susa, zbog kluba, zbog ovoga onoga, sve su price cak i na ovom forumu ispricane 100x ,samo mi nije jasno sta vas vise moze iznenaditi? meine iskreno jedna dobra partija da nekoga dobijemo glat sa 3 gola razlike, na ostalo sam vec ogluhao godinama...

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- IlProfessore
- Kontakt:
Očekuje se preko 50 milja večeras na San Siru.
Ne znam da li je za čestitati navijačima Milana na silnoj lojalnosti klubu ili je u pitanju klasični poltronski sindrom još od Dona Berlusce da se samo šuti i trpi zarad ličnog šićara i para za profesionalno navijanje sa CS.
Ne znam da li je za čestitati navijačima Milana na silnoj lojalnosti klubu ili je u pitanju klasični poltronski sindrom još od Dona Berlusce da se samo šuti i trpi zarad ličnog šićara i para za profesionalno navijanje sa CS.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ako se ne dese neke promjene, ništa od našeg top 4 plasmana. Ne smijem ni zamisliti koji će to užas i udar biti na klub i finansije, korak unazad jednu svjetlosnu godinu.
Za naše dobro, nadam se lošijem rezultatu večeras iako će biti teška bitka između njega i Montele, u epizodi "ko će odigrati lošije".
Roma i Atalanta kupe bodove onda i kad im ne ide, a mi igramo za qurac i gubimo bodove. Već se stvorila pozamašna bodovna razlika između nas i četvroplasiranog.
Za naše dobro, nadam se lošijem rezultatu večeras iako će biti teška bitka između njega i Montele, u epizodi "ko će odigrati lošije".

Roma i Atalanta kupe bodove onda i kad im ne ide, a mi igramo za qurac i gubimo bodove. Već se stvorila pozamašna bodovna razlika između nas i četvroplasiranog.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ista ekipa kao protiv Torina, samo sto je sad zvanicno 4-3-3
braco, idemo do pobjede, podrska giampaolu :cool:
rope nek se plasi odmazde chiese za ovo blacenje po forumu :kafa:
rope nek se plasi odmazde chiese za ovo blacenje po forumu :kafa:
Budi spreman na iznenađenjeBeduin je napisao/la:I mene bi jedino iznenadila dobra tekma Milana veceras i hendikep pobjeda. Sve ostalo je vec vidjeno.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Meze zena spremila, pivo je tu, razocarenja nema jer sam spreman na svaki scenario... dakle, tekma moze pocetiRaonffa je napisao/la:Budi spreman na iznenađenjeBeduin je napisao/la:I mene bi jedino iznenadila dobra tekma Milana veceras i hendikep pobjeda. Sve ostalo je vec vidjeno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
3-1 glat uzimamo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Beduin je napisao/la:Meze zena spremila, pivo je tu, razocarenja nema jer sam spreman na svaki scenario... dakle, tekma moze pocetiRaonffa je napisao/la:Budi spreman na iznenađenjeBeduin je napisao/la:I mene bi jedino iznenadila dobra tekma Milana veceras i hendikep pobjeda. Sve ostalo je vec vidjeno.

-
- Kontakt:
Hajdemo.
Mašala što se gozbimo. 
Šteta što sam se sinoć ispovraćao, taman bi i meni piva dobro došla.

Šteta što sam se sinoć ispovraćao, taman bi i meni piva dobro došla.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To je to, sad počinjemo igrati 

-
- Kontakt:
Ovo je zadnje što je Hakan usro i kap koja je prelila čašu.
-
- Kontakt:
Selektori i stručnjaci, dobar vam ovaj Bennacer, pravi penal a čovjek ide u stranu izmedju 2 naša panja!

mislim da niko nema goreg crnca od Milana na ovom dunjaluku
ž
izvinjavam se

izvinjavam se

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- nextterrain
- Kontakt:
Neka i dobije otkaz zbog Hakana i Mussachija
Ide sve po planu. 
Ali kakva glupost Hakana i kasnije ispadanje Musake, pa uvijek jedni te isti rade sranje. Još samo da Calabria nešto zasere, pa da kompletiramo krug od tri kiksera.
O đe si neznani Šefćete

Ali kakva glupost Hakana i kasnije ispadanje Musake, pa uvijek jedni te isti rade sranje. Još samo da Calabria nešto zasere, pa da kompletiramo krug od tri kiksera.

O đe si neznani Šefćete

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Benaser se bas pokazuje kao pravo pojacanje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.