AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2019, 19:43

Beduin je napisao/la:Posto ne citam postove ovog jalijasa pa mi u pp kopiraju, bujrum Sefkete u Dojcland na pivu, godice ti za zivce. Uplaticu ti i terapiju ovamo, ima nasih strucnih ljudi spremnih pomoci nasima. :urnebes:
Nista zovi i mene ako je sastanak blizu minhena :)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 sep 2019, 19:50

Vidi Beduina što se uhvatio Njemačke, čim je čuo za ove prijetnje sa razumijevanjem.
Šefćo red uvodi. Mogao bi ti biti trener Milana, treba neko da red zavede u svlačionici i na terenu.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 27 sep 2019, 20:59

Postovi su prijavljeni i izbrisani, hvala moderaciji.

A gledaj ovih novih korisnika koji se pojavljuju, Ševal 100 % :urnebes:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 27 sep 2019, 21:36

Auuu sta sam.to.propustio? Novi izlivi emocija :D neka masala samo nek se mi.pazimo pa doce i.rezultati nekad

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2019, 22:00

Evo posto mi je na blok listii pise mi privat, kaze da je i u njemackoj u minhenu, prijeti :)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 sep 2019, 22:24

Silva opet zabio za Frankfurt :hmmmmm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2019, 22:27

ronaldo99 je napisao/la:Evo posto mi je na blok listii pise mi privat, kaze da je i u njemackoj u minhenu, prijeti :)
Ja maloprije predao za azil :urnebes:

De pustite ga brate, ukenjasmo temu svaki put zbog njega. Block je iz Raja izasao.
Nego, zamisli i Montela nas trehne, ko bi istrpio onaj njegov debilni osmijeh. Mada on je obicno ozbiljan kad pobijedi, a nasmijan nakon poraza. Barem sa nama je tako bilo. :urnebes:

Silva los skroz, bolji Rebic kaze GP.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2019, 01:03

Mah, tako je on počeo i u Sevili pa je na kraju zatvorio vrata guzicom. Izbacili ga iz ekipe i otjerali.

Ovaj deal je bio jedna od rijetkih razumnih stvari, nama je trebao LW/SS, a njima napadač. Silva je bio suvišan pored dvije devetke u timu, ali se bar iskoristio da bi dobili igrača potrebnog profila.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2019, 02:29

muha milanez je napisao/la:Silva opet zabio za Frankfurt :hmmmmm:
unistili ste i piateka

ostalo mu je malo zalihe, tj municije (penali) :mrgreen:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 28 sep 2019, 09:30

Bolje da sam utakmicu propustio nego Sevketovu analizu i skolovanje ostalih forumasa. Jos obrisali postove. Sramota.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2019, 11:27

Sfe su ucestalije price oko prodaje Milana. Uz novi stadion gdje primanja direktno idu Milanu/Interu, a ne gradu, i novog vlasnika koji zeli ulagati u klub, moglo bi nas sunce ogrijati nakon duzeg vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 sep 2019, 11:54

Bila je priča, mislim da je i dalje aktulena, da nas vlasnik Louis Vuittona želi kupiti. Samo se Eliot nešto dvoumi još uvijek.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 sep 2019, 12:26

Mene jedino zanima pricq o novom treneru, a sad su se pocela apominjati dva imena Spaleti i Alegri, daj bilo koga od ove dvojice

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 sep 2019, 13:44

Allegri je preskup,a iskreno ne mislim da bi se i vratio. Znam da meni nije simpatican kao trener i ne odgovara mi njegov stil,ali je spejs satl za sve nase do sad.
To su patke za prodaju kluba.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 sep 2019, 15:02

slika

A i ovo je zanimljivo:
Sacchi: "Giampaolo must feel the esteem of the club like I felt it, Milan need to show Giampaolo confidence like Berlusconi and Galliani did with me"
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 sep 2019, 15:24

LegendKiller je napisao/la:Bila je priča, mislim da je i dalje aktulena, da nas vlasnik Louis Vuittona želi kupiti. Samo se Eliot nešto dvoumi još uvijek.
Evo oglasio se sin vlasnika na instagramu:

https://www.instagram.com/p/B285t5FIvFs/

“Dear AC Milan fans,

I want to write this message to put an end to all rumors concerning the interest of my family, or the LVMH group, into buying the AC Milan.

We have the utmost respect for your beautiful club, its values, its fantastic history, but have never been in contact with anyone from the club, and have never been interested in investing or acquiring it.

We do not know where this strong rumor has come from, but it has no foundations whatsoever.

We wish all the best to the AC Milan this season and the next ones. Thank you.”
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2019, 15:31

memaga je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Giampaolo nije kriv što Pjontek fula dvije stopostotne šanse, što Kessie nema fudbalske inteligencije pa udara loptu k'o da bokserska vreća, ali kriv je što smo mjesec dana čekali da izvede neku naznaku normalne prve postave sa novim pojačanjima kao starterima.

I određeni momenti dobre igre, stvaranje šansi, nije to plod slučajnosti ili toga što su nakon tri dana naučili igrati, nego zato što su određeni igrači tipa Benasera ili Thea donijeli jedan instant individualni kvalitet što se moglo vidjeti večeras.

Bilo je također par situacija koje su se mogle bolje rješavati neke kontre i polukontre, al' normalno da će dolaziti do nesporazuma kad su novi igrači neuigrani, kada su nama igrali mrtvi Samu, Borini, Biglia, dok su Benaser, Leo i ostali grijali klupu. To je isto direktna odgovornost trenera.

Na sve to, opet uspiješ izgubiti utakmicu, praviš katastrofalne izmjene, čuj guraš Jacka koji godinu dana nije igrao fudbal, izbacuješ Benasera, ostavljaš po ko zna koji put nevidljivog Susa.

Znači Borini, Suso, Samu, Calabrija, Rodriguez, pa i Hakan, već odmah smo svi vidjeli da nije to to i da bi ovi igrači trebali biti na klupi. Prošlo je znači pet kola, ovaj je tek donekle nadošao u vezi ovih igrača, a još uvijek su bar pola njih sigurni starteri. On dok pohvata neke stvari, biće prekasno, i za njega i za Milan.
Naravno druze da nije kriv, njemu se ukazala prilika da vodi Milan sto ne pokusati ha ja, eh sad drugi par carapa kako ce on voditi Milan to je sasvim nebitno ( on je **** od trenera )...Sad da se npr.Musemicu pruzi prilika voditi milan ne bi je sigurno odbio ( nemam nista protiv Musemica, prvi mi je pao na pamet ) a pitanje je kako bi vodio, tako isto i ovaj idiot od trenera...Boban i Maldini zajedno sa svom upravom su ocajan posao napravili....
To za Bobana i Maldinija je rečeno x puta, nema nikakve dileme oko toga. Al' opet trener je trener, on mora imati odgovornost, njegov nekvalitet ne smije opravdati njegovo neznanje. Jer ako je to tako, onda bolje da nemamo trenera, nek' se sami igrači raspoređuju, nek' navijači prije svake utakmice glasaju koga bi voljeli vidjeti u prvoj postavi, pa na osnovu toga neka igraju.

Jer nije Giampaolo zaslužio da ga se ne kritikuje, da on bar konstantno izvodi najbolje moguće formacije i igrače pa eto da čovjek i kaže, nemamo kvalitet, nije do njega etc, al' on za 3-4 mjeseca u klubu nije uspio sastaviti najjačih prvih 11, e pa ne možemo tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2019, 15:36

Evo opet najavljuje 433, ne bi taj Susa klupirao, pa makar mu glave došao. A doći će, nadam se, vrlo brzo. :lolno:

Ma kakav Luis Viton i pizde materine, treba se prodati nekog arapu koji će ulagati brdo love kao kod Sitija. Svi ostali su mi diskutabilni i nepovjerljivi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 sep 2019, 15:47

rope11 je napisao/la:Evo opet najavljuje 433, ne bi taj Susa klupirao, pa makar mu glave došao. A doći će, nadam se, vrlo brzo. :lolno:

Ma kakav Luis Viton i pizde materine, treba se prodati nekog arapu koji će ulagati brdo love kao kod Sitija. Svi ostali su mi diskutabilni i nepovjerljivi.
Sumnjam da je to realan scenario, za bilo koji klub u italiji, pogotovo za Milan, isključivo iz ideološko-vjerskih razloga. Pa sam Silvio je palio i žario Klubom, a istovremeno je vladao Italijom i bio predvodnik latentnih desničara. Da ne govorimo o ideologiji fašizma koja još živi na tribinama širom čizme i tenzijama koje se svako malo podižu kada iskrsne belaj sa tamnoputim igračima. Mada bih i ja lično najsretniji bio da se takvo nešto desi, najbolji primer su City ili PSG, ali priča je nažalost veoma nerealna...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 sep 2019, 17:08

IlProfessore je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Bila je priča, mislim da je i dalje aktulena, da nas vlasnik Louis Vuittona želi kupiti. Samo se Eliot nešto dvoumi još uvijek.
Evo oglasio se sin vlasnika na instagramu:

https://www.instagram.com/p/B285t5FIvFs/

“Dear AC Milan fans,

I want to write this message to put an end to all rumors concerning the interest of my family, or the LVMH group, into buying the AC Milan.

We have the utmost respect for your beautiful club, its values, its fantastic history, but have never been in contact with anyone from the club, and have never been interested in investing or acquiring it.

We do not know where this strong rumor has come from, but it has no foundations whatsoever.

We wish all the best to the AC Milan this season and the next ones. Thank you.”
ovo za prodaju sam ja pročitao prije 10 dana na nekom srbijanskom portalu, koji je vijest preuzeo sa stranice milaninfo, pa su jučer i jutros svi prenijeli. Zato su se ovi danas i oglasili te demantovali sve.
Ja sam kontao da ipak ima nešto tu. Prvo je lik težak oko 100 milijardi, a drugo najjači modni bred kupuje klub i grada mode, ali izgleda da francuzi nisu rusi ili arapi.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.