Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Njega covjek samo moze koristiti kao primjer covjeka kako se sve moze kad se hoce. Covjek je sve sam steko, svojim radom i trudom je za sebe napravio ime i brend. Pomaze na svakom koraku i podrzava apsolutno sve pozitivno sto je ova drzava ikad napravila. Covjek je jednostavno idol. Nema dalje. Svako ko imalo mozga ima svjestan je toga. Kad se oprpsti od repke i fudbala treba biti drzavni dan zalosti jer golgetera poput Dzeke, ako ga on licno ne napravi, za naseg vremena tesko da cemo vidjeti.emir79 je napisao/la:U Dzeku Edina uzdaju se navijaci Rima.![]()
Napadac koji se u BiH nece roditi ni za 50 godina.
Momcina koji ce mnoge rekorde da porusi u narednih 4-5 godina. Nas ponos i dika, humanitarac i legenda. Ogrijesice se svako ko ovog momka bilokako uvrijedi.
Ponosan sam sto je momak iz razrusene BiH napravio ovakav uspjeh. Ponosan sam sto je imao trnovit put kao niti jedan igrac na svijetu, dosao do vrha evropskih fudbalera. Ponosan sam jer se mogu qurciti i koristiti njegovo ime kada hocu da se uzdignem. Ponosim se jer je orginal BH brend.
Imam 37 godina, a znam da cu kao dijete pustiti suzu kada se bude oprastao od fudbala, i zato zelim da maksimalno uzivam dok igra, jer za zivota sigurno necu docekati jos jednog ovakvog napadaca.
JEDAN JE DIJAMANT BOSANSKI!
I, sta je problem s tim? Napise se cinjenica i odmah se mora neko dici kako bi toboze stao u zastitu, pogotovo nakon ovakve utakmice. Nije to nikakva kritika ili namjerni pokusaj da se Edin omalovazi (sto mogu samo bolesnici) napise se istina i ja tu ne vidim nikakav problem. To da je Dzeko nesto najbolje sto je ova drzava ikad imala i sto ce imati, valjda je svima jasno. Kad odigra losije, promasi neki zicer, onda sve moze.soccerfan je napisao/la: P.S. Smijesni su mi komentari nekih da Dzeko izgleda tromo i da to nije Dzeko iz Wolfsburga. Pa logicno da je trom. Stigle godine. U wolfsburgu je bio zeljan dokazivanja, tek je pocinjao karijeru i tek pravio ime za sebe. On je sada vec zvijezda i ime. Normalno je da tu vise nema ni zelje za bas toliko dokazivanja. Covjek je dokazao sta se dokazati trebalo. Sad moze da uziva sa porodicom u svemu sto je steko. Dijamantu. 1000 nam godina pozivio.
Pa eto meni licno je smijesno. Ali razumijem i komentar. Ali smijesno je ocekivati da ce on sad imati istu zelju i volju za dokazivanjem kao sto je imao i u Wolfsu. To je sve. On je neko ko vec za sebe ima ime i prezime, brend, ne samo poznat u Bosni nego svjetski brend. Ima tu zelje i volje za nogometom jos uvijek, sto je i on sam u ponedjeljak poslije utakmice rekao, ali po mom nekom misljenju nemoze se porediti onaj Edin i ovaj Edin. To je sve. Nije da zalim da ga branim, samo iznosim svoje misljenje i doduse cinjenice.Federer17 je napisao/la:I, sta je problem s tim? Napise se cinjenica i odmah se mora neko dici kako bi toboze stao u zastitu, pogotovo nakon ovakve utakmice. Nije to nikakva kritika ili namjerni pokusaj da se Edin omalovazi (sto mogu samo bolesnici) napise se istina i ja tu ne vidim nikakav problem. To da je Dzeko nesto najbolje sto je ova drzava ikad imala i sto ce imati, valjda je svima jasno. Kad odigra losije, promasi neki zicer, onda sve moze.soccerfan je napisao/la: P.S. Smijesni su mi komentari nekih da Dzeko izgleda tromo i da to nije Dzeko iz Wolfsburga. Pa logicno da je trom. Stigle godine. U wolfsburgu je bio zeljan dokazivanja, tek je pocinjao karijeru i tek pravio ime za sebe. On je sada vec zvijezda i ime. Normalno je da tu vise nema ni zelje za bas toliko dokazivanja. Covjek je dokazao sta se dokazati trebalo. Sad moze da uziva sa porodicom u svemu sto je steko. Dijamantu. 1000 nam godina pozivio.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.