Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ma kad se raspada sve nek ide do kraja, to je trenutno jedini nacin, nemamo uopste kostur ekipe da ti nesto mozes graditi.
- Golmani su nam jako losi, Cech moze proci ovu i sljedecu sezonu pa je to jedan od manjih problema.
- Od stopera bih ostavio Kossa i Mustafija, nisu idealni ali su trenutno najbolji stoperi u ekipi, znaju odigrati odlicno iako su kiksare, pod vodstvom nekog vrhunskog trenera Mustafi mozda i postane odlican stoper, momak igra srcem i ne stedi se, chambers, holding i mert adio, monreal moze biti back up jer moze pokriti i poziciju lijevog beka.
- Sto se tice bekova, Seo moze ostati, solidan je a Bellerina prodati i dovesti nekog ozbiljnog ako se ne vrati u formu, kakav AMN kakve picke materine nije ovo nizerazredni klub, taj momak tu uopste ne moze da igra, lose se pozicionira prolaze kroz njega ko da je duh.
- Sredina terena katastrofa, Wilshira ako nastavi ovako nez povreda ostaviti jer stvarno igra dobro u zadnje vrijeme ima viziju i ne bjezi od lopte, Xhaka me razocarao prrspor je i njega uz Ramseya ostaviti kao back up ako bi pristali na to, sve ostalo prodati.
- Krila su katastrofa, ali ako zeli ostati u ovoj formaciji potreban je klasan igrac da zamjeni Alexisa iako je to tesko i ostaviti Ozila i oko njega stvarati ekipu, sve ostalo prodati u spicu ostaviti Lacazzeta i jednu zamjenu Giroud ili gazelu.
Sve kad se sumira klasan stoper, klasan dmf, zamjena za alexisa i ostale pozicije solidno popunjavati uz odlazak senilnog sa klupe i sljedece sezone golman za duze staze.
- Golmani su nam jako losi, Cech moze proci ovu i sljedecu sezonu pa je to jedan od manjih problema.
- Od stopera bih ostavio Kossa i Mustafija, nisu idealni ali su trenutno najbolji stoperi u ekipi, znaju odigrati odlicno iako su kiksare, pod vodstvom nekog vrhunskog trenera Mustafi mozda i postane odlican stoper, momak igra srcem i ne stedi se, chambers, holding i mert adio, monreal moze biti back up jer moze pokriti i poziciju lijevog beka.
- Sto se tice bekova, Seo moze ostati, solidan je a Bellerina prodati i dovesti nekog ozbiljnog ako se ne vrati u formu, kakav AMN kakve picke materine nije ovo nizerazredni klub, taj momak tu uopste ne moze da igra, lose se pozicionira prolaze kroz njega ko da je duh.
- Sredina terena katastrofa, Wilshira ako nastavi ovako nez povreda ostaviti jer stvarno igra dobro u zadnje vrijeme ima viziju i ne bjezi od lopte, Xhaka me razocarao prrspor je i njega uz Ramseya ostaviti kao back up ako bi pristali na to, sve ostalo prodati.
- Krila su katastrofa, ali ako zeli ostati u ovoj formaciji potreban je klasan igrac da zamjeni Alexisa iako je to tesko i ostaviti Ozila i oko njega stvarati ekipu, sve ostalo prodati u spicu ostaviti Lacazzeta i jednu zamjenu Giroud ili gazelu.
Sve kad se sumira klasan stoper, klasan dmf, zamjena za alexisa i ostale pozicije solidno popunjavati uz odlazak senilnog sa klupe i sljedece sezone golman za duze staze.
Treba prije svega otjerati Wengera. Nema veze hoce li ga zamijeniti Anceloti, Alegri ili neko treci ali ko god novi da dodje ako budu losi rezultati lakse cemo ga se rijesiti. Bitno je da ovaj vec jednom sjase i nosi se u pm. Onda krenuti polahko sa potpunom smjenom u igrackom kadru, trebace 2-3 godine kvalitetnog rada da se sve to rastjera i dovedu normalna pojacanja jer Arsenal nece nikad istresti 300 miliona za jedan transfer rok tako da ce sve to potrajati.
Uglavnom treba dosta ozbiljnog rada, zelje i truda ali je veliko pitanje ima li uprava i svi glavni ljudi oko kluba zelje i znanja za takvo nesto.
Uglavnom treba dosta ozbiljnog rada, zelje i truda ali je veliko pitanje ima li uprava i svi glavni ljudi oko kluba zelje i znanja za takvo nesto.
I yebo im Obamejang pokolenje, kakva je ono kokos sve ti yebem
Nadam se da je laz

Nadam se da je laz

- QUARTERBACK
- Kontakt:
daj ba wengeru znali transferi propadati zbog par stotina hiljada a da mu 20-30 miliona nista ne znaci, sutnuce on alexisa cim vidi tih 30m na stoluBrokula je napisao/la:A ne kontam tu retoriku, Arsenalu je daj šta daš? Arsenal je syebo davno sa Sančezom, i za njega se tuku 2 najbogatija tima u Engleskoj. Arsenal nema šta izgubiti ni da ostane do ljeta, jer 20 miliona njima ne znači apsulutno ništa.
Ja sam da sam umjesto one qurčine što je zadužen za transfere, odradio bih to maestralno

Nicolas de Tavernost (Bordeaux owner) on Malcom to Arsenal rumours: "Malcom will not be leaving."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jel to ni Malkoma ne možemo doves hahahah
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bordeaux want Arsenal to pay €50m for Malcom, say @globoesportecom. In addition, Arsenal have offered a five year contract.
Player's representatives in Europe and will "close the deal in London in the next few days," #AFC
završit će to Sanllehi do srijede,teško biti nesposobniji od dicka
Player's representatives in Europe and will "close the deal in London in the next few days," #AFC
završit će to Sanllehi do srijede,teško biti nesposobniji od dicka

Billy
@BilbertoSilva
United's package for a 29 year old Alexis who has clocked some insane minutes with no rest since summer 2013 is close to £100m (£97m to be exact).
Billy
@BilbertoSilva
£35m base fee, 300k/week with a four year contract (62m total). Not even including add-ons. Not surprised City refused to meet those demands when he isn't even needed.
23:23 - 14 Jan 2018
James Olley
@JamesOlley
·
1m
#mufc edge ahead of #mcfc in race to sign Sanchez because of their willingness to include a player in exchange. Mkhitaryan & Martial being discussed.
Miki moze, njega ionako Jose ocigledno ne podnosi. A moze vam pomoci, nije bas da je skart.
Martiala sigurno nece pustiti a evo prvi put i citam da je u opticaju, mozda jedino kao zelja Arsenala. Do sada su glavni kandidati bili Miki, Smalling i Fellaini. Ako bude nema razmjena bit ce neki od njih 3.
Martiala sigurno nece pustiti a evo prvi put i citam da je u opticaju, mozda jedino kao zelja Arsenala. Do sada su glavni kandidati bili Miki, Smalling i Fellaini. Ako bude nema razmjena bit ce neki od njih 3.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nikakva razmjena igrača se neće desiti, Arsenal će dobiti 35 miliona funti i tjt.Rooney88 je napisao/la:Miki moze, njega ionako Jose ocigledno ne podnosi. A moze vam pomoci, nije bas da je skart.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Bolje i to nego miki ili felaNitro je napisao/la:Nikakva razmjena igrača se neće desiti, Arsenal će dobiti 35 miliona funti i tjt.Rooney88 je napisao/la:Miki moze, njega ionako Jose ocigledno ne podnosi. A moze vam pomoci, nije bas da je skart.

Miljenik admina i ostale moderacije
A hoće mi biti krivo vidjeti Alexisa u dresu Uniteda...
Taman sam nekako svario Van Persieja u onom stolnjaku kad sad ovaj ode.

Je li fakat Alexis toliko blizu Utda? Okej, pratim i ja medije i vidim da se dosta piše o tome, ali ne vjerujem još u transfer.Artetitis je napisao/la:A hoće mi biti krivo vidjeti Alexisa u dresu Uniteda...Taman sam nekako svario Van Persieja u onom stolnjaku kad sad ovaj ode.

Dosta ih je objavilo I pise se ali nista tu nije gotovo.Poligon10 je napisao/la:Je li fakat Alexis toliko blizu Utda? Okej, pratim i ja medije i vidim da se dosta piše o tome, ali ne vjerujem još u transfer.Artetitis je napisao/la:A hoće mi biti krivo vidjeti Alexisa u dresu Uniteda...Taman sam nekako svario Van Persieja u onom stolnjaku kad sad ovaj ode.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- zanatlija57
- Kontakt:
Ništa od Malkolma...navodno je rekao da će prije osvojiti titulu u PL s Bordoom nego sa Arsenalom...hahahahah...ova je jaka pravo!!!!
A za njega se inace otimaju klubovi koji se bore za titule eno Barcelona, City, Juventus, Bayern, United, Real, Atletico svi u redu za Malcoma
Mada sumnjam da je ovo i rekao ovo mi vise lici na neko trolanje nekog internet komentatora...

Mada sumnjam da je ovo i rekao ovo mi vise lici na neko trolanje nekog internet komentatora...
- zanatlija57
- Kontakt:
Naravno da nije rekao...ali je odlična šala...i pokazatelj da se i vicevi prave na moguće transfere Arsenala...pomalo je patetično.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
martial

**** ja njima svima mater, sad
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.