to je opet kompleks glavnog grada kao i svugdje u svijetu,a u njihovom slucaju separatistickih namjera katalonijeyasminho je napisao/la:druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ama nisi ti bio nigdje a van Bosne da si izasao ne bih se reklo jer, nemoj se uvrijediti, pricas kao divljak. Ti bio na utakmici Barce, a Boze sacuvaj nas ovakvih pametnjakovica.yasminho je napisao/la:druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....
Pricas tu o Franciscu Francu a znas li ko je imao vise naslova Primere i Kupa Kralja za vrijeme Franca? Barca ili Real?
Znas li ti koji je najveci stadion ikad koji je izgradjen u Spaniji?
Zadnja izmjena: Casillas, dana/u 23 maj 2010, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sljedeci put kad odes Bogati ostani tamo pa pripovjedaj historiju po Spanijiyasminho je napisao/la:druze, za tvoju informaciju. ja sam vec bio na 3 utakmice Barce, i znam sta su ljudi propatili zbog olosa iz Madrida....
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
yasminho ja cekam 
hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
ne znate sta cete pa mi kazete nesto licno...eto koji ste vi ..pci!!!!
a sto se tice vaseg stadiona, da imali ste najveci 7 mjeseci, a onda je sveti stadion zablistao.....
A da ne znate istoriju tog antikluba govori i cinjenca da mislite da imate najvise trofeja prije usranog kralja....
a jos jedna stvar... mi smo prvi osvojili primeru.... VISCA BARCA
a sto se tice vaseg stadiona, da imali ste najveci 7 mjeseci, a onda je sveti stadion zablistao.....
A da ne znate istoriju tog antikluba govori i cinjenca da mislite da imate najvise trofeja prije usranog kralja....
Gledaj bolje pleaaaaseee kad počne sezona , ama baš svaki ofsajd ili faul maše rukama . Et Đalile ti gledajCasillas je napisao/la:Da ja sam ga uvijek vidio da prihvati ofsajd
A što se tiče pojačanja siguran sam da će biti mnogo bolji ove sezone , a Kaka bi i bio i ove da je igrao na svojoj pozziciji
Uglavnom već mi fali da gledam Real i jedva čekam next sezonu
Idi jedi mangoyasminho je napisao/la:hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
Sada kada dođe Murinjo (ukoliko dođe, a dolazi 99%), počinjem simpatizirati Real Madrid pomalo (s obzirom da mi je Murinjo najdraža osoba u fudbalu), i smijem glavu dati da će prodati Benzemu ili makar ga na klupu šutnut' gdje mu je i mjesto, a Higuain će mu biti jedan od dva glavna napadača.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sta sad pricas bezveze?yasminho je napisao/la:hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
Santiago Bernabeu je bio najveci stadion u Spaniji i imao je 130.000 sjedecih mjesta. Razlog zbog kojeg je smanjen kapacitet je zbog infrastrukture i polozaja stadiona. To nikad nisi znao siguran sam!
Kakvu sad historiju antikluba, sta sad pricas bezveze kad vidis da nemas pojma?
Franco je vladao od 39. do 75. godine i kazete da je on taj koji je Realu davao sve trofeje.
Evo malo o Realu i Barci iz tog razdoblja:
Real Primera i Kup Kralja: 21 naslov sveukupno
Barca: 19 naslova sveukupno
Znaci samo dva naslova vise i vi pricate o tome kako je Francisco Franco zatvarao druge igrace i takva sranja. Nemoj samo previse pricati.
Nemas ti pojma o Real Madridu i sad kad bi te pitao ko je uz Raula i di Stefana najveca klupska legenda Real Madrida ti ne bi znao!
Ja svakakvih likova na ovom forumu u zadnje vrijeme.
Ovaj jasko kvari prosjek barcinih simpatizera, jer ih ima fkt nekoliko kvalitetnih.
Ovaj jasko kvari prosjek barcinih simpatizera, jer ih ima fkt nekoliko kvalitetnih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeste imate najljepsi i najveci stadion na planeti.Nije vam bilo kralja kad u LP grupe niste mogli prociyasminho je napisao/la:hahahahahhahaahahahaha.............vidi sa da vas boli sve sto pricam, a narocito o istoriji.....
Ta historija uvijek se vezete za nju hehehe
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Zaista morate priznati da smo i kao navijaci i kao klub veci od vas.....
P.S. Mi ne zvizdimo nasim igracima kad gube i nas VELIKI igrac malih dimenzija kaze da ne bi nikad zaigrao za taj usrani klub kao sto je vas, a vas **** ronaldo kaze kako bi mu bila cast igrati za BARCU!!!
P.S. Mi ne zvizdimo nasim igracima kad gube i nas VELIKI igrac malih dimenzija kaze da ne bi nikad zaigrao za taj usrani klub kao sto je vas, a vas **** ronaldo kaze kako bi mu bila cast igrati za BARCU!!!
Ronaldo je samim tim činom ispao čovjek i igračina kojeg samo zanima fudbal , a ne politički nastrojen kao kepec .yasminho je napisao/la:nas VELIKI igrac malih dimenzija kaze da ne bi nikad zaigrao za taj usrani klub kao sto je vas, a vas **** ronaldo kaze kako bi mu bila cast igrati za BARCU!!!
Davno sam ja rekao da Mo ide u Real Madrid. Kako ce to sve izgledati, Boga pitaj. Moze sve ispasti dobro, a mozda je ovo katastrofa koja ceka da se desi.
Koliko ce samo biti arogantnih i sebicnih gadova u tom timu, to je nevjerovatno.
Perez, Mo, Ronaldo, Benzema, Ramos, Higuain... Lista je jaaaaaako duga. Samo se navijaci Reala trebaju nadati da Mo ima najveci ego. U suprotnom - belaj. I btw... nemesis Barcelone ce im sad biti jos blizi. To ce mi biti najzanimljivije gledati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Uh kako ce biti zanimljivo sledece sezone, cak evo ispade i da je bolje sto Morinjo prelazi u Real, ima da se zakuha sve maximalno. Trasimaco je dobro primijetio, svasta tu moze biti, moze se desiti da Morinjo napravi kompaktnu ekipu, ali isto tako i da dodje do velikih problema, jer puno je tu i igri ega, Morinjovog, Perezovog, Ronaldovog, Kakinog... Tu su i navijaci Reala koji ne trpe defanzivu, mada poslije svega sto su dozivjeli od Barce u zadnje dvije godine, moguce da se nece buniti zbog toga.
Bice zanimljivo vidjeti i igracke promjene u Realu, da li ce Kaka, Benzema i jos neki ostati, koga ce dovesti itd.
Bice zanimljivo vidjeti i igracke promjene u Realu, da li ce Kaka, Benzema i jos neki ostati, koga ce dovesti itd.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma nemaju oni sta traziti sljedece sezone u Primeri. Izgubice od onog Sportinga....
A mi smo opet prvaci....
VISCA BARCA!!!!
A mi smo opet prvaci....
VISCA BARCA!!!!
Ajd idi obriši sline pa dođi ! 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
znaci Mou je sad nas sigurno,a vrlo lako bi za sobom mogao povuci Maicona i Milita 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Maicon -daL-Train je napisao/la:znaci Mou je sad nas sigurno,a vrlo lako bi za sobom mogao povuci Maicona i Milita
Milito- dvije god. mladji od Raula sto ne uljeva bas neku nadu.. Imamo Pipitu i Benzemu, dovest jos jednog napadaca za svaki slucaj i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.