Evo jos par od mene, pa ko voli neka izvoli.
Fulham - Hamburger SV -1
Elfsborg - Brommapojkarna - 1
Liverpool - Atletico Madrid- 1
Trelleborg - Atvidaberg - 1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nije ti los tiket,mogao bi docirob do bagro je napisao/la:Hvala harry, prolazi garant vidjeces![]()
Evo jos par od mene, pa ko voli neka izvoli.
Fulham - Hamburger SV -1
Elfsborg - Brommapojkarna - 1
Liverpool - Atletico Madrid- 1
Trelleborg - Atvidaberg - 1
Predao meč, nije povaljao, kvota 1. Kako ovaj Gulbis stručno vadi živce, ccc.Morecambe je napisao/la:Šta je sa ovim Ljubičićem?jel ovo predo meč...jel nas ovo povaljo
1-0rob do bagro je napisao/la:19:00h Sirianska Sodertalje - Ergrite 1 @2.40
dojava
Ma i ja ga gledam,pati se djaba,pao vec na jednom tiketu na ruskoj 2 ligi,a skidam Midtilanda 2 3.40,lafo dojava neka,i odigram,zasad dobro napredujeEmir_ZENICA je napisao/la:Joj ja ovog Soderinga...
Ma nek predaharry_90 je napisao/la: Ma i ja ga gledam,pati se djaba,pao vec na jednom tiketu na ruskoj 2 ligi,a skidam Midtilanda 2 3.40,lafo dojava neka,i odigram,zasad dobro napreduje
Dodani tiketi:Morecambe je napisao/la:Pratim ovaj tiket + čestitke na dobitku.Willy je napisao/la:Fulham - HSV 2 (prolaz) 1.50
Gulbis - Volandri 1 1.35
Tsonga - Giraldo (+3,5) h2 1.85
Ljubičić - F. Lopez 1 1.60
Nadal - Hanescu (-16,5+) z1 1.85
Henin - Wickmayer 1 1.45
Dodajem jos neki svoj sa 5-10 kvotom i jedan egzotični kakav četvrtak i zaslužuje.
Peace
Trenutno 2:3rob do bagro je napisao/la:19:00h Sirianska Sodertalje - Ergrite 1 @2.40
dojava
100 %
2:1 u setovima ja igraoDevil je napisao/la:Jao kvote na Nadala kao da protiv mene igra.Cak mislim da bi protiv mene bila cak 1.02.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.