sarajlija89 je napisao/la:@SoloJuve26
Opklada je u pitanju..kladio se sa @MaGiCo-m kad su Juve i Napoli igrali u avatar.I to ja lud bio...pa se zaletio i reko mjesec dana![]()
nosim od 18. januara vec
....
kad si to spomeno....Magicni haj budi dobar i oslobodi me posljednje sedmicedosta ti 20 i nesto dana
daj da novi stavim od ponedjeljka...sa ovim sam izgubio identitet
...ako sam sa onim cestim mjenjanjem avatara bio u krizi identiteta...sada sam sa ovim definitivno izgubio identitet hahah
![]()
@sissoko
to sam i ja htio reci..mozda bi trebali pokusati sa chiellinijem na LB...a hasan![]()
samo del neri zna zasto mu ne igra....ja ne mogu da vjerujem
E jbga, ajd jos da ti platim sto nosis avatar. Mislim, konacno si stao na pravu stranu. Grehota je mijenjat

Glede Giorgionea na LBu - tek bi to bilo samoubistvo. Spor za beka, krila sa niskim tezistem bi mu decu pravila.
Juventus je morao da kupi Cassana i jednog top igraca na poziciji ili desnog beka ili levog krila. A sad se sve svodi na Krasica koji nema podrsku, nema autoritet kod sudija i koji je stalno udvojen. Zato je Juve pao kad je Quagliavi povredjen, jer imate sada samo jednog igraca koji moze da pravi razliku. A i taj jedan to vise ne radi.