za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosaoZoom088 je napisao/la:I to nije sve, aga moj dobri.
Biće još igrača na Jošiku.

za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosaoZoom088 je napisao/la:I to nije sve, aga moj dobri.
Ja mislim da taj Dzafic vise ni ocu i materi nije dobro dosaofukaratz je napisao/la:za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosaoZoom088 je napisao/la:I to nije sve, aga moj dobri.
nije odbar za premijer lige sto ne znaci da ce u federalnoj biti los naprotiv itekako ce biti dobar, eto nase mlade nade Mehidic, Efendic...... u federalnoj harali a vidi ih u eliti ne mogu meda na kasiku ljudi ih pravili budalama svaku utakmicuklasik je napisao/la:Ja mislim da taj Dzafic vise ni ocu i materi nije dobro dosaofukaratz je napisao/la:za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosaoZoom088 je napisao/la:I to nije sve, aga moj dobri.
Biće još igrača na Jošiku.![]()
Mislim da cete dobro proc sa Micom Selamovicem...
ovo posudba ?Zoom088 je napisao/la:Info iz prve ruke (upravo sada)
Mirnes Selamović novi je igrač Radničkog.
Tuzlaci kakav je ovaj decko? Iznenadjen sam pozitivno sto se rada uprave tice , za svaku pohvaluSaltCityAttack je napisao/la:ovo posudba ?Zoom088 je napisao/la:Info iz prve ruke (upravo sada)
Ima pitara kvalitetnih kod nas ,,,ugojit ce se ubrzoSaltCityAttack je napisao/la:ovo ce ti morati reci ovi momci sto dole idu stalno na utakmice ja ne mogu odavdje..ali ono sto sam gledao u TV prenosima ja sam vidjeo da je mali sa loptom odlican i da je borben ..samo mu fali kila ..drago m je da je negdje poslan u ekipu sa TK da se kali
Nije. Mico dolazi sa cistim papirima u RadnickiSaltCityAttack je napisao/la:ovo posudba ?Zoom088 je napisao/la:Info iz prve ruke (upravo sada)
Apsolutno se slazem u ovakvoj besparici se drugacije ni ne moze, sto se tice tribine to je nesto sasvim drugo...Zoom088 je napisao/la:Koji je izvor ove informacije?
Netacno, u svakom slucaju. Ali nebitno. Mico je dijete Slobode i sasvim je prirodno da se, kad i ako ojaca, vrati u svoj maticni klub. Ne mora niko cinjenicu da ce on od sutra biti igrac Radnickog ublazavati nekim "posudbama". Mico ce po zavrsetku sezone svakako biti slobodan igrac i moci ce odluciti gdje ce nastaviti karijeru.
I neka je konacno krenula sportska saradnja izmedju klubova. Na tribinama ce uvijek biti animozitet (i treba da bude, jer bez toga nema ni dobre atmosfere), ali klubovi ako zele opstati moraju imati saradnju...pa barem i "tihu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.