FK Radnički Lukavac

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2015, 15:45

Zoom088 je napisao/la:I to nije sve, aga moj dobri ;).

Biće još igrača na Jošiku.
za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosao :!:
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 feb 2015, 15:46

Adi Halilovic je momak iz Lukavca, ali koji je bio golman u Slobodi tj. prosao njihovu skolu fudbala ako se ne varam. Cestitke na jos jednom novom igracu to je vec 4 - to pojacanje i ako ce u narednim danima biti jos onda sta reci nego Dzindo slozi to i juris na titulu :)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 feb 2015, 15:52

fukaratz je napisao/la:

za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosao :!:
Ja mislim da taj Dzafic vise ni ocu i materi nije dobro dosao :D

Mislim da cete dobro proc sa Micom Selamovicem...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 12 feb 2015, 16:00

Moze li se znati da li ce biti neki video prilog sa priprema Radnickog, intervju sa trenerom, novim igracima, dosad je uvijek bilo pa nadam se da ce i ove godine biti :)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 feb 2015, 16:02

za Dzafica su se raspitivali Bratstvo i Gradina a prije par dana Musemic ga otipsao. posto vam je Mujic otisao on bi vam dobro dosao :!:[/quote]

Mislim da cete dobro proc sa Micom Selamovicem...[/quote]
Kod nas pola igraca iz Slobode dolazi , lijepo je to vidjeti , samo ne znam kakve su to konekcije, mada od pakasa Ibraka ni kifle da nam posalje iskreno nisam ni ocekivao od alibabe

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2015, 16:10

klasik je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

Mislim da cete dobro proc sa Micom Selamovicem...
nije odbar za premijer lige sto ne znaci da ce u federalnoj biti los naprotiv itekako ce biti dobar, eto nase mlade nade Mehidic, Efendic...... u federalnoj harali a vidi ih u eliti ne mogu meda na kasiku ljudi ih pravili budalama svaku utakmicu :lol:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 feb 2015, 16:27

Zoom088 je napisao/la:Info iz prve ruke (upravo sada)

Mirnes Selamović novi je igrač Radničkog.
ovo posudba ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 feb 2015, 16:30

SaltCityAttack je napisao/la:

ovo posudba ?
Tuzlaci kakav je ovaj decko? Iznenadjen sam pozitivno sto se rada uprave tice , za svaku pohvalu :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 feb 2015, 16:47

ovo ce ti morati reci ovi momci sto dole idu stalno na utakmice ja ne mogu odavdje :)..ali ono sto sam gledao u TV prenosima ja sam vidjeo da je mali sa loptom odlican i da je borben ..samo mu fali kila ..drago m je da je negdje poslan u ekipu sa TK da se kali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 feb 2015, 16:52

sila igracici.bice pojacanja jos.samo sabura.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 feb 2015, 17:02

SaltCityAttack je napisao/la:ovo ce ti morati reci ovi momci sto dole idu stalno na utakmice ja ne mogu odavdje :)..ali ono sto sam gledao u TV prenosima ja sam vidjeo da je mali sa loptom odlican i da je borben ..samo mu fali kila ..drago m je da je negdje poslan u ekipu sa TK da se kali
Ima pitara kvalitetnih kod nas ,,,ugojit ce se ubrzo :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 feb 2015, 17:06

SaltCityAttack je napisao/la:

ovo posudba ?
Nije. Mico dolazi sa cistim papirima u Radnicki ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 feb 2015, 17:09

@zoom
da ne budem pogresno protumacen. ali samo sam rekao da je u ovoj utakmici pokazao manje zalaganja i borbenosti nego u prosloj.Kvalitet Hasanovica ne osporavam.Vezemo na sredini. igramo lijepo. i danas sam uzivao gledajuci prvo poluvrijeme.Dominirali smo posjedom,kombinatorikom.pasovima.Bilo je i gresaka logicno. ali i protivnik je bio takav. Ima dosta vremena da se sve ovo fino poslozi.Odlico je vidjeti da ce se veliki broj igrača boriti za mjesto u prvih 11. a to samo moze pomoci ekipi.Niko nije siguran.

Volio bih da ovog Dzafica ne dovodimo. Lik je nesto ko Balotelli u modernom fudbalu(nemam boljeg poredjenja). Virus koji dodje u ekipu.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 feb 2015, 17:18

treba poslusati scholla momak zna sta prica

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 12 feb 2015, 17:30

Na današnjoj utakmici protiv Bosne iz Kalesije što se tiče Radničkog srednja žalost.Ekipu treba još fizički spremit i uigrat a pojedincima i bukvicu očitat.Ne mogu pojedinci čitavo vrijeme širit ruke,puno pričat i stati nakon svake izgubljene lopte pa čak i crvene kartone dobijati.Neki od njih u Radničkom imaju par utakmica ili treninga i oni bi da budu glavni.Na takvim u startu treba trenirat strogoću.Džindo danas ni jednom nije povisio ton.Pomoćnik Maršalek podero glas vikajući na njih.I ekonom Redža danas nije bio u elementu.Vjerovatno se čuva za prvenstvo.Sve u svemu do početka prvenstva ima više od dvadeset dana i sve se to treba,može i mora popravit.Sretno Radnički.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 feb 2015, 18:00

Fino, bitno je da se radi u klubu, a po svemu sudeći i mi ćemo se dosta toga pitati oko vrha tabele. Zašto ne, treba pokušati što više privuć "jače" ljude u klub kako bi se pokušalo uzeti to prvo mjesto, jer ako ne ove i sljedeće godine onda teško da će se i ući s obzirom da će smanjiti ligu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 feb 2015, 18:27

ipak kako smo i rekli radi se o posudbi ;)

Nakon što je stručni štab FK Sloboda na čelu sa Husrefom Musemićem odlučio da neće računati na usluge Selamovića u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa, Mirnes Selamović ide na posudbu u FK Radnički Lukavac. Naime, klub sa Tušnja neće raskidati ugovor sa Selamovićem pa će on tako i dalje ostati fudbaler Slobode na privremenom radu u Lukavcu.
Sloboda Tuzla

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 feb 2015, 21:30

Koji je izvor ove informacije?

Netacno, u svakom slucaju. Ali nebitno. Mico je dijete Slobode i sasvim je prirodno da se, kad i ako ojaca, vrati u svoj maticni klub. Ne mora niko cinjenicu da ce on od sutra biti igrac Radnickog ublazavati nekim "posudbama" ;). Mico ce po zavrsetku sezone svakako biti slobodan igrac i moci ce odluciti gdje ce nastaviti karijeru.

I neka je konacno krenula sportska saradnja izmedju klubova. Na tribinama ce uvijek biti animozitet (i treba da bude, jer bez toga nema ni dobre atmosfere), ali klubovi ako zele opstati moraju imati saradnju...pa barem i "tihu"
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 feb 2015, 22:48

Zoom088 je napisao/la:Koji je izvor ove informacije?

Netacno, u svakom slucaju. Ali nebitno. Mico je dijete Slobode i sasvim je prirodno da se, kad i ako ojaca, vrati u svoj maticni klub. Ne mora niko cinjenicu da ce on od sutra biti igrac Radnickog ublazavati nekim "posudbama" ;). Mico ce po zavrsetku sezone svakako biti slobodan igrac i moci ce odluciti gdje ce nastaviti karijeru.

I neka je konacno krenula sportska saradnja izmedju klubova. Na tribinama ce uvijek biti animozitet (i treba da bude, jer bez toga nema ni dobre atmosfere), ali klubovi ako zele opstati moraju imati saradnju...pa barem i "tihu"
Apsolutno se slazem u ovakvoj besparici se drugacije ni ne moze, sto se tice tribine to je nesto sasvim drugo...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 12 feb 2015, 23:13

vidjeti sta se moze uraditi sa damira smajlovica mozda bi i on mogao da nam posluzi.bio je u gracanici.taman sa bascelicem nek naleti hefteno i utakmica.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.