NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Bravo komšije..
Šta li se sprema u kuhinji NSBIHcesc4 je napisao/la:Kazlagic sudi u Banovicima....

Sir Irfan Dzindo zapoceo je svoj novi veliki niz nepobjedivosti, cestitke. Ne zaboravite s nama je imao 14 utakmica bez poraza a mi smo ga pljuvali...
- 7aprildomemoj
Ma on je kloc a sa Sadikovićem ili nekim sličnim trenerom sad bi imali još 6 bodova minimum na kontu i bili bi prvisodaacm je napisao/la:Sir Irfan Dzindo zapoceo je svoj novi veliki niz nepobjedivosti, cestitke. Ne zaboravite s nama je imao 14 utakmica bez poraza a mi smo ga pljuvali...

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kad bi kad bi... Kad bi bila baba s mudima, sigurno ne bi bila traktor, vec transvetit u penziji.7aprildomemoj je napisao/la:Ma on je kloc a sa Sadikovićem ili nekim sličnim trenerom sad bi imali još 6 bodova minimum na kontu i bili bi prvisodaacm je napisao/la:Sir Irfan Dzindo zapoceo je svoj novi veliki niz nepobjedivosti, cestitke. Ne zaboravite s nama je imao 14 utakmica bez poraza a mi smo ga pljuvali...

-
- Moderator
- Kontakt:
Hmm...Da li mozda na rezultat uticu i igraci ?sodaacm je napisao/la: Sir Irfan jeste iritantan ali rezultati ipak nesto govore ...

Kakve smo mi igrace imali pa smo imali niz od 14 utakmica bez poraza? Jos smo igrali sa 15 igraca plus juniori. U ovoj ligi, svi igraci su manje vise u pet deka, da vrijede mnogo vise igrali bi u PL. Samo vam ovo spominjem jer ste covjeka prozivali a sada nesto bas i ne vidim da ga prozivate , usutili ste se , Cim prvi poraz dozivite paljba nastupa. Nije to samo kod vas , svugdje je isto...Da se razumijemo, ne smatram ja Dzindu da je neki trener ali definitivno ne zasluzuje pljuvanje pogotov ne kada i sami znati kakve su vam ambicije od strane vodstva kluba( ambicije tipa: ako budemo prvi na kraju prvenstva , onda pucamo na PL a to ne ide tako to svi znamo)GracanicaAA je napisao/la:Hmm...Da li mozda na rezultat uticu i igraci ?sodaacm je napisao/la: Sir Irfan jeste iritantan ali rezultati ipak nesto govore ...![]()
Sretno!!!
Gledo sam Bratstvo u ovom djelu dva puta,sad u banovicima i protiv orasja,dugo nisam bio na forumu pa reko da malo napisem,da kazem odma da sam primjetio da ekipa djeluje mocno fizicki sto nije bio slucaj prosle polusezone i da se sad igra puno brze i agresivnije,od igraca koji su se izdigli iz sivila prosle sezone gledam Mujku koji je ured pa onaj stari Mujka,mali Stjepanovic pravi igrac odlicno se uklapa sa Šušom koji se isto vratio u staru odlicnu formu kao prije 2-3 godine stvarno igra extra (pravi vođa na terenu) tu su se jos izdigli kahrimanovic,omic,stjepanovic,ustvari neko novo bratstvo ali ima tu igraca koji fale koji su nazalost u losoj formi/povrede kadic,ikanovic,husejnbasic,poturalic i jos zaboravi diata je extra igrac kao i borbeni musa,sad gosk i nova 3 boda.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako Adnan Alihodzic igra? Hvala unaprijed i puno srece vam zelim u nastavku. 

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Moderator
- Kontakt:
Po mojim info. Vratio se Migi

Adnan je veliki potencijal,brz,prodoran,igrao je par utakmica ali je u Bratstvu žestoka konkurencija.Momku treba utakmica i sigurno će izrasti u dobrog igrača.PozdravPipiDugaCarapa je napisao/la:Kako Adnan Alihodzic igra? Hvala unaprijed i puno srece vam zelim u nastavku.

Daleko najbolji desni bočni u ligi.Migi gine za svaku loptuGracanicaAA je napisao/la:Po mojim info. Vratio se Migi![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma zeza ga sad to, sto nece moci igrati za nas. kuknjavaGEC je napisao/la:Daleko najbolji desni bočni u ligi.Migi gine za svaku loptuGracanicaAA je napisao/la:Po mojim info. Vratio se Migi![]()
![]()
Uffffff teska utakmica kako smo odigrali prvo poluvrijeme katastrfa,drugo poluvrijeme ulaskom ikanovica i mujikica totalno druga ekipa,moralo je doci i ovo lose nekad ali bitna je pobjeda,sta reci za gol Šuše nego majstore kapa dole pominjo sam prije nekoliko dana da je u odlicnoj formi djete naseg kluba koji daje vazne golove kao prethodni godina,diata danas totalno slabo kao i omic tu je negdje i stjepanovic ali bitno je da se dobilo i momci sretno u capljini,jos nesto poslije gola ŠuŠe vidilo se ko voli bratstvo oni sto su napustili tribine,kakav grad ne znam sta bi izustio,ljudi sjede do mene i kad bi gol ljudi ustadose i odose,nisam mogo vjerovati ali to je Gracanica
Ma sta reci ,pogodeno sa izmjenama , Ikanovic odradio lavovski dio posla danas , njegovim ulaskom ekipa dobila inicijativu .
Stjepanovic danas nije mogao odigrati kako zna i umije i previse dobro ga poznaje njegov dojucerasnji klub pa su se fokusirali na njega i Diatu , koji njie mogao doci do izrazaja, ali u zracnim duelima svaki je dobio.Huso s pravom zamijenjen , iako je nekoliko ljudi sa tribina negodovalo (vjerovatno blize rodbine) danas je izgledao preumorno , bez zelje i cini mi se nedostatka fizicke spreme. Ulaskom Delica matirali smo goste iz gabele .
Bitne 3 bobe su danas uzete protiv teskog i uvijek neugodnog protivnika.
@ ADO78
ne treba se obazirati na" minimalce " oni su tu iz drugih razloga ,
volili bi da je grcevita borba za opstanak , da mogu palamuditi a i onako nigdje
nema vise strucnjaka na tribini nego u Gracanici
Stjepanovic danas nije mogao odigrati kako zna i umije i previse dobro ga poznaje njegov dojucerasnji klub pa su se fokusirali na njega i Diatu , koji njie mogao doci do izrazaja, ali u zracnim duelima svaki je dobio.Huso s pravom zamijenjen , iako je nekoliko ljudi sa tribina negodovalo (vjerovatno blize rodbine) danas je izgledao preumorno , bez zelje i cini mi se nedostatka fizicke spreme. Ulaskom Delica matirali smo goste iz gabele .
Bitne 3 bobe su danas uzete protiv teskog i uvijek neugodnog protivnika.
@ ADO78
ne treba se obazirati na" minimalce " oni su tu iz drugih razloga ,
volili bi da je grcevita borba za opstanak , da mogu palamuditi a i onako nigdje
nema vise strucnjaka na tribini nego u Gracanici

-
- Moderator
- Kontakt:
Iako je ekipa Bratstva na polusezoni bila na osmom mjestu na tabeli sa sedam bodova manje od lidera Metaleghea, Gračanlije su se već nakon sedam odigranih kola u drugom dijelu sezone uključile u aktivnu borbu za prvo mjesto i Premijer ligu. Trenutno se ekipa nalazi na trećem mjestu sa četiri boda manje od Metaleghea uz podatak koji nije manje bitan a to je da „Kraljevi iz Jajca“ gostuju u Gračanici.
Bratstvo je u sedam odigranih utakmica u drugom dijelu upisalo pet pobjeda, jedan neriješen rezultat i poraz na otvaranju polusezone od Jedinstva u Bihaću. U prethodnih šest utakmica ekipa je od mogućih 18 osvojila čak 16 bodova uz gol razliku 11:1! „Žuto-plavi“ sa stadiona Luke igraju u najboljoj formi u drugom dijelu sezone i sada su za vratom ekipama iz Jajca i Gradačca koje se nalaze na prva dva mjesta. Do kraja su u igri još 24 boda i sve je otvoreno.
Gračanlijama slijedi gostovanje ove sezone odličnoj ekipi Čapljine koja je uz Bratstvo bila u najboljoj formi u drugom dijelu sezone do poraza u prošlom kolu u Orašju kada je bilo 2:1 za domaćine. Sigurno će domaćini željeti da nastave niz dobrih utakmica ali i da pobjedom zaliječe rane nakon poraza od Orašja. Jasno je da za ekipu Irfana Džinde slijedi jedan pravi ispit zrelosti a od toga kako će ga položiti zavisit će i dalja sudbina ekipe u borbi za prvo mjesto.
Trener Džindo u najavi susreta „spušta loptu“ te očekju „samo“ još jednu kvalitetnu utakmicu:
- Mi nismo opterećeni nikakvim imperativima pobjede. Za gostujuće utakmice imamo oproban i funkcionalan recept u drugom dijelu sezone, svugdje idemo na pobjedu. Naš prevashodni cilj je 43 do 46 osvojenih bodova da mi osiguramo miran finiš sezone. Vidite šta se dešava, ispada veliki broj ekipa, ne zna se ni koliko. Više od pola lige kalkuliše i sezona je skoro pa neregularna kada se može desiti da vam jedna trećina ekipa isapada iz lige. Bratstvo ima dobru zalihu bodova ali nama tek slijede teške utakmice. U Čapljinu putujemo dakle rasterećeno sa željom da nastavimo pozitivan niz rezuzltat. Ova utakmica će nama pokazati možemo li se nadati i napadu na prvo mjesto. U Čapljini se može igrati, mi smo kod njih imali dobrih utakmica i nema sumnje da nas i ovoga vikenda očekuje kvalitetan domaćin protiv kojeg ćemo pokušati minimalno da ostanemo neporaženi – izjavio je trener Bratstva, Irfan Džindo.
Sretno danas momci !

Bratstvo je u sedam odigranih utakmica u drugom dijelu upisalo pet pobjeda, jedan neriješen rezultat i poraz na otvaranju polusezone od Jedinstva u Bihaću. U prethodnih šest utakmica ekipa je od mogućih 18 osvojila čak 16 bodova uz gol razliku 11:1! „Žuto-plavi“ sa stadiona Luke igraju u najboljoj formi u drugom dijelu sezone i sada su za vratom ekipama iz Jajca i Gradačca koje se nalaze na prva dva mjesta. Do kraja su u igri još 24 boda i sve je otvoreno.
Gračanlijama slijedi gostovanje ove sezone odličnoj ekipi Čapljine koja je uz Bratstvo bila u najboljoj formi u drugom dijelu sezone do poraza u prošlom kolu u Orašju kada je bilo 2:1 za domaćine. Sigurno će domaćini željeti da nastave niz dobrih utakmica ali i da pobjedom zaliječe rane nakon poraza od Orašja. Jasno je da za ekipu Irfana Džinde slijedi jedan pravi ispit zrelosti a od toga kako će ga položiti zavisit će i dalja sudbina ekipe u borbi za prvo mjesto.
Trener Džindo u najavi susreta „spušta loptu“ te očekju „samo“ još jednu kvalitetnu utakmicu:
- Mi nismo opterećeni nikakvim imperativima pobjede. Za gostujuće utakmice imamo oproban i funkcionalan recept u drugom dijelu sezone, svugdje idemo na pobjedu. Naš prevashodni cilj je 43 do 46 osvojenih bodova da mi osiguramo miran finiš sezone. Vidite šta se dešava, ispada veliki broj ekipa, ne zna se ni koliko. Više od pola lige kalkuliše i sezona je skoro pa neregularna kada se može desiti da vam jedna trećina ekipa isapada iz lige. Bratstvo ima dobru zalihu bodova ali nama tek slijede teške utakmice. U Čapljinu putujemo dakle rasterećeno sa željom da nastavimo pozitivan niz rezuzltat. Ova utakmica će nama pokazati možemo li se nadati i napadu na prvo mjesto. U Čapljini se može igrati, mi smo kod njih imali dobrih utakmica i nema sumnje da nas i ovoga vikenda očekuje kvalitetan domaćin protiv kojeg ćemo pokušati minimalno da ostanemo neporaženi – izjavio je trener Bratstva, Irfan Džindo.
Sretno danas momci !

-
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se taj zvao Jelic Frano da nas nece unistiti.
Znaci ubili su nas ljudi i jos na to dodajem da je sudenje bilo ravno 0....
Svi su ocekivali da ce sudija produziti za 3 min. igre, ali kada je pokazao 6 min. da se igra svi su bili u šoku.
Sudija nam nije dao da igramo, svaki napad ili kontra svira nesto.
Da je ostalo X, ne bih nasi mogli izvuci zivu glavu sa stadiona, toliko su ih igraci Capljine udarali.
Sramota od sudenja !!!

Znaci ubili su nas ljudi i jos na to dodajem da je sudenje bilo ravno 0....

Svi su ocekivali da ce sudija produziti za 3 min. igre, ali kada je pokazao 6 min. da se igra svi su bili u šoku.
Sudija nam nije dao da igramo, svaki napad ili kontra svira nesto.

Sramota od sudenja !!!

-
- Kontakt:
Ti drug pises x dogovren,prijateljski ste.klubovi a ljudi vas odraseGracanicaAA je napisao/la:Ne bih se taj zvao Jelic Frano da nas nece unistiti.![]()
![]()
Znaci ubili su nas ljudi i jos na to dodajem da je sudenje bilo ravno 0....![]()
![]()
Sudija nam nije dao da igramo, svaki napad ili kontra svira nesto.Da je ostalo X, ne bih nasi mogli izvuci zivu glavu sa stadiona, toliko su ih igraci Capljine udarali.
Sramota od sudenja !!!![]()

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
A post prije si piso da je X dogovoren,da su Čapljina i Bratstvo bratski klubovi i sl gluposti,,,istina je da e sa Čapljinom igralo 3 za 3,,a onda je pukla tikva i ,,,,,GracanicaAA je napisao/la:Ne bih se taj zvao Jelic Frano da nas nece unistiti.![]()
![]()
Znaci ubili su nas ljudi i jos na to dodajem da je sudenje bilo ravno 0....![]()
![]()
Sudija nam nije dao da igramo, svaki napad ili kontra svira nesto.Da je ostalo X, ne bih nasi mogli izvuci zivu glavu sa stadiona, toliko su ih igraci Capljine udarali.
Sramota od sudenja !!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.