keita u valenciji do kraja sezone sa opciom produzenja ugovora na jos jednu sezonu
dobrodosao ponovo u primeru
taman na nou campu ce imat lijep docek odma u subotu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Da, to su ono glavni probelmiSaurman je napisao/la:Sudbinu Racinga će doživiti mnogi, jer klubovi jedva preživljavaju.Loša posjećenost + mizeran prihod od tv prava = bankrot.
Spomeni i te druge probleme, nemoj mi kolutati očima.Lillard0 je napisao/la:Da, to su ono glavni probelmiSaurman je napisao/la:Sudbinu Racinga će doživiti mnogi, jer klubovi jedva preživljavaju.Loša posjećenost + mizeran prihod od tv prava = bankrot... Hajde okani se vise onoga o cemu pojma nemas.
Neka si mi rekao kamenoklesač.mandraX je napisao/la:Ma stipu @Saurman-a, on se ovako aktivira poslije nove godine, čim prođe borba za zlatnu kanturinu. Redovno je jedan od favorita.

I to poprilično,55 mil eura.Adit je napisao/la:Norwich dobija vise nego AtleticoDisgusting.

Bujrum, gledaj. Svakako si 0-24h online na forumu, nije da će ti to nešto poremetit' planove.Saurman je napisao/la: @Mantrax dovoljno je pogledati par postova kad je ko bio aktivan i sve će ti se samo reći.
Po onda ne baljezgaj gluposti o tome kako izbjegavam forum zbog zlatne kante,to samo pokazuje koliko me boli neka stvar za istom.mandraX je napisao/la:Bujrum, gledaj. Svakako si 0-24h online na forumu, nije da će ti to nešto poremetit' planove.Saurman je napisao/la: @Mantrax dovoljno je pogledati par postova kad je ko bio aktivan i sve će ti se samo reći.
A sta to ovo nisu glavni problemi jel? Propala liga jer dva kluba dinosaurusa pojedose ostatak lige koji se nalazi na aparatima.Lillard0 je napisao/la:Da, to su ono glavni probelmiSaurman je napisao/la:Sudbinu Racinga će doživiti mnogi, jer klubovi jedva preživljavaju.Loša posjećenost + mizeran prihod od tv prava = bankrot... Hajde okani se vise onoga o cemu pojma nemas.
Zasto ja tebi da ista objasnjavam kad ces ti opet oplesti po svome. btw. Rosell nije sutio vec je javno rekao ne kse sve utvrdi na sudu i da se on slaze s tim.Saurman je napisao/la:Njegova šutnja govori mnogo kao i kod Rosella.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.