Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ovdje cu vas fino upozoriti da ste otisli presiroko, i da se vratite na temu Safet Susic Pape (a takodjer da vas podsjetim da ste na sportskom forumu).
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Pusic od nepotrebne utakmice, napravio dramu i jad oko reprezentacije. E svaka ti cast Mourinho. Koji moron.
Dragi Suljo, postedi vise i nas i njega, OTKAZ SUSICU.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@Cartman,mislim da nisi upravu. Hajde uzmi na stranu sve,sto je zadnja provjera pred nastavak vjerovatno zadnjih kvalifikacija za Spahica,Hasagica,Rahimica... I sto nam je spremnost za Rumuniju prijeko potrebna. Samo se sjeti da 20 hiljada nasih ljudi iz cijele SAD najavilo dolazak , ne bi smio tim ljudima pripremiti utakmicu sa nekim 3. timom. Shvatam Dzeku sto je zamolio da ostane u Engleskoj,jer mu se tim bori za titulu,a svakako za trenera ima debila obicnog i mora se dokazati na treninzima definitivno. Ali oko Senijada i Asmira mi je skroz sumnjivo, jednostavno repka mora biti svetinja, i to treba staviti na prvo mjesto . Dakle Edin je zamolio,a ova dvojica su samo otkazali , cuj Ibricic nije spreman,a normalno igra u klubu,ne kontam to.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
- Kontakt:
A po kojoj teoriji si ovo zakljucio ?Jeli zbog ovoga sto pojedinci ne zele da dođu na okupljanje ? Kriv Sušić,naravno...je.bo te taj sa avataraCartman je napisao/la:Pusic od nepotrebne utakmice, napravio dramu i jad oko reprezentacije. E svaka ti cast Mourinho. Koji moron.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Megamon
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:A po kojoj teoriji si ovo zakljucio ?Jeli zbog ovoga sto pojedinci ne zele da dođu na okupljanje ? Kriv Sušić,naravno...je.bo te taj sa avataraCartman je napisao/la:Pusic od nepotrebne utakmice, napravio dramu i jad oko reprezentacije. E svaka ti cast Mourinho. Koji moron.
Pusti ba dijasporce,u svemu bi da su glavni.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vazda krpa nadje svoju zakrpu.Poslije onog mikrovalno zagorenog ovaj mu avatar dobro stoji.padobranac1978 je napisao/la:A po kojoj teoriji si ovo zakljucio ?Jeli zbog ovoga sto pojedinci ne zele da dođu na okupljanje ? Kriv Sušić,naravno...je.bo te taj sa avataraCartman je napisao/la:Pusic od nepotrebne utakmice, napravio dramu i jad oko reprezentacije. E svaka ti cast Mourinho. Koji moron.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 feb 2011, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Jeli ovako ko ja kad kazem da Susic nije kriv?Megamon je napisao/la: Pusti ba dijasporce,u svemu bi da su glavni.

"Dijasporska" nam je pola reprezentacije, dakle malo treba te "kritike" vise specificirati na individualce, a ne na neke domace i dijasporce. BTW no offense.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pape treba da kazni dzeku.begovica,ibricica i sve koji neidu i neka se pokaze da se moze i bez njih igrati ko ih *ebe uvjek ima zamjena.....svakako dzeko van forme katastrofa begovica buse na golu ko **** pravog ibricic tu i tamo nije los ali se moze i bez njega
- Megamon
- Kontakt:
Protiv tebe nista licno kao ni protiv @Bosanca.Al' ima dosta dijasporaca koji bi zeljeli da odlucuju o svemu sto se desava u Bosni.Principatus je napisao/la:Jeli ovako ko ja kad kazem da Susic nije kriv?Megamon je napisao/la: Pusti ba dijasporce,u svemu bi da su glavni.![]()
"Dijasporska" nam je pola reprezentacije, dakle malo treba te "kritike" vise specificirati na individualce, a ne na neke domace i dijasporce. BTW no offense.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
burek u svemiruhrk je napisao/la:pape treba da kazni dzeku.begovica,ibricica i sve koji neidu i neka se pokaze da se moze i bez njih igrati ko ih *ebe uvjek ima zamjena.....svakako dzeko van forme katastrofa begovica buse na golu ko **** pravog ibricic tu i tamo nije los ali se moze i bez njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma jarane dok god im dopusti da mu oni diriguju nema od reprezentacije nistanick je napisao/la:burek u svemiruhrk je napisao/la:pape treba da kazni dzeku.begovica,ibricica i sve koji neidu i neka se pokaze da se moze i bez njih igrati ko ih *ebe uvjek ima zamjena.....svakako dzeko van forme katastrofa begovica buse na golu ko **** pravog ibricic tu i tamo nije los ali se moze i bez njega
Safet Pusic - Papak treba podhitno ponudit ostavku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
papak si ti trebas ti podhitno psihijatruCartman je napisao/la:Safet Pusic - Papak treba podhitno ponudit ostavku.
hrk je napisao/la:papak si ti trebas ti podhitno psihijatruCartman je napisao/la:Safet Pusic - Papak treba podhitno ponudit ostavku.
- velez_mostar
- Kontakt:
U nastavak kvalifikacija ulazimo sa sastavom kao protiv Poljske, to je sve zbog mocnog trenera Susica..koji ce profesionalac iz Premiershipa dozvoliti da radi pod palicom ovog smijesnog "trenera"!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Na muci se uvjek poznaju junaci
Begovic je cekao do nedalje, kriv je Susic mah jasta..
Susic je kriv sto sastavlja kraj sa krajem, mentalitet nasi igraca je ravan qurcu mohavom ( cast pojedincima, hvala bogu imamo i takvih ), bolje da je na spisak odma stavio par igraca iz U-21 koji ce da izgaraju kao Subasa
ali da onda bi bio povod nasim medijama da pisu koga to se prodaje preko bare , koliko ce Susic para da dobije od toga 

Begovic je cekao do nedalje, kriv je Susic mah jasta..
Susic je kriv sto sastavlja kraj sa krajem, mentalitet nasi igraca je ravan qurcu mohavom ( cast pojedincima, hvala bogu imamo i takvih ), bolje da je na spisak odma stavio par igraca iz U-21 koji ce da izgaraju kao Subasa

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Susic je do sada najbolji trener. Mozete mahati usima radi rezultata... radi svoj posao bolje nego ijedan drugi.
A za ove domace sto mrze dijasporce.. pa to su tipicni ljubomorni **** i to govori sve o njihovom karakteru.
Vise od pola repke su nam dijasporci!
A za ove domace sto mrze dijasporce.. pa to su tipicni ljubomorni **** i to govori sve o njihovom karakteru.

shandrlike-tandrlike
@ Los Blancos2
Begovic je Susicu javio u Petak da nece putovati u Atlantu. Imas citat Susica na pocetnoj stranici gdje kaze:
"Asmir Begović otkazao je dolazak u zadnjem trenutku, a kao razlog je naveo to da ukoliko bude išao u SAD sa reprezentacijom, neće moći braniti za klub", potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba selektor BiH Safet Sušić.
"U petak navečer me obavijestio o toj svojoj odluci, a mi smo već uveli u tim Ibrahima Šehića koji čeka američku vizu".
Sto se tice samog Susica on je kod mene izgubio sav kredit jer je pokazao da s njim "lopovi" u savezu mogu upravljati kako god zele. U trenutcima kada se odlucuje o plasmanu i kada se postavljaju temelji u klobovima hoce li sezona biti uspjesna ili ne, on pristaje da se ide u Ameriku i igra tamo s Meksikom, da je imalo razmisljao ne bi trebao pitati igrace sta oni misle vec je sam trebao donijeti odluku i kategoricno reci NE. Sta ce igraci drugo reci. Ako kazu da ne zele da idu na taj put, opet bi ih neki razapeli ovdje i poceli pricati o patriotizmu i ako su oni na najbolji moguci nacin predstavljali nasu zemlju u svijetu nasao bi se neki pokemon koji bi stvorio pritisak u medijima. Da odu u Atlantu kao prvo imaju dug i naporan put, onda se radi dva dana treba naviknuti na "novo vrijeme" pa zatim odigrati utakmicu gdje postoji rizik povrede igraca, i onda ga nema na mapi u klubu (a u vecini je klubova regulisano sta se desava u slucaju povrede na reprezentativnom okupljanju i klubovi ja mislim od tad preuzimaju 10 % plate - tako je bar u Bundesligi, a vjerujem i u ostalim ligama), zatim opet se treba krenuti naporan put nazad u Evropu gdje bi stigli u Cetvrtak navecer, ne bi imali dovoljno vremena za regeneraciju i rizikovali bi da u narednom kolu izgube svoje mjesto u ekipi itd itd.
Mozemo mi pricati sta god hocemo, kako treba igrati srcem za reprezentaciju, kako treba da se bore, ali isto trebate imati na umu da njima Man. City, Stoke City, Montepellier, Hoffenheim, Lokomotiv, Lyon, HSV i ostali klubovi obezbijedjuju egzistenciju i da je u pitanju samo prijateljska utakmica u sedmici izmedju dva kola u ligama gdje igraju nasi igraci, i da ni jedna reprezentacija iz Evrope ne napusta taj kontinet osim nas. Susic je po meni glavni krivac takodjer sto po medijima s svojim "glupim" izajvama stvara pritisak na igrace i zeli da javnosti nametne lose misljenje o igracu X, Y ili Z (npr. pokrenut cemo disciplinski postupak protiv igraca X, Y ili Z, gdje covijek sam sebi zabija noz u ledja i vidi se da je izgubljen na trenutnoj poziciji koji obavlja), sto jedan kvalitetan trener ne bi nikad uradio i stao bi u zastitu svojih igraca. I za kraj ovo nije invidualni sport pa da neko bude povlasten, a neko ne. Ovo je timski sport gdje se pobjedjuje kao ekipa i gubi kao ekipa, i svi trebaju da u timu imaju ista povlastenja i svi trebaju da budu isti a ne da postoji razlika izmedju igraca X ili Y.
PS: Imam razumjevanja za nase igrace zato sto je prijateljska, a isti bi slucaj trebao biti s Vama, i koliko ja znam niko nikad nije odbio poziv kada je u pitanju bila kvalifikaciona utakmica i svi su se odazvali, a da se ovo desilo da je u pitanju kvalifikaciona utakmica trebalo bi ih poslati u neku stvar.
PPS: Izvinjavam se na duzem postu.
Begovic je Susicu javio u Petak da nece putovati u Atlantu. Imas citat Susica na pocetnoj stranici gdje kaze:
"Asmir Begović otkazao je dolazak u zadnjem trenutku, a kao razlog je naveo to da ukoliko bude išao u SAD sa reprezentacijom, neće moći braniti za klub", potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba selektor BiH Safet Sušić.
"U petak navečer me obavijestio o toj svojoj odluci, a mi smo već uveli u tim Ibrahima Šehića koji čeka američku vizu".
Sto se tice samog Susica on je kod mene izgubio sav kredit jer je pokazao da s njim "lopovi" u savezu mogu upravljati kako god zele. U trenutcima kada se odlucuje o plasmanu i kada se postavljaju temelji u klobovima hoce li sezona biti uspjesna ili ne, on pristaje da se ide u Ameriku i igra tamo s Meksikom, da je imalo razmisljao ne bi trebao pitati igrace sta oni misle vec je sam trebao donijeti odluku i kategoricno reci NE. Sta ce igraci drugo reci. Ako kazu da ne zele da idu na taj put, opet bi ih neki razapeli ovdje i poceli pricati o patriotizmu i ako su oni na najbolji moguci nacin predstavljali nasu zemlju u svijetu nasao bi se neki pokemon koji bi stvorio pritisak u medijima. Da odu u Atlantu kao prvo imaju dug i naporan put, onda se radi dva dana treba naviknuti na "novo vrijeme" pa zatim odigrati utakmicu gdje postoji rizik povrede igraca, i onda ga nema na mapi u klubu (a u vecini je klubova regulisano sta se desava u slucaju povrede na reprezentativnom okupljanju i klubovi ja mislim od tad preuzimaju 10 % plate - tako je bar u Bundesligi, a vjerujem i u ostalim ligama), zatim opet se treba krenuti naporan put nazad u Evropu gdje bi stigli u Cetvrtak navecer, ne bi imali dovoljno vremena za regeneraciju i rizikovali bi da u narednom kolu izgube svoje mjesto u ekipi itd itd.
Mozemo mi pricati sta god hocemo, kako treba igrati srcem za reprezentaciju, kako treba da se bore, ali isto trebate imati na umu da njima Man. City, Stoke City, Montepellier, Hoffenheim, Lokomotiv, Lyon, HSV i ostali klubovi obezbijedjuju egzistenciju i da je u pitanju samo prijateljska utakmica u sedmici izmedju dva kola u ligama gdje igraju nasi igraci, i da ni jedna reprezentacija iz Evrope ne napusta taj kontinet osim nas. Susic je po meni glavni krivac takodjer sto po medijima s svojim "glupim" izajvama stvara pritisak na igrace i zeli da javnosti nametne lose misljenje o igracu X, Y ili Z (npr. pokrenut cemo disciplinski postupak protiv igraca X, Y ili Z, gdje covijek sam sebi zabija noz u ledja i vidi se da je izgubljen na trenutnoj poziciji koji obavlja), sto jedan kvalitetan trener ne bi nikad uradio i stao bi u zastitu svojih igraca. I za kraj ovo nije invidualni sport pa da neko bude povlasten, a neko ne. Ovo je timski sport gdje se pobjedjuje kao ekipa i gubi kao ekipa, i svi trebaju da u timu imaju ista povlastenja i svi trebaju da budu isti a ne da postoji razlika izmedju igraca X ili Y.
PS: Imam razumjevanja za nase igrace zato sto je prijateljska, a isti bi slucaj trebao biti s Vama, i koliko ja znam niko nikad nije odbio poziv kada je u pitanju bila kvalifikaciona utakmica i svi su se odazvali, a da se ovo desilo da je u pitanju kvalifikaciona utakmica trebalo bi ih poslati u neku stvar.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ljudi moji, sta vam je to toliko cudo.
Pa mi smo odkad repka postoji kuburili sa okupljanjem igraca.
Samo to govori, kaji ne-profesionalizam vlada kod nas.
Sve se mjenja, samo Bosanac nikad
Pa mi smo odkad repka postoji kuburili sa okupljanjem igraca.
Samo to govori, kaji ne-profesionalizam vlada kod nas.
Sve se mjenja, samo Bosanac nikad

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sorry @amereosm ali ako iko vise zna usrati i sefa i stanicu od tebe.Vala nema ga na dunjaluku.Valjda zato sto te za razliku od pojednaca ,covjek i moze shvatiti za ozbiljno.Ali znas izvaliti direke i to iz korijena.amerosm je napisao/la:@ Los Blancos2
Safet je vec nazvao igrace u vezi te teme.I vecina ih klimala glavom ko ovce.Znaci odmah na startu upadas.
Drugo gotovo svi igraci Mexica ce se odazvati na ovu temu kojima je jos nevaznija nego satro nama.
Trece hoce se jaka provjera e ako Mexico nije onda izvini Bonaparta nisam te prepoznao.
Sto se tice para,neke repke traze i po koji milion za gostovanje a ovdje se sere za dvije stotinje hiljada dolara.Jesmo mustre u pm.
Uostalom treba se i posrati na one ljude i djecu u SAD,sto su silom prilika otisli tamo.I zeljni da i oni pogledaju svoje Dzeke i Vedade jednom u 16 godina.E onda aferim takvima koji bi rado zabranili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.