FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 14:46

Schlager je napisao/la:
Ne bi to bilo fer, nisu ni oni nas tukli u obe zadnje utkamice u lukavici
Hmmm,znaci moracemo ih onda na fin nacin dobiti :shock: ....

Regoje u Glasu izjavljuje da sigurno nece izgubiti u Banjaluci,nadam se da ce progutati svoje rijeci u subotu navece :D .

Ko ubuduce bude pozivao na bojkot bice banovan,taj je ubacen u nase redove,peta kolona :D

A za smjenu Marica ja priznajem da jesam,najmanje zbog rezultata,koji su dobri,a najvise sto mu igraju tri igraca po ko zna kojim direktivama,a cim imas takve specijalce u ekipi,ni ekipa ti ne moze igrati kako treba,zato Maricu,nemoj citati ovaj moj post,da se ne povrijedis i da ti ne narusavam spokoj :D ....da ne imenujem te igrace,prepoznace se
Da moramo ih dobiti ko ljudi a ne ko fukare!

a regoje, ma dobro samo nek on prica, drago je meni sto on tako izjavljuje, valjda su to i ovi nasi igraci procitali:)
ako u njima ima imalo prkosa, trebalo bi im to biti dodatni podstrek
TREĆI PUT ČASTIMO !

God's hand
Kontakt:

Post Postao/la God's hand » 08 apr 2010, 14:48

Nisam od onih koji puno pisu na forumu, iz jednostavnog razloga sto ono sto zelim reci vec bude napisano, ali danas cu ipak napisati par rijeci...
Naredne 3 utakmice mogu biti od presudnog znacaja za uspjeh Borca ove sezone i mislim da koliko god sada stvari izgledale lose, svi kojima je Borac na srcu ih trebaju zaboraviti, otici na stadion iu subotu i u srijedu i navijati za Borac, jer je klubu u toku ove sezone nasa podrska najpotrebnija sada.
Strah me je Slavije, sada mi je jos zalije sto Jovanovic zimus nije presao u Borac, ali mislim da su sanse u oba susreta ipak na nasoj strani. Moja zelja je da pobijedimo Slaviju u oba susreta, a sa Zeljom da odigramo najbolje sto znamo i da nam se igra vrati rezultatom.
I ja sam juce bio u Krupi na utakmici, stigao sam sa kratkim zakasnjenjem, ali igra koju sam vidio je stvarno bila razocaravajuca, katastrofalna, bezidejna, nemastovita, krajnje losa... Pa zene iz publike su se smijale na racun nasih igraca.
Primjetio sam da su igraci i strucni stab svjesni da ne igraju kako valja, da zele bolje ali da im ne ide. Kao rezultat prisutni su nervoza, malodusnost, apatija (rekao bih da je prisutan i mor) i zato mislim da im je prije svega potreban oporavak psihe i motivacije.
Pada mi na pamet da bi svi zajedno trebali sutra bar na kratko otici na trening Borca (ako ga ima) i pokazati igracima i strucnom stabu da smo uz njih, da im pruzamo jos jednu sansu i da nam je stalo, a ako nam to ne vrate borbom, zalaganjem i rezultatom onda posegnuti za bojkotom, prozivanjem, tjeranjem i sl.
Ovaj moj prijedlog je ozbiljan, neka neko vidi ima li trening i ukoliko sati, postavi to ovdje na forum, kao i prijedlog kada tacno da dojemo na stadion. Ako ga bude ja i moj sincic dolazimo!!!
Pozdrav!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 14:49

Ma i ja nemogu dočekati subotu, a nadam se da će zaigrati kako najbolje znaju i umiju te da tako porazimo te lopove iz Slavije, a odmah i da im pokažemo kako će biti u srijedu, a trebalo bi mlo oštrije sa njima, dobrih smo se mi batina nadobijali od njih, a u skladu sa tim na izlazu iz tunela staviti natpis "vi koji ovdje ulazite (izlazite), ostavite svaku nadu za bodovima"...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 08 apr 2010, 15:06

Slavija zna dosta dobro da kontrolise sredinu terena, najvise zbog Jovanovica...Njega i Kutaliju smiriti mislim da nemaju mnogo sanse...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 15:06

pajkan85 je napisao/la:Slavija zna dosta dobro da kontrolise sredinu terena, najvise zbog Jovanovica...Njega i Kutaliju smiriti mislim da nemaju mnogo sanse...
I dobro paziti da Spalevic ne padne u sesnaestercu! :mrgreen: Zna se sta slijedi! :mrgreen:
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 15:14

evo vuletovog intervjua kompletnog

? ¥ за & "
Thursday, 08 April 2010
- $ ' " је " % " ? ? $ се & ? 18 $ $ Европе. " ? $ " " / $ нас $ стране управе. $ све $ & $ се " за $ ".

Ово је " $ са ? " " Сарајева " $ ? & ? " " се " на $ $ " " & ". " он је свјестан $ " на & се $ јавност у ? $ $ " ?.

- & то " " / $ нас ?, / ¥, " је то ? $ у ?? ' &. " тога, у % " је $ ? ' " ", & је " $ све $ на своје '. ", Сарајево, " " " ?, ? " $ $ нас – & је ? ".

" % " је " $:

- ? се то & ? не, " ' $ на ?, " ? & " " % $ се " на $ " - ? $ првенственог ?. Све су то $ за ? у Европу. То је " за & " ?. % " " не " ? " $ $ "? Не ' ? $ у " " ", ", Сарајево, " "... – & је ".

$ & су $ сусрета " ?. " је на свој " важан. Прво - $ ? у & $ 19 ¥ $ снаге у " за $, а ' у $ $ " % ? & ".

- " ' је $ & у " за ?. По ' $, са ? - " " ? &. - у $ " ? % $ " & " ? ? ?. То " ' ' ?. ? " " " у " сезоне ? " " " ". & $ " стоје, " " " - $ трофеје " $ ? ". $ се $ - & $ $ $ & сезоне – " је $ "црвено-?".

На & је " " $ је свјестан " $ је ? " $ ? " $ на $ $ " са " ".

- ? $ је & тренер $ " $ " пас ". То " ' $ " $ се $ - " $ " нова " $. ' $ - " %, ? ' у свој ? " оно % $. ' $ $ / $ " & по & $ & " ' Европа – & је на & ? ".

Јесенас је у " Сарајеву & ? ? 0:1. $ $ " је $ $ & $ Стојан % у 45. " ". На $ гостовању ? у ? ? је " 1:1, % је " " " Сарајева ? $ $ " & " у ? ".

$ ? су ? " у ? & " 2004. $ " ? су ? ". "Црвено-?" са ? је $ тренер ? ", а ? су у " Сарајеву ? 0:1 ? & $. У % је ? 0:0, а " " је за & " ?.

(? &)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 apr 2010, 15:26

Daće Bog da pobjedimo Slaviju u subotu i tako se vratimo na čelo tabele. Iskreno se nadam da će biti pun stadion jer je igračima podrška navijača potrebnija nego ikad.
U subotu svi na stadion da im pomognemo da osvoje jako važna tri boda.
POMOZI BOŽE

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 15:50

evo ga i tekst iz blica

" на ? " &?
Thursday, 08 April 2010
" ' & " $ & % " се ? у врху ?. $ " се $ ", $ " " " ? " " ' ? " овог /. Тренер Зоран " у $ " & %, ? је за $ овај & $ $ ? & " ? ? " у $ "црвено-?". " &, " ? ? " $ " " $ " је ? - $ " $ ", ? у ' & је ? његов уговор. Управа & је $ & $ у ' $ је " ' са " $ $ & ".
? " управа & ? $ са " ', $ " " " ? ? ' " $ ? све ? " & " уговора & " ?, па & тога су $ $ " на $ $ " $ & јун. $ " " ? ? " $ $ " $ јер ? & не " $ " не ? се у ? & ", $ је све -.

$ " " $ $ је ¥ " " у " ' овог / ? $ " у ?, па је " $ $ $ " ? $ нервозе.

" $ & $ " не ? $ " ове $.

- " ' & " не ? $ " ? % на ову ' – & ".

$ & $ " ¥ је ? " у Сарајеву, а " он " ? " " $ & о ? ' у ' %.

- " не " $ $ " ? % на ' о ' на ? јер у ' & " " ". & нас $ ¥ " " ? " ' $ се ? " за оно % нас &. $ је све " & " не " ? ". & ' " у " " то је јасан " " нас у ? – & је ".

" $ $ не ? $ " о ', - $ се ? " " о " & " " у јуну ? $ $ на ? &. ' " је у ", а ' " $ & се $ &, $ $, $ " " ? ".

& $ " стоје, $ $ " & $ / - " " " ?, а " / " " " ¥ & $ " је $ у ' у ' " ". $ " је то $ / " теже ", па - " ' за &. У " - се " " $ & " је $ & & " на " " $. " у & & ? " $ " % ¥ % Зоран " па га је на терену " његов " " Стојан ?.

Ступар на " ' " '

$ " $ & ? Ступар ' " на & ове сезоне $ " ? " " " у ". ' " ", " за овог " ? су " ? " & " ", а ? су ове $ &, - се $ ¥ ? &.

(?)
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 15:54

Sta ti je Blic,a sta Glas...nebo i zemlja! ;) Bojic mi je od danas,novi idol.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 08 apr 2010, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 15:55

tatamata je napisao/la:Sta ti je Blic,a sta Glas...nebo i zemlja! ;)
meni je bolji ovaj vuletov intervju nego ovaj negativizam u blicu

Blic jedva doceka da pljucne po borcu , a nisam bas primjetio da po slaviji npr pljuje ikad, cak i kad tri zaredom izgube
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 15:58

borcev_navijac je napisao/la: meni je bolji ovaj vuletov intervju nego ovaj negativizam u blicu

Blic jedva doceka da pljucne po borcu , a nisam bas primjetio da po slaviji npr pljuje ikad, cak i kad tri zaredom izgube
O tome ti pricam,skroz razlicite price.I meni se vise svidja Vuletov,ali je pitanje koji je istinitiji,i objektivniji. ;) Kako god,ja nikakvim novinama vise ne vjerujem.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 16:01

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: meni je bolji ovaj vuletov intervju nego ovaj negativizam u blicu

O tome ti pricam,skroz razlicite price.I meni se vise svidja Vuletov,ali je pitanje koji je istinitiji,i objektivniji. ;) Kako god,ja nikakvim novinama vise ne vjerujem.
Vuletov je istinitiji , objektivno je sve sto je vule rekao, a tendenciozno ono sto pise trkulja.

Uporedi samo pisanje kad pise trkulja i kad pise basara u blicu, pa uporedi kad trkulja pise o slaviji cak i kad igra loše i kad pise o borcu kad igra lose al pobjedjuje, pametnom jasno
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 08 apr 2010, 16:12

God's hand je napisao/la: Pada mi na pamet da bi svi zajedno trebali sutra bar na kratko otici na trening Borca (ako ga ima) i pokazati igracima i strucnom stabu da smo uz njih, da im pruzamo jos jednu sansu i da nam je stalo, a ako nam to ne vrate borbom, zalaganjem i rezultatom onda posegnuti za bojkotom, prozivanjem, tjeranjem i sl.
Ovaj moj prijedlog je ozbiljan, neka neko vidi ima li trening i ukoliko sati, postavi to ovdje na forum, kao i prijedlog kada tacno da dojemo na stadion. Ako ga bude ja i moj sincic dolazimo!!!
Pozdrav!!!
$ " се $, ' % не ' $ " $ пуно $. $ је $.... $ & " $ у ' ". ? ето & " % $ $ су ? $ $ " " " ? " на сат $. вјероватно " " - " & свега % се $. вјероватно " " $ ? $ " ", поготово % $ & важне $ " са ?, $ " - % "
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 16:13

Ono sto je meni fasinantno,da nam je opet kao i prosle sezone Slavija prepreka prema Evropi! :mrgreen: Stvarno bi ih trebali pregaziti na terenu...
Treci put castimo

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 08 apr 2010, 16:58

tatamata je napisao/la:Ono sto je meni fasinantno,da nam je opet kao i prosle sezone Slavija prepreka prema Evropi! :mrgreen: Stvarno bi ih trebali pregaziti na terenu...
covjek je upravu...dosta je bilo kuknjave, to je sto ima od igraca i od toga treba izvuci maximum. Pa nije ovo spanska liga, i ne igrao Zeljo svemirski fudbal. Slavija se mora dobiti u obe utakmice, ako nista borbenoscu i zeljom nadoknaditi nedostatak kvaliteta... I nema ovakvi su onakvi su...svi u subotu na stadion, i na titulu i na osvajanje kupa...hocemo sve trofeje :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 19:27

Igrači će u karantin u Laktaše, još se ništa nezna za trening, ali je uobičajne da bude u vrijeme odigravanja utakmice...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 19:46

citam ljude na borcevom portalu komentarišu vijesti , to je strašno . Doduše ima jedno dvije tri face koje pišu na takav način negativno da mi se smuči.
Po komentarima nekih od njihg vidiš da pojma nemaju o fudbalu, npr proziva lik stančeskog zašto igra, a stančeski po meni odigro najbolje protiv zrinjskog od svih naših igrača, a to njemu najači argument.

A samo čekaju neki negativni članak, ispod tog blicovog vuletov intervju u glasu prepun optimizma , ni jedan komentar!

Zašto ovo pišem, zato što mislim da se stvara tako negativna atmosfera pred tako važne utakmice da to nije uopšte normalno. Imam osjecaj da bi mnogi voljeli da borac popuši u subotu da bi oni mogli ispasti pametni ii reci ma znao sam ja od početka.
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 08 apr 2010, 19:58

slavija ce prema najavama biti oslabljena u prvenstvu iygleda da ce sve baciti na KUp

sto se tice novina ne zaboravite ko drzi Glasi Nezavisen i ko se nalazi na celu Borca

ALi sve je to nebitno.. U subotu svi na stadion i pruziti podrsku igracima ,, Evropo cekaj nas :) jos ako ukinu vize
8-)
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 20:01

borcev_navijac je napisao/la:citam ljude na borcevom portalu komentarišu vijesti , to je strašno . Doduše ima jedno dvije tri face koje pišu na takav način negativno da mi se smuči.
Po komentarima nekih od njihg vidiš da pojma nemaju o fudbalu, npr proziva lik stančeskog zašto igra, a stančeski po meni odigro najbolje protiv zrinjskog od svih naših igrača, a to njemu najači argument.

A samo čekaju neki negativni članak, ispod tog blicovog vuletov intervju u glasu prepun optimizma , ni jedan komentar!

Zašto ovo pišem, zato što mislim da se stvara tako negativna atmosfera pred tako važne utakmice da to nije uopšte normalno. Imam osjecaj da bi mnogi voljeli da borac popuši u subotu da bi oni mogli ispasti pametni ii reci ma znao sam ja od početka.
Da i ja sam čitao te komentare sa borac.sport.com Ta mo je samo ono da se kritikuje, a nije važno šta da se kritikuje, nego samo udri...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 20:07

BrigateBL je napisao/la:slavija ce prema najavama biti oslabljena u prvenstvu iygleda da ce sve baciti na KUp

sto se tice novina ne zaboravite ko drzi Glasi Nezavisen i ko se nalazi na celu Borca

ALi sve je to nebitno.. U subotu svi na stadion i pruziti podrsku igracima ,, Evropo cekaj nas :) jos ako ukinu vize
8-)
Ok je to u pravu si Glas i nezavisne drži Kopanja, al nije novinar pisao svoj stav u glasu nego je to bio vuletov intervju.
U blicu npr prvo ima velika razlika kad pisu trkulja i basara, trkulja nekako mi se cini samo ceka priliku da pljucne na borac, dok ne slijedi isti trend kad je u pitanju slavija npr. eno jesenas slavija igrala lose jako, ni rijeci ruzne o odovicu ili nekom igracu, makar ja nisam upratio.

Pored toga, casopis sport ima dio o RS sport,i kad nesto napisu pisu o laktasima ili slaviji, borac rijetko jako rijetko, a borac bio citavo vrijeme prvi na tabeli a sad ga diojeli sa zeljom i pred finalom kupa.

TAko da mi se cini nazalost da postoji u nekim medijima negativna tendencija prema borcu a nije mi jasno bas zasto
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.