NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Kakav intelektualan pogled na izjavu, pogotovo s ovim cvikama. 

+1Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Shaq je glup ko tocak. Samo smeta u emisiji, a svaka 5. recenica mu ima smisla.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nemojte s.rat, Shaq je poprilično zabavan tip, čitav koncept emisije je vrhunski, da imaju emisije svaki dan još bi više volio 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zanimljivo jeste to niko ne spori ali isto tako to ne mijenja cinjenicu da Shaq svako malo ispadne glupLillard je napisao/la:Nemojte s.rat, Shaq je poprilično zabavan tip, čitav koncept emisije je vrhunski, da imaju emisije svaki dan još bi više volio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da je Shaq popljuvao lebrona on bi bio najpametniji, najbolji itd. ali posto je obrnuto on je obicni glupanLillard je napisao/la:Nemojte s.rat, Shaq je poprilično zabavan tip, čitav koncept emisije je vrhunski, da imaju emisije svaki dan još bi više volio

Btw. Ne znam kako moderator moze bit iskomplekisiran i podjebavati na ovoj temi a neko drugi ne moze (nije epid..)
Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
7
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Ma nije ni U top-10, barem njih 10 zabija vise poena, znaci da su bolji od njega (logika vecine forumasa)Sarmelino je napisao/la:Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma ispadne i Chuck, al barem su zabavni, ne gledam ih ja radi stručnih mišljenja nego radi zabave.miki_92 je napisao/la:zanimljivo jeste to niko ne spori ali isto tako to ne mijenja cinjenicu da Shaq svako malo ispadne glupLillard je napisao/la:Nemojte s.rat, Shaq je poprilično zabavan tip, čitav koncept emisije je vrhunski, da imaju emisije svaki dan još bi više volio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam da li je Shaq glup ili nije, ali da je ekstremno subjektivan, osjetljiv i nesiguran niko ne može poreći. Pa lik pljuje po svakom centru koji ima 1% šanse da na neki način ugrozi njegove uspjehe, a jedini centar kojeg hvali u cijeloj ligi je igrom slučaja centar koji igra za ekipu čiji je on djelomični vlasnik. Prvi put sam čuo da Embiid igra ovako dobro zato što propušta veliki broj utakmica od njega, nisam znao da se to može uopšte iskoristiti kao argument protiv nekoga.
Zanimljiv jeste, ima dobar smisao za humor, sve dok šala nije na njegov račun, u tom slučaju odmah napada na ličnoj osnovi, stoga me i ne čudi što je stao na LeBronovu stranu, pored toga što su očigledno dobri prijatelji. Baš iz tog razloga Barkleya cijenim mnogo više kao čovjeka, džaba ti smisao za humor kada se ne možeš šaliti na svoj račun.
Zanimljiv jeste, ima dobar smisao za humor, sve dok šala nije na njegov račun, u tom slučaju odmah napada na ličnoj osnovi, stoga me i ne čudi što je stao na LeBronovu stranu, pored toga što su očigledno dobri prijatelji. Baš iz tog razloga Barkleya cijenim mnogo više kao čovjeka, džaba ti smisao za humor kada se ne možeš šaliti na svoj račun.
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Westbrook,Harden,Kawhi,Durant,LBJ sigurno,o ostalim se da raspravljati.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma nije ni U top-10, barem njih 10 zabija vise poena, znaci da su bolji od njega (logika vecine forumasa)Sarmelino je napisao/la:Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ljudi su vazda umjetnike cijenili vise od sivonja nabijaca statistike.Sarmelino je napisao/la:Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
Tako jeEpidaurus je napisao/la:Ljudi su vazda umjetnike cijenili vise od sivonja nabijaca statistike.Sarmelino je napisao/la:Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kad se sjetim korisnika Sarmelina u periodu kada je OKlahoma izbacila SA, i rasturala GSW, i ovog neo Sarmelinha nakon ispadanja i odlaska Duranta 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pipl čejndž.Sacekaj samo da i WB odeBrokula je napisao/la:Kad se sjetim korisnika Sarmelina u periodu kada je OKlahoma izbacila SA, i rasturala GSW, i ovog neo Sarmelinha nakon ispadanja i odlaska Duranta

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Još kad sam gledao "Open Court" emisije i ono ko di spada među velikanima, vidi se da mu je smetalo da se neki guraju ispred njega. Nekad to prigovori kroz zezanciju, al egoist je veliki. Ali i Chuck zna ispalit gluposti, on "ismijava" LeBrona da se ne želi natjecat, a on je kroz karijeru tražio lakše načine da uzme titulu. Što i dalje ne znači da je LeBronov odgovor opravdan. Mislim da je i Jordan "u svađi" s Chuckom jer ga je ovaj kritizirao kao vlasnika franšize ili nešto tako.Donnie Darko je napisao/la:Ne znam da li je Shaq glup ili nije, ali da je ekstremno subjektivan, osjetljiv i nesiguran niko ne može poreći. Pa lik pljuje po svakom centru koji ima 1% šanse da na neki način ugrozi njegove uspjehe, a jedini centar kojeg hvali u cijeloj ligi je igrom slučaja centar koji igra za ekipu čiji je on djelomični vlasnik. Prvi put sam čuo da Embiid igra ovako dobro zato što propušta veliki broj utakmica od njega, nisam znao da se to može uopšte iskoristiti kao argument protiv nekoga.
LeBron je tražio rezervnog playa, a on izvali da je to jadno, i da se ne želi "natjecat". Pa LeBron pogleda na drugu stranu i vidi šta Warriorsi imaju i zna da nije dovoljno da ih dobiju. Mogu ljudi pričat šta žele, da su aktualni šampioni, ovo-ono, ali nisu rang ovakvih Warriorsa.
Tako da, Chuck ga je kritizirao radi gluposti, a ovaj mu odgovorio još gluplje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Naravno da se da raspravljati, jer kao sto rekoh, tu si jos DeRozan, IT4, Lowry etc...Sarmelino je napisao/la:Westbrook,Harden,Kawhi,Durant,LBJ sigurno,o ostalim se da raspravljati.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma nije ni U top-10, barem njih 10 zabija vise poena, znaci da su bolji od njega (logika vecine forumasa)Sarmelino je napisao/la:Opet lotteryboys o curryu,pa Thompson zabije 60 i presjedi cetvrtinu,ne znaci da je on bogallah nego da im je takav sistem u timu,logicno.Curry je trenutni 6-10 igrac lige svidjalo se vama to ili ne.
Naravno da je Westbrook bolji Kad ima skoro quadruple-double U prosjeku, uz nenadjebiv sut le igre.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Barkley je totalno pobjedio u ovom. Lebron jest p......, nije to nista novo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Fala qrcu normalni komentari svaka cast.Lillard je napisao/la:Još kad sam gledao "Open Court" emisije i ono ko di spada među velikanima, vidi se da mu je smetalo da se neki guraju ispred njega. Nekad to prigovori kroz zezanciju, al egoist je veliki. Ali i Chuck zna ispalit gluposti, on "ismijava" LeBrona da se ne želi natjecat, a on je kroz karijeru tražio lakše načine da uzme titulu. Što i dalje ne znači da je LeBronov odgovor opravdan. Mislim da je i Jordan "u svađi" s Chuckom jer ga je ovaj kritizirao kao vlasnika franšize ili nešto tako.Donnie Darko je napisao/la:Ne znam da li je Shaq glup ili nije, ali da je ekstremno subjektivan, osjetljiv i nesiguran niko ne može poreći. Pa lik pljuje po svakom centru koji ima 1% šanse da na neki način ugrozi njegove uspjehe, a jedini centar kojeg hvali u cijeloj ligi je igrom slučaja centar koji igra za ekipu čiji je on djelomični vlasnik. Prvi put sam čuo da Embiid igra ovako dobro zato što propušta veliki broj utakmica od njega, nisam znao da se to može uopšte iskoristiti kao argument protiv nekoga.
LeBron je tražio rezervnog playa, a on izvali da je to jadno, i da se ne želi "natjecat". Pa LeBron pogleda na drugu stranu i vidi šta Warriorsi imaju i zna da nije dovoljno da ih dobiju. Mogu ljudi pričat šta žele, da su aktualni šampioni, ovo-ono, ali nisu rang ovakvih Warriorsa.
Tako da, Chuck ga je kritizirao radi gluposti, a ovaj mu odgovorio još gluplje.
+ Barkley u njegov top 25 jedva stavio Irvinga onda se ko pijan ufati ali ali ali on ima Irvinga i Lovea najbolje igrace lige ...
Kako su od "nesporazuma" digli gledanost i atmosferu podigli.. James kaze treba rezervni PG obicni mrtvac da 10-15min pegla loptu da se oni mogu odmoriti i od toga ispadne skandal 2 sedmice

sve dok dere Bullse u PO i ostace pickaBIHfan je napisao/la:Barkley je totalno pobjedio u ovom. Lebron jest p......, nije to nista novo.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.