SGD53 je napisao/la:Čiji je komentar snimka Litvanija - Belgija na FTV večeras, da li neko zna ?
ako je avdic da gledas?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SGD53 je napisao/la:Čiji je komentar snimka Litvanija - Belgija na FTV večeras, da li neko zna ?
Dafilip13 je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Čiji je komentar snimka Litvanija - Belgija na FTV večeras, da li neko zna ?
ako je avdic da gledas?
Ti si nemač pojma u svemu.messilla je napisao/la:Francuzi![]()
![]()
Da vas hoće nagaziti Srbija ili Španija majku vam yebem
Zašto uvek mora da ''padne s neba'' neko ko ne kapira ?nerminh74 je napisao/la:Pogoditi onakvu trojku i kikanović ništaTexi je napisao/la:I ja mislim da su veće šanse za Bosnu protiv Rusije nego protiv Finske. Definitivno zaslužuju da im se poklopi taj jedan rezultat (pobeda Poljske protiv Izraela ?) i da u poslednjem meču odlučuju sa Rusima. A onda zaslužuju pobedu u nekoj triler završnici (ne vidim kako može drugačije) da im se vrati za onaj meč sa Litvanijom u Sloveniji.
A zaslužuje i Edin Avdić.Ja sam svakako na njihovoj strani.
Inače, ništa Gordić, ništa Kikan, ništa Ivanović... Samo Stipanović i Renfroe... Za ono što su prikazali protiv Poljske i Izraela.
Gordić zabije 22 i kada gubimo 7 svede na 0 i to ništa
A svršavate kada teodosic puca 7 trojku i pogodi one 2 za pobjedu i on je Clutch dok ovi nisu
Ma pusti neznalicutuzlak1987 je napisao/la:Sto je nemac pojma? Bas ruzno igraju, cisto na snagu. Ali to je taj Francuski stil, u dosta sportova vole da igraju tvrdo. .
Bilo bi dobro da ih Srbija pukne i hoce ako izadju sa 4 bacaca cigli u petorci xd
Gdje će navijati za Srbiju i Španiju. Nema mi mržih košarkaških repki. Grci su tu negdje s njima.tuzlak1987 je napisao/la:Sto je nemac pojma? Bas ruzno igraju, cisto na snagu. Ali to je taj Francuski stil, u dosta sportova vole da igraju tvrdo. .
Bilo bi dobro da ih Srbija pukne i hoce ako izadju sa 4 bacaca cigli u petorci xd
Ja Bogami itekako navijam za što ranije ispadanje Francuza. Nadam se da i ti tako razmišljaš.Kawhi je napisao/la:A Francuzi se očigledno zaebavaju. Ovoj odbrani kada bude bitno niko neće zabiti više od 55-60. A u napadu će već neko podržati Parkera.
Ma dobro i meni je mrska Spanija radi tih "par" igraca, Srbija onako. Okej su, Teodosic je iritantan igrac samo..Kawhi je napisao/la:Gdje će navijati za Srbiju i Španiju. Nema mi mržih košarkaških repki. Grci su tu negdje s njima.tuzlak1987 je napisao/la:Sto je nemac pojma? Bas ruzno igraju, cisto na snagu. Ali to je taj Francuski stil, u dosta sportova vole da igraju tvrdo. .
A Francuzi se očigledno zaebavaju. Ovoj odbrani kada bude bitno niko neće zabiti više od 55-60. A u napadu će već neko podržati Parkera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.