bordo_Sarajevo je napisao/la:imali na planeti ruznijih dresova od onih nasih plavo/zutih, ko li ono izabra..
Ovaj covjek je odabrao:

Emerik Gudelj ili ti ga Fashion Cop
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bordo_Sarajevo je napisao/la:imali na planeti ruznijih dresova od onih nasih plavo/zutih, ko li ono izabra..
Zato sto nas savez kupi jedan par dresova ili dobiju (neznam tacno ) i u njima igraju kvalifikacije posto se igraci mijenjaju ne stavljaju prezime .... samo kako su ruzni dresovi sa onim velikim brojevima FUJ FUJ Legea FUJ FUJ necemo nikada biti velika reprezentacija ako nosimo legea dresove pogotovo one plaveGoalgetter je napisao/la:Zasto na nasim dresovima nikad ne stoji i ime igraca, nego samo broj. Koliko znam, samo u prijateljskim se ne stavlja ime igraca, u kvalifikacionim utakmicama ih svi imaju (osim nas)
Imas ga netu, al kakve fajdehercegovac_nino je napisao/la:Pod hitno nam trebaju novi dresovi!
Vec vise od 5 godina nosamo jeftine Legea dresove, koje nigdje na internetu nemas naruciti, daj nam Nike, da mozemo i fine trenerke naruciti kao sto su srpske i hrvatske...
Ti onda definitivno nemas osjecaj za ljepotuharebianconero je napisao/la:Meni nisu losi ovi sadasnji ...
Gdje ba nisu losi.maxuz baxuz je napisao/la:Jeste li vidjeli one dresove sto su momci dobili od Dzeka i Spahica? Imaju slike na Sarajevo-x. Mescini nova garnitura![]()
Izgleda da ce ove kvalifikacije odraditi u sadasnjim dresovima i onda ih promjeniti za ove nove. Meni nisu losi.
Nisu ni meni losi.....nego katastrofalni. Ne izgledamo uopste ozbiljno u ovim dresovima. Ljepsi su bili oni Patrickharebianconero je napisao/la:Meni nisu losi ovi sadasnji ...
Dres je fenomenalan.TZ_BoY je napisao/la:Zato sto nas savez kupi jedan par dresova ili dobiju (neznam tacno ) i u njima igraju kvalifikacije posto se igraci mijenjaju ne stavljaju prezime .... samo kako su ruzni dresovi sa onim velikim brojevima FUJ FUJ Legea FUJ FUJ necemo nikada biti velika reprezentacija ako nosimo legea dresove pogotovo one plaveGoalgetter je napisao/la:Zasto na nasim dresovima nikad ne stoji i ime igraca, nego samo broj. Koliko znam, samo u prijateljskim se ne stavlja ime igraca, u kvalifikacionim utakmicama ih svi imaju (osim nas)
Evo po meni jedni od najljepsih dresova
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, invincible1921, jasmin10, Kaunas, MostarNeretva, Normus90, s4mke, TheTruth34, tuzlanskinacin, Venom i 92 gosta.