[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vjerovatno ovi iz RS, njima odgovara ovo sto je sale zapoceo.gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
ovako prije nego sto se ikako pocne razmisljat o imenu novog selektora mora se zakljucit cilj repke! to jest jeli se gradi ekipa za sljedece kvalifikacije za SP ili hocemo da probamo nekako dogurat do baraza u ovim tekucim kvalifikacijama mada su sanse minimalne!!!?? ako je cilj ovo prvo onda nije glupa opcija sa nekim mladim ambicioznim selektorom ala barbarez,osim, kodro! ako je aktuelna druga varianta onda treba dosta love za kratak ugovor i strucnjak svijetske klase, vaha, bajevic ili neki ozbiljan stranac! stari lisci koji bi takticki znali odradit poso da se nekako izvuce maksimum do kraja kvalifikacija ali onda bi opet bio problem pred kvalifikacije za sp jer bi opet bio novi selektor i opet novo uigravanje u novi sistem sa istim! uglavnom kako god bilo za mene bi najgora varijanta bila neki vd selektor, moramo mislit dugorocno jer je pape 6 godina uspona repke uspjeo pokvarit za 4 utakmice...nisko je napisao/la:
Mozda nema trenersko iskustvo(nije nit Kovac imao a gledajte sta radi sa Hr reprezentacijom) ali ima autoritet dokazani patriota ,nebi bilo nepotizma dosli bi novi igraci ,igrali bi najbolji igraci .....
Mislim da nasoj repki treba jedan pozitivan BUM.. da je digne iz sivila u koju je Pape gurnuo...
Taj BUM je Sergej Barbarez
ma kakav Barrbarez samo amar osimElegant je napisao/la:Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
Amara omalovažavaju svi oni kojima je nabio komplekse do kraja života....npr. sam Amar Osim ima više osvojenih trofeja nego FK Sarajevo u 68 godina svog postojanjaAlemC85 je napisao/la:ne nam zašto Amara omaložavate?![]()
Bolji je od klauna Sušića duplo, a uz to nije lahko raditi u zemlji gdje su direktna ulaganja u sport, pa time i fudbal 0 KM.
Odgovara i ovome insajderu.Mozambik je napisao/la:Vjerovatno ovi iz RS, njima odgovara ovo sto je sale zapoceo.gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
Po osnovama sto je i sam bio fudbaler i radio sa trenerima koji su klasa iznad svih nabrojanih. Kao igrac je bio veoma inteligentan, ne pretjerano brz, ne pretjerano jak nego cista inteligencija i kao takav vidi sve stvari na terenu sta stima sta ne stima. Drugo bio je po meni jedini pravi kapiten koji je znao kad treba zastiti saigrace a opet ne bahatiti se prema drugim pogotovo svojim kolegama. Imao je taj odnos podjednako dobar sa svima i takvog ga vidim i kao buduceg trenera. On u tandemu sa Zlatanom Bajramovicem bi bilo neprocjenjivo bar za mene.Elegant je napisao/la:Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
To znači dok nas potpuno ne dokrajči, a tad nam ni vojska selektora neće pomoći. Eee gdje mi živimo...gazijabih je napisao/la:Pojedinci u IO nisu za smjenu Sušića, jer smatraju što je započeo - treba i da završi. Većina se ne slaže s tim i traže sporazumni raskid jer je javnost protiv ostanka Sušića. Neki napominju da Savezu ne treba neprijatelj u vidu navijača - pogotovo NE neredi koji mogu izazvati veće finansijske gubitke od samog raskida ugovora na štetu Saveza!
Hej,jarane,fulio si,ne treba nama Amar da igra,treba da bude selektor,kontas?robijas_Ri je napisao/la:Po osnovama sto je i sam bio fudbaler i radio sa trenerima koji su klasa iznad svih nabrojanih. Kao igrac je bio veoma inteligentan, ne pretjerano brz, ne pretjerano jak nego cista inteligencija i kao takav vidi sve stvari na terenu sta stima sta ne stima. Drugo bio je po meni jedini pravi kapiten koji je znao kad treba zastiti saigrace a opet ne bahatiti se prema drugim pogotovo svojim kolegama. Imao je taj odnos podjednako dobar sa svima i takvog ga vidim i kao buduceg trenera. On u tandemu sa Zlatanom Bajramovicem bi bilo neprocjenjivo bar za mene.Elegant je napisao/la:Vazno je da Barabarez ima prednost ispred Amara da mi samo znati po kojim osnovima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.