Danas.andro234 je napisao/la:kad bi Howard trebao odluciti gdje ce igrati?
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
sad sam vidio da Ben Gordon kao zamjena u Catsima prima 13 mil godisnje 

Mislm da su Pistonsi s njim potpisali taj ugovor

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Rocketsima prosle sezone na papiru prediktovano 30 pobjeda.adriano_leite je napisao/la: Portlandov deficit nikako ne mozes porediti sa deficitom Bullsa, ne mozes porediti Thibsa sa Stottsom, ako je jos uvijek trener. Portland ima tupu na svim mjestima osim PF i PG. All-Star je Aldridge i to je sve sto imaju. Na Zapadu je jako tesko uci u PO i jedan igrac nije dovoljan sigurno. Ono sto se desi u PO nema nikakvih pravila, svako od svakog moze ispasti, a to kako doci do PO, ipak je mnogo lakse prognozirati i predvidjeti. Ako Portland udje u PO, to ce biti jako veliko iznenadjenje.
pa nije to nista cudno, veliki br. igraca kad potpise visegodisnji ugovor po njihovoj zelji kosarka postane posljednja stvar o kojoj brinuandro234 je napisao/la:sad sam vidio da Ben Gordon kao zamjena u Catsima prima 13 mil godisnje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ben Gordon je svakako i u Bullsima tek jednu sezonu (posljednju) bio "pravi" starter. Al' evo sad vidjeh da je u Bobcatsima na samo 20 minuta u prosjeku, što i nije baš za pohvaliti. Znači, nije više 6th man, sad je samo jedan od onih u rotaciji. U rookie sezoni je igrao skoro 5 minuta više nego u ovoj 2012/13 sezoni. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ben Gordon nije nikako isti igrač prije i poslije potpisanog "masnog" ugovora. U Bullsima odličan, poseban u seriji protiv Celticsa u PO. U Bobcatsima se zasitio ili košarke ili je uklopio u tankiranje same ekipe. Odličan šuter. Podsjeti me na Lewisa koji je žestoko pao nakon ogromnog ugovora.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zasitio se on kosarke davno prije Bobcatsa.
gori je lewis po tom pitanju, usudio bi se reci u top 3 svih vremena sto se tice drasticnog pada formeNeutral je napisao/la:Ben Gordon nije nikako isti igrač prije i poslije potpisanog "masnog" ugovora. U Bullsima odličan, poseban u seriji protiv Celticsa u PO. U Bobcatsima se zasitio ili košarke ili je uklopio u tankiranje same ekipe. Odličan šuter. Podsjeti me na Lewisa koji je žestoko pao nakon ogromnog ugovora.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Imao je Jermain O'Neal velik ugovor no on je tada igrao dobro.
Osim Lewisa, tu je i Gilbert Arenas koji je nakon povrede zaboravio igrati košarku. Webber je imao ogroman ugovor, s tim da je u 5-6 godina na koliko je već bio potpisao odigrao 2 sezone daleko ispod prosjeka.
Osim Lewisa, tu je i Gilbert Arenas koji je nakon povrede zaboravio igrati košarku. Webber je imao ogroman ugovor, s tim da je u 5-6 godina na koliko je već bio potpisao odigrao 2 sezone daleko ispod prosjeka.
Arenas ce sljedece sezone biti 3. najplaceniji igrac iza Kobea i Dirka 

3 team trejd: u Blazerse Terrel Harris i Robin Lopez, u Kingse Greivis Vasquez i dva picka druge runde od Blazersa, u Pelicanse Tyreke Evans i 1.6 milijuna dolara od Blazersa
Bogut bi mogao u UTA
Bogut bi mogao u UTA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedna stvar mi nije nikako jasna...Jel moguce da niko 'ne trci' da potpise Aminua iz NO?
Ok,lik je imao losu sezonu,ali je jos uvijek mlad,ima odlicne fizicke predispozicije,a bio je i jedna od najvaznijih karika u onom trejdu za Paula....Ja bih ga volio u SA!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislim da je jedne prilike u Chicagu kad je dolazio rekao da mu je teko palo to sto je napustio Bullse i da je napravio gresku ...vjerovatno je covjek izgubio sav moral koji je imao ko ce ti ga znati ..jdnostavno nije vise isti ...koliko je bio dobar kod nas ja imam dan danas njegov dres i voio bi da se vrati , jer vjerujem da bi kod nas bio praviNeutral je napisao/la:Ben Gordon nije nikako isti igrač prije i poslije potpisanog "masnog" ugovora. U Bullsima odličan, poseban u seriji protiv Celticsa u PO. U Bobcatsima se zasitio ili košarke ili je uklopio u tankiranje same ekipe. Odličan šuter. Podsjeti me na Lewisa koji je žestoko pao nakon ogromnog ugovora.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo jedan trade koje bi sve ekipe unaprijedio ja mislim(GSW zainteresovani za Iggy-a, UTAH za Boguta, Denveru treba suter)
Denver salje: Faried, Iggy
Denver dobija: Klay, Millsap(S&T)
GSW salje: Klay,Bogut
GSW dobija: Iggy,Gobert,Faried
Utah salje: Millsap(S&T), Gobert
Utah dobija: Bogut
Denver salje: Faried, Iggy
Denver dobija: Klay, Millsap(S&T)
GSW salje: Klay,Bogut
GSW dobija: Iggy,Gobert,Faried
Utah salje: Millsap(S&T), Gobert
Utah dobija: Bogut
Daj dwight vise reci gdje ces jebovti mater svoju dosadnu.
sad govori reci ce za vikend
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane stace vam takav covjek?.. doduse boli vas nista necete izgubiti i ja bi ga takvim putem volio u Bullsima, ali nikako u tradu gdje bi moro dati Noaha,Butlera i td ...ma ebo ove glumce od igraca majkemi uzasni su ..Lakersima je bolje da uzmu sta mogu kvalitetno u tradu i neka ga sutnualemsa je napisao/la:Daj dwight vise reci gdje ces jebovti mater svoju dosadnu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iguodala u GSW za 48mil na 4 god.Uhhh...Ode DEN down...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 jul 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
o maj gaš, morat ću kupovat leauge pass, neće bit spavanja ove sezone 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I sta ovaj glupi JAZZ uzima Jeffersona i Biedrinsa koji primaju 20mil za slijedecu sezonu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.