soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi![]()
A mi sve kukamo na njih.
![]()
Neka neka Bogu hvala, neka smo i ovo docekali
Svabo to sve postrojio prvi dan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi![]()
A mi sve kukamo na njih.
![]()
Neka neka svaka mu cast.Dado je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi![]()
A mi sve kukamo na njih.
![]()
fakat lici malo na Messijaemir_ je napisao/la:Izet malo baca na Messija a evo slika koja to dokazuje![]()
Ovo moze samo s Maltom... i to prijateljska kuci.DonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilskusa Izetom u prvih 11:
--------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------Mujdza-----------Bicakcic------------Spahic-----------Kolasinac--------
--------------------------------------Salihovic--------------------------------------
------Hajrovic---------Misimovic--------------Pjanic----------Lulic-------------
---------------------------------------Dzeko----------------------------------------
Joooooooj pa i Brazil bi drmnuli petaka.
DonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilskusa Izetom u prvih 11:
--------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------------------------------Salihovic--------------------------------------
------Hajrovic---------Misimovic--------------Pjanic----------Lulic-------------
---------------------------------------Dzeko----------------------------------------
meni je san da odigramo sa ovom formacijom jednu utakmicu,samo da vidim koliko bi golova daliDonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilskusa Izetom u prvih 11:
probati jednu ovako protiv Lihtenstajna. Ne bi li prebacili preko ceneraDonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilskusa Izetom u prvih 11:
Aferim momciluko...Svabo se vise pita u BiH nego troglavo predsjednistvo...Dado je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi![]()
A mi sve kukamo na njih.
![]()
Imam istu zelju kao i ti...Head je napisao/la:alo momcilukvoltron30 je napisao/la:Odlična vijest!! Znači još samo Kolašinac.![]()
Gdje ti je Sajodinix.![]()
Trenutno korisnika/ca: farenhajt, Goalgetter, invincible1921, Proximic, Zglavkar i 56 gostiju.