Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Dado » 13 avg 2013, 20:12

soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi :lol: :lol: A mi sve kukamo na njih. :D :D Neka neka Bogu hvala, neka smo i ovo docekali :)

Svabo to sve postrojio prvi dan :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 avg 2013, 20:17

Dado je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Bgm ovaj nas savez ozbiljno zasukao rukave i radi :lol: :lol: A mi sve kukamo na njih. :D :D Neka neka Bogu hvala, neka smo i ovo docekali :)

Neka neka svaka mu cast. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 avg 2013, 20:21

Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilsku :mrgreen: sa Izetom u prvih 11:

--------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------Mujdza-----------Bicakcic------------Spahic-----------Kolasinac--------
--------------------------------------Salihovic--------------------------------------
------Hajrovic---------Misimovic--------------Pjanic----------Lulic-------------
---------------------------------------Dzeko----------------------------------------

Joooooooj pa i Brazil bi drmnuli petaka :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 avg 2013, 20:23

emir_ je napisao/la:Izet malo baca na Messija a evo slika koja to dokazuje :mrgreen:

slika
fakat lici malo na Messija

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 avg 2013, 20:24

DonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilsku :mrgreen: sa Izetom u prvih 11:

--------------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------------------------------Salihovic--------------------------------------
------Hajrovic---------Misimovic--------------Pjanic----------Lulic-------------
---------------------------------------Dzeko----------------------------------------

Ovo moze samo s Maltom... i to prijateljska kuci.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 avg 2013, 20:27

Najofanzivnija formacija svih vremena. :D
Samo da Lulic igra beka a Vedo umjesto Kolasinca i onda bi to bilo to. :)

Salu na stranu, krajnje neozbiljna formacija defanzivno.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 avg 2013, 20:29

DonCorleone je napisao/la:Bogami idemo sa Izetom u Brazil tako da sam ja pripremio jednu formaciju brazilsku :mrgreen: sa Izetom u prvih 11:

ne moze ,nema Vedada 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 avg 2013, 20:42

Sad ce Susic uputiti ekspresni poziv Hajrovicu i momak ce vec sutra navece debitovati :D

Tu je i Bicakcic, Seo cekamo te :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 avg 2013, 20:47

Dobrodošao novi Zmaju ! Sretno u budućnosti, kako u državnom, tako i u klupskom dresu. 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 avg 2013, 21:21

Jel krenuo pjeske?
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 avg 2013, 21:50

welcome 2 da hood homeboy ! 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 avg 2013, 22:04

cuj lici na messija , momak lici na bijelog 2paca

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 avg 2013, 22:15

Safet Susic ima slobodu zahvaljujuci Svabi i savezu koju nije imao ni jedan selektor prije.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 13 avg 2013, 22:31

meni je san da odigramo sa ovom formacijom jednu utakmicu,samo da vidim koliko bi golova dali :D ..i ne vidim zašto je ovo toliko defanzivno slabo kao što govorite.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 avg 2013, 22:53

Ne bi sigurno lose izgledali, jer bi igrali sa cetvoricom pozadi, uh i to kakvom cetvoricom plus krila koja mogu izpomagati i Salihovic kojem je prirodna pozicija DFM. Tako da ja mislim da bi ovo bio mrak za svaku odbranu, a Dzeko ne bi znao odakle lete bolje lopte, iz sredine ili sa strana.

A posto postajemo ozbiljna reprezentacija, neko od stare garde mora i na klupu sjesti pa cak i kada igra dobro, kao Ibisevic sada. Tu Spanci i Brazil mogu pjesme pjevati, dje je uvijek neko zapostavljen ali to je tako kada si na vrhu, a mi valjda zelimo biti vrh vrhova :mrgreen: .

Klupa bi izgledala ovako: Zukanovic, Zahirovic, Ibisevic, Vranjes, Pandza, Visca, Medunjanin, nikad bolja klupa
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 avg 2013, 22:55

probati jednu ovako protiv Lihtenstajna. Ne bi li prebacili preko cenera :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 avg 2013, 22:56

Nikad ja ne bi ibisevica izbacio kad je u ovakvoj formi pa ne znam ko da moze stat na krilo umjesto njega

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 avg 2013, 22:58

Ne znam cemu ovolika euforija zbog dolaska Hajrovica. Ko nam moze garantovati da ce nakon par provjera zavrsiti poput Muratovica? Momak je pokazao da je u prvenstvu jak, da moze da se nosi sa prvenstvenim izazovima, ali protiv jednog bijednog Lyona nije pokazao nista (kao ni ostatak ekipe ako cemo pravo). Dakle, moje je misljenje da Pape ne bi trebalo da se kocka sa novim kombinacijama, bar ne dok ne osiguramo to jbno SP. Kad budemo sigurni ucesnici, onda valja isprobati sve ove nove snage, ali prije toga ne dirati nista dok nas ide. Mislim da tekmu protiv Slovaka trebaju zapoceti ista 11-orica koja su natrpali Grke u Zenici. Tek ukoliko pola sata prije kraja ne izborimo povoljan rezultat, onda kombinirati sa ovim novacima. Fino je da su momci zainteresirani da igraju za BiH, ali motivi su mi sumnjivi i imam pravo da budem skeptican. Pa i ovaj iz Shalkea, Kolasinac. Momak ce sada gledati i rukama i nogama da iskopa sportsko drzavljanstvo, samo da ne grije klupu u Shalkeu. Eto, zapamtite sta vam kazem, za deset dana ce se i on prijaviti kao veliki Bosanac, ljubitelj domovine itd. Ja takvim ljudima mogu samo reci da postujem njihove odluke, ali im brate ne vjerujem. Mogli su svi oni davno ,uz iznimku Bicakcica da nam se pridruze.

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 13 avg 2013, 23:01

Hajde super,makar nam pape nece vise morati prodavat muda pod bubrege,tj viscu kao 3.napadaca ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 avg 2013, 23:08

Dado je napisao/la:

Aferim momciluko...Svabo se vise pita u BiH nego troglavo predsjednistvo... :lol:
Head je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Odlična vijest!! Znači još samo Kolašinac.
alo momciluk :evil:
Gdje ti je Sajodinix. :mrgreen: :P
Imam istu zelju kao i ti...
Imam filing kad Sajo dobije jednom poziv da ga vise nece niko moci izbaciti iz tima...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: farenhajt, Goalgetter, invincible1921, Proximic, Zglavkar i 56 gostiju.