Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Elegant
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2013, 18:24

Ova trenutna ekipa moze ove kvalifikacije proci a onda su pojacanja potrebna.

Znaci do kraja;

Lativja - BiH 2
BiH - Slovacka 1
Slovacka BiH X (minimalno)
BiH - Lihtenstajn 1
Litvanija - BiH 2

Ovo nas vodi u Brazil. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2013, 18:25

Miske10 je napisao/la:General je star a Zaha slab.Ako mislimo biti bas ozbiljna ekipa moramo tu uigravati nekog perspektivnog igraca.Na toj poziciji smo daleko najtanji.
Kada se oporavi ja bi malog Zolu polako uvodio u A repku.Za pocetak u nevaznim i prijateljskim utakmicama.Momak sigurno nije nista slabiji od Zahirovica,a Rahimicu su ovo svakako zadnje kvalifikacije,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 24 maj 2013, 18:31

vendeta87 je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:General je star a Zaha slab.Ako mislimo biti bas ozbiljna ekipa moramo tu uigravati nekog perspektivnog igraca.Na toj poziciji smo daleko najtanji.
Slazem se trebao bi Pape konacno na toj poziciji dati sansu nekom drugom Zukanovicu ili Sesaru koji bi bili dobri destruktivci ili pokusati sa Salihovicem ili cekati Hadzica.
Ma imamo mi über-destruktivca. Samo da sredi papire. Inače momak je legenda. :twisted:

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 24 maj 2013, 18:34

TMovac je napisao/la:
Kada se oporavi ja bi malog Zolu polako uvodio u A repku.Za pocetak u nevaznim i prijateljskim utakmicama.Momak sigurno nije nista slabiji od Zahirovica,a Rahimicu su ovo svakako zadnje kvalifikacije,
Svidja mi se Zolotic,steta zbog povrede.Stvarno nemam nista protiv Zahe ali momak nije iskoristio 2 godine igranja u hit reprezentaciji u svijetu da se proda u pristojan klub,sto znaci da ne vrijedi.Vrijeme je pokusati s nekim drugim.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 maj 2013, 19:00

Ovaj jedan glas za Latviju je sigurno od Bernd Stangea, zato sto ga prozivamo na forumu :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 24 maj 2013, 19:08

Safet Sušić me pravo iznenadio - pozitivno , zato što neda da mu se iko miješa u posao i diriguje ko treba bit pozvan ko ne treba. Čovjek jednostavno ne voli mijenjat stvari, pogotovo ako nešto ide kako treba, imamo taj kostur ekipe koji melje sve redom i cemu promjene. Kod njega je tesko uc u ekipu al tesko se i ispada.
I samo bezveze polemišete oko Zahirovića , on ce bit prva postava u Brazilu taman da svi redom pasose dobiju od ovih stranaca, svidjalo se to nekome ili ne momak solidno obavlja posao.
Pa se ljute sto je Svraku pozvao a ne Husejnovica, a Svraka igro sve skupa 20 minuta i dao 2 gola , mozda je i sreca al koga briga on je njih dao. Husejnovic tek poceo igrat u Dinamu i vise ga guraju hrvatske novine da mu dignu cijenu u Dinamu nego nasi. Sve na tacni servirano e sad bi momak u Brazil. Nek ceka kvalifikacije za Europsko, dovidjenja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2013, 19:11

Treba gledati i dalje u budcnost kvalifikacije za EP 2016, tad dvije prve ekipe idu dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 24 maj 2013, 19:16

Elegant je napisao/la:Treba gledati i dalje u budcnost kvalifikacije za EP 2016, tad dvije prve ekipe idu dalje.
To se slažem al bi volio te neke nove igrače uigravati tek za te kvalifikacije jer mi je nekako licemjerno i glupo da sad idu neki drugi igraci u Brazil ako su ovi prosli sve kroz kvalifikacije. Jedino Kolasinac se tu moze ubacit pa da mu se progleda kroz prste jer posjeduje kvalitet. Ostali kandidati su na razini ovih sto imamo, ne odskacu toliko kvalitetom da ih se treba pod hitno zvati. Bolje zasad ove uigravat sto imamo.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 24 maj 2013, 19:30

Eto hvala bogu nemamo svi isto misljenje mene je pape negativno iznenadio , mislim ako vrsajevic moze igrati moze i husejinovic dobiti poziv , pa husejinovic ce na beku bolje odigrati od vrsajevica bgm.,.. nije to sad prozivanje avdija ima izrazenu brzinu al ne toliko vise od husejinovica dok husejinovic ima jacu kontrolu sa loptom sut i sve ostalo potrebno u nogometu.. Isto tako bolji je i od Svrake , Sesara , Zahirovica i jos par.. To je negativno

Jos uskoro ocekujem Hadzica ( ouuuu presao u Sturm ) ko da je lik presao u Real iz Madrida , i Tino sven susic amidzino zlato uskoro u repku ! Mora , treba se bratic lijepo prodati jos ako ga povede na SP , hebo sve svoje bojkotovat cu i repku i sve... vise nego ocigledno ono o cemu se pricali tj da menadzeri pojedinio koji odgovaraju Susicu kroje repku !! i to stoji..
>>No body likes us but we dont care<<

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 24 maj 2013, 20:08

Nema sanse da iko drugi ide na SP nego ovi sto su prosli kvalifikacije to si do sad bar mogao po Susicu razaznat. A Husejnovic mozda jest bolji za nijansu al nije jos zasluzio da bude pozvan, ne odskace toliko od mase. A Vrsajevic uopste ne igra, on je rezerva i igro je dok je Mujdza bio povrijedjen par tekmi i sve dok je Mujdza sposoban nece ni igrat osim par zadnjih minuta mozda.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2013, 21:30

Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 maj 2013, 21:34

amerosm je napisao/la:Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
mislim da im nije trebao ovaj poraz bas sada da se nasi nafuraju bezveze .bolje da su pobijedili al eto kao sto rece ako ih ne dobijemo sta cemo dzabe ici u brazil i brukati se
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 maj 2013, 21:39

amerosm je napisao/la:Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
Nisu im igrali najbolji igraci. I ovako su k.arina, a pogotovo bez Caune i Rudnevsa nisu nista. Tako da ne uzimam za ozbiljno ovaj rezultat.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 24 maj 2013, 22:35

Goalgetter je napisao/la:
Nisu im igrali najbolji igraci. I ovako su k.arina, a pogotovo bez Caune i Rudnevsa nisu nista. Tako da ne uzimam za ozbiljno ovaj rezultat.
Pa boze moj sa svim respektom, ali da nepobjedu jednu Katara.. :roll:.
Iako nisu igrali Rudnevs i Cauna. Latvija nema nista da trazi protiv nas.

Pokazali smo vec kod kuce da smo bolja ekipa, poceli smo malo plasljivi u Zenicu ali smo derali kasnije i onda se vidi da ekipa Latvije nista nema da trazu protiv nas.

Idemo po novu pobjedu.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 24 maj 2013, 22:55

Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2013, 22:56

__EmIr__ je napisao/la:Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Mjerilo su kvalifikacije gdje su bili ocajni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2013, 23:20

__EmIr__ je napisao/la:Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Treba uzeti u obzir klimu u Kataru.Igrali su na plus 35 plus jako velika vlaznost zraka,gdje se oni koji nisu navikli na tu klimu gube.Slicno je i sa Izraelom,a tu treba dodati i Boliviju gdje je rijedak zrak (velika nadmorska visina) i zato Bolivija sve redom gazi kuci.Uvali Argentini peticu ko od sale.Na zadnjoj tekmi Mesi se bio onesvjestio i morali su mu davati kisik da se uhaviza.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 24 maj 2013, 23:45

Cartman je napisao/la:
Mjerilo su kvalifikacije gdje su bili ocajni.
Spominjemo ovu utakmicu od veceras kako vidim al eto hvala sto si dopunio mi post.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 25 maj 2013, 00:42

Latviju moramo pobjedit taman da igramo sa kombinovanim sastavom, a što se tiče spiska više manje je OK Husejnović ima kvalitet za reprezentaciju ali tek je počeo igrati u Dinamu tako da bi možda poziv u reprezentaciju bio malo preuranjen.Neka ga još možda da ga zovne Pape za dvomeč sa Slovacima.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 maj 2013, 01:07

mi imamo jako snažnu repku, međutim i dalje se tu osjeti neki strah od neuspjeha, valjda zato što nismo navikli da budemo ovako jaki :D recimo, ja također strahujem od kiksa protiv Latvije, a realnost je da da ćemo ih uzeti bez problema .. al' to je i dobro jer nema opuštanja, itd

bolje da uvijek strahujemo od neuspjeha, nego da se umislimo pa da se brzo prizemljimo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.