Znaci do kraja;
Lativja - BiH 2
BiH - Slovacka 1
Slovacka BiH X (minimalno)
BiH - Lihtenstajn 1
Litvanija - BiH 2
Ovo nas vodi u Brazil.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kada se oporavi ja bi malog Zolu polako uvodio u A repku.Za pocetak u nevaznim i prijateljskim utakmicama.Momak sigurno nije nista slabiji od Zahirovica,a Rahimicu su ovo svakako zadnje kvalifikacije,Miske10 je napisao/la:General je star a Zaha slab.Ako mislimo biti bas ozbiljna ekipa moramo tu uigravati nekog perspektivnog igraca.Na toj poziciji smo daleko najtanji.
Ma imamo mi über-destruktivca. Samo da sredi papire. Inače momak je legenda.vendeta87 je napisao/la:Slazem se trebao bi Pape konacno na toj poziciji dati sansu nekom drugom Zukanovicu ili Sesaru koji bi bili dobri destruktivci ili pokusati sa Salihovicem ili cekati Hadzica.Miske10 je napisao/la:General je star a Zaha slab.Ako mislimo biti bas ozbiljna ekipa moramo tu uigravati nekog perspektivnog igraca.Na toj poziciji smo daleko najtanji.
Svidja mi se Zolotic,steta zbog povrede.Stvarno nemam nista protiv Zahe ali momak nije iskoristio 2 godine igranja u hit reprezentaciji u svijetu da se proda u pristojan klub,sto znaci da ne vrijedi.Vrijeme je pokusati s nekim drugim.TMovac je napisao/la:Kada se oporavi ja bi malog Zolu polako uvodio u A repku.Za pocetak u nevaznim i prijateljskim utakmicama.Momak sigurno nije nista slabiji od Zahirovica,a Rahimicu su ovo svakako zadnje kvalifikacije,Miske10 je napisao/la:General je star a Zaha slab.Ako mislimo biti bas ozbiljna ekipa moramo tu uigravati nekog perspektivnog igraca.Na toj poziciji smo daleko najtanji.
To se slažem al bi volio te neke nove igrače uigravati tek za te kvalifikacije jer mi je nekako licemjerno i glupo da sad idu neki drugi igraci u Brazil ako su ovi prosli sve kroz kvalifikacije. Jedino Kolasinac se tu moze ubacit pa da mu se progleda kroz prste jer posjeduje kvalitet. Ostali kandidati su na razini ovih sto imamo, ne odskacu toliko kvalitetom da ih se treba pod hitno zvati. Bolje zasad ove uigravat sto imamo.Elegant je napisao/la:Treba gledati i dalje u budcnost kvalifikacije za EP 2016, tad dvije prve ekipe idu dalje.
mislim da im nije trebao ovaj poraz bas sada da se nasi nafuraju bezveze .bolje da su pobijedili al eto kao sto rece ako ih ne dobijemo sta cemo dzabe ici u brazil i brukati seamerosm je napisao/la:Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
Nisu im igrali najbolji igraci. I ovako su k.arina, a pogotovo bez Caune i Rudnevsa nisu nista. Tako da ne uzimam za ozbiljno ovaj rezultat.amerosm je napisao/la:Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
Pa boze moj sa svim respektom, ali da nepobjedu jednu Katara..Goalgetter je napisao/la:Nisu im igrali najbolji igraci. I ovako su k.arina, a pogotovo bez Caune i Rudnevsa nisu nista. Tako da ne uzimam za ozbiljno ovaj rezultat.amerosm je napisao/la:Lativja izgubila od Katara sa 3:1...Eh ukoliko njih ne dobijemo onda stvarno i nemamo sta traziti na SP-u.
Mjerilo su kvalifikacije gdje su bili ocajni.__EmIr__ je napisao/la:Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Treba uzeti u obzir klimu u Kataru.Igrali su na plus 35 plus jako velika vlaznost zraka,gdje se oni koji nisu navikli na tu klimu gube.Slicno je i sa Izraelom,a tu treba dodati i Boliviju gdje je rijedak zrak (velika nadmorska visina) i zato Bolivija sve redom gazi kuci.Uvali Argentini peticu ko od sale.Na zadnjoj tekmi Mesi se bio onesvjestio i morali su mu davati kisik da se uhaviza.__EmIr__ je napisao/la:Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Spominjemo ovu utakmicu od veceras kako vidim al eto hvala sto si dopunio mi post.Cartman je napisao/la:Mjerilo su kvalifikacije gdje su bili ocajni.__EmIr__ je napisao/la:Ni mi nismo uzeli Katar i to kuci ne tako davno tako da ovo nije nikakvo mjerilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.