Kad Bošnjo okači sve što ima na ogradu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A, ko si ti da bilo kome sta prigovaras? Znaci, Dzeko kao dio te repke nema pravo, a ti kao okorjeli pljuvac imas sva prava? Hvala bogu pa ti samo, i samo forum daju to pravo ...nihco je napisao/la:Neodgovorno, zlonamjerno , amatersko ponasanje selektora i saveza, tu se ubacio i Dzeko , u ulogu koju nema pravo igrati, ko je on da salje poruke potencijalnim reprezentativcima ? Drskost .
Pročitao i nigdje ne vidim to, što ti kažeš. Daj kaži gdje to piše? Odjednom svi poligloti. A kada treba, tada niko nezna slovenski jel.kokakolas je napisao/la:Evo Janezi se usrali da ne bude više naših navijača nego njihovih usred Ljubljane
http://www.24ur.com/sport/nogomet/bo-na ... nskih.html
Slazem se da ih ne treba vrijedjat, ali isto tako 100 puta vise ne treba vrijedjat Dzeku. Covjeku je stalo do repke i napisao to vjerovatno u afektu. Neka, takav zar nam treba na terenu.anelpik je napisao/la:Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
Momci su regularni 100%, zasto da dolaze da gledaju kako igra BH repka kad mogu za svicarsku da igraju, da su ova dva igraca bitna za bh fudbalski savez, valjda bi ih susic pozvao da igraju protiv slovenije a ne da gledaju.
A jos jedan debil Dzeko se naso sa vama ostalim debilima, kvazi navijacima Bosne i Hercegovine da govori nekome da je izdajica
PRVO ni jedan ni drugi nisu sredili dokumentacijuanelpik je napisao/la:Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
Momci su regularni 100%, zasto da dolaze da gledaju kako igra BH repka kad mogu za svicarsku da igraju, da su ova dva igraca bitna za bh fudbalski savez, valjda bi ih susic pozvao da igraju protiv slovenije a ne da gledaju.
A jos jedan debil Dzeko se naso sa vama ostalim debilima, kvazi navijacima Bosne i Hercegovine da govori nekome da je izdajica
Goalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde
Ne moze se odmah igrati za BiH nije to tako jednostavno, covjek ih je vjerovatno pozvao da gledaju utakmicu da koju prozbori s njima, da vidi da li oni uopste zele da igraju za BiH, te da im pokaze kakva je cast igrati za Bosnu.anelpik je napisao/la:Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
nadjite jos nekog anonimca koji ce reci da su hajrovic i seferovic ispali pizde, pa najveca pizda je dzeko sa onakvim komentaromGoalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde
vidimo ko moli, tebi je zao sto eto seferovic i hajrovic ne igraju za bih, meni nije, zato ih i ne napadamBundesliga je napisao/la: Ne moze se odmah igrati za BiH nije to tako jednostavno, covjek ih je vjerovatno pozvao da gledaju utakmicu da koju prozbori s njima, da vidi da li oni uopste zele da igraju za BiH, te da im pokaze kakva je cast igrati za Bosnu.
Govoriti za najboljeg igraca BiH da je debil moze samo Balkanac koji ne cijeni svoje i cijeni vise "Svicarce" koji ganjaju lovu. Dzeko prvi nego iko ima pravo govoriti protiv njih, igrac svjetske klase koji se dokazao vec milion puta kako u klubovima u kojima je igrao tako i u reprezentaciji u kojoj je uz Misimovica najbolji strijelac a i igrac naseg nacionalnog tima svih vremena. Kvazi navijac jedino mozes biti ti, koji bi molio nekoga da igra za nas nacionalni tim, gdje bi trebalo biti cast igrati.
Ne znam odakle si ti iz mog posta zakljucio da je meni zao sto dvojica navedenih ne igraju za BiH, naprotiv. Ja sam samo reko da mi je drago kako je Dzeko poslao poruku svim buducim potencijalnim reprezentativcima kako s drzavnim dresom nema z.ajebancije. Kazem za lovom jer ce se u Svicarskom dresu lakse prodati nego li u nasem, opet Svica je Svica. Ja Dzeku ne kujem u zvijezde samo govorim realno, Dzeko je za pomenutu dvojicu Maradona, te je svoj kvalitet dokazao citavom svijetu. Daleko od toga da je Dzeko ispao glup, uradio je ono sto se odavno trebalo uraditi od strane ljudi u savezu, poslao je poruku kako pomenutom dvojcu tako i svima ostalima da su u nacionalni tim dobrodosli svi oni koji srcem zele igrati za ovu drzavu. Normalno da cu gotiviti Dzeku, on je svojim dosadasnjim postupcima to zasluzio. Bez obzira koliko je novca zaradio, koliko golova zabio, covjek je ostao ponosan na svoju drzavu i ne stidi se Bosne i Hercegovine. Svaka njemu cast.anelpik je napisao/la:vidimo ko moli, tebi je zao sto eto seferovic i hajrovic ne igraju za bih, meni nije, zato ih i ne napadam
hahaha, cuj otisli za lovu u svicarsku, e dobit ce u reprezentaciji neku lovu (prvo procitaj sta si napisao)
ne sporim dzekove kvalitete, a niti ga kujem u zvijezde kao ti koji svrsavas cim neko kaze ime dzeko
ova izjava mu nije trebala, samo je ispo glup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.