Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

High

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la High » 05 feb 2013, 14:20

slika

Kad Bošnjo okači sve što ima na ogradu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 feb 2013, 14:22

aBd do pobjede.. 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 15:01

Evo Janezi se usrali da ne bude više naših navijača nego njihovih usred Ljubljane :D

http://www.24ur.com/sport/nogomet/bo-na ... nskih.html
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2013, 15:07

nihco je napisao/la:Neodgovorno, zlonamjerno , amatersko ponasanje selektora i saveza, tu se ubacio i Dzeko , u ulogu koju nema pravo igrati, ko je on da salje poruke potencijalnim reprezentativcima ? Drskost .
A, ko si ti da bilo kome sta prigovaras? Znaci, Dzeko kao dio te repke nema pravo, a ti kao okorjeli pljuvac imas sva prava? Hvala bogu pa ti samo, i samo forum daju to pravo ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2013, 15:09

Inace, decki su sigurno ljuti zbog provala ovih mladaca. Mogla bi Slovenija fasati porciju sutra ...

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 05 feb 2013, 15:23

kokakolas je napisao/la:Evo Janezi se usrali da ne bude više naših navijača nego njihovih usred Ljubljane :D

http://www.24ur.com/sport/nogomet/bo-na ... nskih.html
Pročitao i nigdje ne vidim to, što ti kažeš. Daj kaži gdje to piše? Odjednom svi poligloti. A kada treba, tada niko nezna slovenski jel. ;)

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 05 feb 2013, 15:47

slika

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 05 feb 2013, 16:12

Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
Momci su regularni 100%, zasto da dolaze da gledaju kako igra BH repka kad mogu za svicarsku da igraju, da su ova dva igraca bitna za bh fudbalski savez, valjda bi ih susic pozvao da igraju protiv slovenije a ne da gledaju.
A jos jedan debil Dzeko se naso sa vama ostalim debilima, kvazi navijacima Bosne i Hercegovine da govori nekome da je izdajica
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2013, 16:18

anelpik je napisao/la:Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
Momci su regularni 100%, zasto da dolaze da gledaju kako igra BH repka kad mogu za svicarsku da igraju, da su ova dva igraca bitna za bh fudbalski savez, valjda bi ih susic pozvao da igraju protiv slovenije a ne da gledaju.
A jos jedan debil Dzeko se naso sa vama ostalim debilima, kvazi navijacima Bosne i Hercegovine da govori nekome da je izdajica
Slazem se da ih ne treba vrijedjat, ali isto tako 100 puta vise ne treba vrijedjat Dzeku. Covjeku je stalo do repke i napisao to vjerovatno u afektu. Neka, takav zar nam treba na terenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 feb 2013, 16:19

anelpik je napisao/la:Koji ste vi svi debili sto pljujete po seferovicu i hajrovicu, sto eto kao ne igraju za BH repku.
PRVO ni jedan ni drugi nisu sredili dokumentaciju
DRUGO ovaj drugi je igrao jednu tekmu za švicu i to mu je to :D na sljedecem spisku ga NEMA :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 feb 2013, 16:26

stan stan :D
ajmo redom
znam sta je rekao Džeko (SVAKA MU NA MJESTU)
AL NISAM PROCITAO NIGDJE STA REKOŠE SPAHA I OGI :D !

ajmo da cujem :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2013, 16:28

Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2013, 16:32

Goalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde :mrgreen:
:lol:

Bernd Stange: Nudim Kolasincu drzavljanstvo Bjelorusije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 feb 2013, 16:38

Ne moze se odmah igrati za BiH nije to tako jednostavno, covjek ih je vjerovatno pozvao da gledaju utakmicu da koju prozbori s njima, da vidi da li oni uopste zele da igraju za BiH, te da im pokaze kakva je cast igrati za Bosnu.
Govoriti za najboljeg igraca BiH da je debil moze samo Balkanac koji ne cijeni svoje i cijeni vise "Svicarce" koji ganjaju lovu. Dzeko prvi nego iko ima pravo govoriti protiv njih, igrac svjetske klase koji se dokazao vec milion puta kako u klubovima u kojima je igrao tako i u reprezentaciji u kojoj je uz Misimovica najbolji strijelac a i igrac naseg nacionalnog tima svih vremena. Kvazi navijac jedino mozes biti ti, koji bi molio nekoga da igra za nas nacionalni tim, gdje bi trebalo biti cast igrati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 05 feb 2013, 16:40

Goalgetter je napisao/la:Bernd Stange: Hajrovic i Seferovic su ispali pizde :mrgreen:
nadjite jos nekog anonimca koji ce reci da su hajrovic i seferovic ispali pizde, pa najveca pizda je dzeko sa onakvim komentarom

prije par minuta se oglasio i guardiola: nisam vidio vecih izdajica od hajrovica i seferovica :lol: :lol: :lol:
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 05 feb 2013, 16:45

Bundesliga je napisao/la: Ne moze se odmah igrati za BiH nije to tako jednostavno, covjek ih je vjerovatno pozvao da gledaju utakmicu da koju prozbori s njima, da vidi da li oni uopste zele da igraju za BiH, te da im pokaze kakva je cast igrati za Bosnu.
Govoriti za najboljeg igraca BiH da je debil moze samo Balkanac koji ne cijeni svoje i cijeni vise "Svicarce" koji ganjaju lovu. Dzeko prvi nego iko ima pravo govoriti protiv njih, igrac svjetske klase koji se dokazao vec milion puta kako u klubovima u kojima je igrao tako i u reprezentaciji u kojoj je uz Misimovica najbolji strijelac a i igrac naseg nacionalnog tima svih vremena. Kvazi navijac jedino mozes biti ti, koji bi molio nekoga da igra za nas nacionalni tim, gdje bi trebalo biti cast igrati.
vidimo ko moli, tebi je zao sto eto seferovic i hajrovic ne igraju za bih, meni nije, zato ih i ne napadam
hahaha, cuj otisli za lovu u svicarsku, e dobit ce u reprezentaciji neku lovu (prvo procitaj sta si napisao)
ne sporim dzekove kvalitete, a niti ga kujem u zvijezde kao ti koji svrsavas cim neko kaze ime dzeko
ova izjava mu nije trebala, samo je ispo glup
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 05 feb 2013, 16:53

Svi znamo ko je Dzeko, sta predstavlja za naciju i mislim da vecina odobrava njegovu izjavu a medju njima sam i ja. Te momke nitko ne bi prozivao da su rekli : nasa zemlja je Svica i cekamo samo poziv od njihovog selektora, tu bi ispali fer, a ne ovako hoce jenom guz..m na dvije stolice i naravno da cemo te " ulizice" prozivat. Zbog ovakvih likova ( Seferovic, Hajrovic i ostali) ja sve vise postujem Pjanica, momak iz malog mjesta s velikim patriotizmom, jedan jedini nas " MALI PRINC".

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 feb 2013, 16:53

ma ljudi nebitno je vise..ako ne zele da igraju za nas onda nek im je sa srecom...dzaba samo raspravljamo o njima..svako ima svoje vidjenje povodom njih dvojice..jedno znam da nikad nece osjetiti atmosferu na Bilinom Polju nit ce imati pravi osjecaj kako se igra za svoju zemlju..
mislim da bi sutrasnji sastav mogao biti sljedeci: Begovic, Zukanovic, Spahic, Lulic, Vranjes, Medunjanin, Pjanic, Stevanovic, Dzeko, Ibisevic a za 11-tog igraca nemam ideje :D

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 feb 2013, 17:00

anelpik je napisao/la:vidimo ko moli, tebi je zao sto eto seferovic i hajrovic ne igraju za bih, meni nije, zato ih i ne napadam
hahaha, cuj otisli za lovu u svicarsku, e dobit ce u reprezentaciji neku lovu (prvo procitaj sta si napisao)
ne sporim dzekove kvalitete, a niti ga kujem u zvijezde kao ti koji svrsavas cim neko kaze ime dzeko
ova izjava mu nije trebala, samo je ispo glup
Ne znam odakle si ti iz mog posta zakljucio da je meni zao sto dvojica navedenih ne igraju za BiH, naprotiv. Ja sam samo reko da mi je drago kako je Dzeko poslao poruku svim buducim potencijalnim reprezentativcima kako s drzavnim dresom nema z.ajebancije. Kazem za lovom jer ce se u Svicarskom dresu lakse prodati nego li u nasem, opet Svica je Svica. Ja Dzeku ne kujem u zvijezde samo govorim realno, Dzeko je za pomenutu dvojicu Maradona, te je svoj kvalitet dokazao citavom svijetu. Daleko od toga da je Dzeko ispao glup, uradio je ono sto se odavno trebalo uraditi od strane ljudi u savezu, poslao je poruku kako pomenutom dvojcu tako i svima ostalima da su u nacionalni tim dobrodosli svi oni koji srcem zele igrati za ovu drzavu. Normalno da cu gotiviti Dzeku, on je svojim dosadasnjim postupcima to zasluzio. Bez obzira koliko je novca zaradio, koliko golova zabio, covjek je ostao ponosan na svoju drzavu i ne stidi se Bosne i Hercegovine. Svaka njemu cast.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 feb 2013, 17:12

@anelpik

Jesi li ti normalan?! Nama prosipaju suplju, samo da bi dobili poziv njihove domovine Svice. Niko NEMA pravo da se poigrava sa Bosnom i Hercegovinom! Zasluzili su oni 3 puta gori tretman! I da te pitam, jel' Pjanic imao papire? Sto Pjanic ne zaigra za Francusku, odnosno Luksemburg? Cime su to ova dvojica **** zasluzili bolji tretman od Dzeke kojeg neprestano pljujes? Ugl. nas kapiten, Emir Spahic je sve objasnio:
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.