Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Emir_BIH
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Emir_BIH » 03 sep 2012, 17:21

Emir_BIH je napisao/la:Auu, pogledajte ovo: http://nfsbih.ba/nsbih/index.php ekstra, svaka cast.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 17:25

kokakolas je napisao/la:
gringobih je napisao/la: "Za Spahića još ne znam, ali kada je riječ o Pandži, čini se da ćemo u ovom dvomeču morati bez njega. Čim sada ne može ni saviti nogu, jasno je da se ne može oporaviti tako brzo - kaže Pape.

Sušić jučer nije razmatrao opciju da zove nekog novog igrača.

- Ne mogu sada zvati dva potpuno nova imena pa im odmah dati da igraju u tandemu protiv Lihtenštajna. Mogu, ali da sjede na klupi. U najgorem slučaju, ako otpadne Spahić, imam Ognjena Vranješa i Tonija Šunjića, koji su, također, stoperi, ali nadam se da će s Emriom biti sve uredu. On je fudbaler koji ne mora ni trenirati da bi igrao, a do utakmice s Lihtenštajnom ima dovoljno vremena - rekao je Sušić
."

:cry: :cry: :cry: :cry:
Pusti bolan, @harishp je fino rekao da je upitan izvor tih informacija :D
Izgleda da je nekom upitan kvalitet dioptrije.U tom izvoru bez dva putica je bilo Mujdza i Sunjic,sad je krvna slika drugacija.
@Saka-rage neko panj a neko ni do talasike ne moze doci.
@Dylan Dog da nije obrnuto,a pogotovo jer ti nikad nisi bio taj ''covjek''.Ti si Hamsikov ubaceni element :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2012, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:28

Rios je napisao/la: Ja sam vec pisao o tome..Imaju 4 potencijalna kandidata za zamjenu ( koju ja jos uvijek ne trazim da se razumijemo) a to su:
Sergej Barbarez-covjek veliki patriota,dozivotni kapiten ove reprezentacije,covjek kojeg postuju svi igraci,miljenik nacije..Mogao bi biti potencijalni Slaven Bilic..Eh Sergej nema iskustva nikakvog,to je problem..Mogla bi se desiti situacija kao sa Nenom Markovicem i kosarkaskom repkom..Vjerujem da bi Sergej okupio dobar strucni stab,tako nesto je najavljivao i prvi put kad je konkurisao..
Dusan Bajevic-cijenjeni i priznati strucnjak u EU razmjerima..Vodio dobre klubove,osvajao titule,prgrst iskustva..Nije mi poznato ima li trenerski angazman trenutno..I ovdje je postovan,veliko ime naseg fudbala,mislim da bi bio dobro rjesenje.
Mehmed Bazdarevic-koliko znam on je bez posla,o njegovim trenerskim kvalitetima najbolje svjedoci nagrada za najboljeg trenera koju je dobio u Francuskoj..Sa malim Grenoblom je napravio historijski uspijeh..Cijenjen trener koji je nekoliko puta ponavljao da mu ne bi bilo mrsko preuzeti reprezentaciju..
Vahid Halilhodzic-Takodjer legendarni bh. fudbaler,jedno od najcjenjenijih trenerskih imena sa ovih ex Yu prostora..Dosta trenerskog iskustva,postignutih uspijeha,vrhunskih klubova u svojoj trenerskoj karijeri..Trenutno je selektor Alzira sto je svakako problem i zato je tek na 4 mjestu "novih" selektora..
Svakako tu su jos i Faruk Hadzibegic i Meho Kodro,ali oni su vec bili selektori pa ih nisam naveo kao neka nova rjesenja..Mada ne bi imao protiv nista ni ove dvojice,posebno Kodre koji je bio zapoceo jedan dobar posao sa Bolicem,ali..
Neko ce navesti problem plate,konkretno za Vahu,Bajevica i Bazdarevica..To je problem koji se uz dobru volju moze rijesiti..Prijemjer je Ciro..Nadjes sponzora koji ce ga placati,ti njemu zauzvrat reklamu i gotova stvar..Kandidata za tako nesto bi bilo sigurno jer je fudbalska repka jako dobro medijski i navijacki pracena sto je prakticno zlatka koka za sponzore..
Eto,to bi bilo u najkracem..Opet kazem da ja ne zelim Safetov odlazak trenutno,to bi bio glup potez..Ne gotivim ga,ali kvalifikacije tek pocinju i red je da sacekamo rezultate istih pa da mu "sudimo".. ;)
Ma kakva ova imena ??? Razlozi njihovoga ne dolaska na našu klupu, u bilo koje doba su jasni.
Barbarez - nema iskustva
Vaha - ne želi da radi s ovakvim ljudima na čelu N/FS BiH
Baždarević - ne bi došao jer nemamo novca da ga platimo, ovo isto se može napisati za svih njih, koliko god patrioti oni bili, ne bi željeli da nose " epitet " najmanje plaćenog selektora u čitavoj Evropi, jer samim tim, koliko god oni voljeli BiH, pokazuju da obezvrijeđuju svoj rad, znanje i umijeće vođenja reprezentacije, kao i poznavanje trenerske struke, jer se plaće trenera zasnivaju na njihovoj reputaciji, znanju i kvalitetu.
End of the story
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 03 sep 2012, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2012, 17:29

Ne,harishp,godine prolaze,mišljenja se mijenjaju,ja nemam ništa napisati protiv Sušića,ima nekih stvari s kojima se ne slažem ali Bože moj,bilo bi čudno da svi isto mislimo.

Ali čekati da se pojavi na bilo kojoj temi post koji kritikuje bilo koji Sušićev potez da bi ga se opravdavalo,bolesno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 17:32

Dylan Dog je napisao/la:Ne,harishp,godine prolaze,mišljenja se mijenjaju,ja nemam ništa napisati protiv Sušića,ima nekih stvari s kojima se ne slažem ali Bože moj,bilo bi čudno da svi isto mislimo.

Ali čekati da se pojavi na bilo kojoj temi post koji kritikuje bilo koji Sušićev potez da bi ga se opravdavalo,bolesno.
Pa o tome i pisemo.Ti uleces kad se on opravdava,a ne kad se kritikuje citaj pljuje,bas bolesno.Razlika drasticna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 sep 2012, 17:36

zizu1991 je napisao/la: Vaha - ne želi da radi s ovakvim ljudima na čelu N/FS BiH
vaha ide gdje se ponudi vise novca, tako ti je to ;) da je drugacije nebi se zajebavao po' raznoraznim vukojebinama do sada(maroko, alzir etc etc). inace jedan sumljiv lik sto se tice neki stvari..
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 03 sep 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 17:37

zizu1991 je napisao/la:
Rios je napisao/la: Ja sam vec pisao o tome..Imaju 4 potencijalna kandidata za zamjenu ( koju ja jos uvijek ne trazim da se razumijemo) a to su:
Sergej Barbarez-covjek veliki patriota,dozivotni kapiten ove reprezentacije,covjek kojeg postuju svi igraci,miljenik nacije..Mogao bi biti potencijalni Slaven Bilic..Eh Sergej nema iskustva nikakvog,to je problem..Mogla bi se desiti situacija kao sa Nenom Markovicem i kosarkaskom repkom..Vjerujem da bi Sergej okupio dobar strucni stab,tako nesto je najavljivao i prvi put kad je konkurisao..
Dusan Bajevic-cijenjeni i priznati strucnjak u EU razmjerima..Vodio dobre klubove,osvajao titule,prgrst iskustva..Nije mi poznato ima li trenerski angazman trenutno..I ovdje je postovan,veliko ime naseg fudbala,mislim da bi bio dobro rjesenje.
Mehmed Bazdarevic-koliko znam on je bez posla,o njegovim trenerskim kvalitetima najbolje svjedoci nagrada za najboljeg trenera koju je dobio u Francuskoj..Sa malim Grenoblom je napravio historijski uspijeh..Cijenjen trener koji je nekoliko puta ponavljao da mu ne bi bilo mrsko preuzeti reprezentaciju..
Vahid Halilhodzic-Takodjer legendarni bh. fudbaler,jedno od najcjenjenijih trenerskih imena sa ovih ex Yu prostora..Dosta trenerskog iskustva,postignutih uspijeha,vrhunskih klubova u svojoj trenerskoj karijeri..Trenutno je selektor Alzira sto je svakako problem i zato je tek na 4 mjestu "novih" selektora..
Svakako tu su jos i Faruk Hadzibegic i Meho Kodro,ali oni su vec bili selektori pa ih nisam naveo kao neka nova rjesenja..Mada ne bi imao protiv nista ni ove dvojice,posebno Kodre koji je bio zapoceo jedan dobar posao sa Bolicem,ali..
Neko ce navesti problem plate,konkretno za Vahu,Bajevica i Bazdarevica..To je problem koji se uz dobru volju moze rijesiti..Prijemjer je Ciro..Nadjes sponzora koji ce ga placati,ti njemu zauzvrat reklamu i gotova stvar..Kandidata za tako nesto bi bilo sigurno jer je fudbalska repka jako dobro medijski i navijacki pracena sto je prakticno zlatka koka za sponzore..
Eto,to bi bilo u najkracem..Opet kazem da ja ne zelim Safetov odlazak trenutno,to bi bio glup potez..Ne gotivim ga,ali kvalifikacije tek pocinju i red je da sacekamo rezultate istih pa da mu "sudimo".. ;)
Ma kakva ova imena ??? Razlozi njihovoga ne dolaska na našu klupu, u bilo koje doba su jasni.
Barbarez - nema iskustva
Vaha - ne želi da radi s ovakvim ljudima na čelu N/FS BiH
Baždarević - ne bi došao jer nemamo novca da ga platimo, ovo isto se može napisati za svih njih, koliko god patrioti oni bili, ne bi željeli da nose " epitet " najmanje plaćenog selektora u čitavoj Evropi, jer samim tim, koliko god oni voljeli BiH, pokazuju da obezvrijeđuju svoj rad, znanje i umijeće vođenja reprezentacije, kao i poznavanje trenerske struke, jer se plaće trenera zasnivaju na njihovoj reputaciji, znanju i kvalitetu.
End of the story
Nijedan argument ti ne stoji..Prvo na celu naseg saveza je Ivica Osim,nikad nisam cuo Vahu da je rekao da ne zeli s njim saradjivati..On je ranije govorio o strukturi saveza kao problemu,tacnije o tome da on ne zeli ici po konkursima,nego da je valjda red da neko dodje i da mu ponudi to mjesto,sto je logicno..Drugi argument za platu-procitaj kraj mog posta pa ces vidjeti kako se i to moze rjesiti..Jednom je vec taj model koristen sa Cirom,koji je jos manji patriota od ovih navedenih..E za Sergeja ti stoji ovo za neiskustvo..Ali on je prilikom konkursa prvi put najavio jak strucni stab,cak je naveo i konkretno trenersko ime (ne mogu sad da se sjetim tacno kako se covjek zove) koji bi mu bio pomocnik,a taj odgovorio da bi pristao na to jer se radi o Sergeju.. ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 sep 2012, 17:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2012, 17:37

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ne,harishp,godine prolaze,mišljenja se mijenjaju,ja nemam ništa napisati protiv Sušića,ima nekih stvari s kojima se ne slažem ali Bože moj,bilo bi čudno da svi isto mislimo.

Pa o tome i pisemo.Ti uleces kad se on opravdava,a ne kad se kritikuje citaj pljuje,bas bolesno.Razlika drasticna.
Apsolutno ne opravdam ni konstantno kritikovanje i traženje dlake u jajetu,no ide se u krajnosti u krajnost.
Jedni kritikuju ama baš sve,drugi ga brane bilo šta da uradi.
Pustimo čovjeka nek radi,rezultati će sve reći.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 17:39

harishp je napisao/la:

Upravo to, ne bi ni bilo onih koji opravdavaju Susica, da se isti ne pljuje, ne naziva pogrdnim imenima itd. i sve to bez nekog valjanog razloga. Pa ljudi se nadju pametni da pljuju sve sto covjek radi, popljuju ama bas sve. Postalo je bitno kako izgleda na press konferencijama, kako se ceslja, kako sjedi na stolici, kako veze pertle, kakvu odjevnu kombinaciju nosi kada je na klupi, s kim pije kafu, gdje zivi, sta radi, pa dokle vise jbt. grom. Zasto svi ne mozemo da volimo reprezentaciju, pa makar na njenom celu bio i neki totalni anonimus, a ne legenda fudbala kakva je Pape.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:41

Rios je napisao/la: Nijedan argument ti ne stoji..Prvo na celu naseg saveza je Ivica Osim,nikad nisam cuo Vahu da je rekao da ne zeli s njim saradjivati..On je ranije govorio o strukturi saveza kao problemu,tacnije o tome da on ne zeli ici po konkursima,nego da je valjda red da neko dodje i da mu ponudi to mjesto,sto je logicno..Drugi argument za platu-procitaj krajmog psota pa ces vidjeti kako se i to moze rjesiti..Jednom je vec taj model koristen sa Cirom,koji je jos manji patriota od ovih navedenih..E za Sergeja ti stoji ovo za neiskustvo..Ali on je prilikom konkursa prvi put najavio jak strucni stab,cak je naveo i konkretno trenersko ime (ne mogu sad da se sjetim tacno kako se covjek zove) koji bi mu bio pomocnik,a taj odgovorioda bi pristao na to jer se radi o Sergeju.. ;)
Shvatam burazeru da misliš na sponzorske ugovore, kakvog je tipa imao Ćiro ako se ne varam, al jednostavno se nameće logičan zaključak, a to je, da su oni željeli, neko od njih, ovu selektorsku poziciju, dobili bi je davno, odnosno, da su iskazali volju za njom.
Uz to dodaj naš kvalitetan savez tada, a ne sada, i sve će ti biti jasno.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 03 sep 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 17:41

Dylan Dog je napisao/la:Čovjek i kad nema ništa protiv Sušića kad pogleda postove ovih što ga brane zgadi mu se i Sušić i sve.
Ne treba biti Herlok Solms da se skonta za koga ''navijas''
Uostalom hejbet si postova imao protiv njega,da bi sad k'o fol postao ''neutralan''ma hajde de.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2012, 17:46

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Čovjek i kad nema ništa protiv Sušića kad pogleda postove ovih što ga brane zgadi mu se i Sušić i sve.
Uostalom hejbet si postova imao protiv njega,da bi postao ''neutralan''ma hajde de.
Jbg,promjenio sam način razmišljanja.
I tebi ne bi škodilo,to što ti je Sušić drag ne znači da ama baš moraš pravdati svaki njegov potez,čak i kad je nelogičan svima pa vjerovatno i tebi.Ako se ja mogu suzdržati da ga više ne kritikujem,probaj i ti da ga ne braniš od bilo kakve kritike :lol:
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 03 sep 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 sep 2012, 17:46

Niko ne smije i nema pravo braniti susica !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 17:50

zizu1991 je napisao/la:
Rios je napisao/la: Nijedan argument ti ne stoji..Prvo na celu naseg saveza je Ivica Osim,nikad nisam cuo Vahu da je rekao da ne zeli s njim saradjivati..On je ranije govorio o strukturi saveza kao problemu,tacnije o tome da on ne zeli ici po konkursima,nego da je valjda red da neko dodje i da mu ponudi to mjesto,sto je logicno..Drugi argument za platu-procitaj krajmog psota pa ces vidjeti kako se i to moze rjesiti..Jednom je vec taj model koristen sa Cirom,koji je jos manji patriota od ovih navedenih..E za Sergeja ti stoji ovo za neiskustvo..Ali on je prilikom konkursa prvi put najavio jak strucni stab,cak je naveo i konkretno trenersko ime (ne mogu sad da se sjetim tacno kako se covjek zove) koji bi mu bio pomocnik,a taj odgovorioda bi pristao na to jer se radi o Sergeju.. ;)
Shvatam burazeru da misliš na sponzorske ugovore, kakvoj je tipa imao Ćiro ako se ne varam, al jednostavno se nameće logičan zaključak, a to je, da su oni željeli, neko od njih, ovu selektorsku poziciju, dobili bi je davno, odnosno, da su iskazali volju za njom.
Uz to dodaj naš kvalitetan savez tada, a ne sada, i sve će ti biti jasno.
E bas mislim na situaciju sa Cirom..Dovedes jednog ili dva sponzora koji ce ga placati,ti njima reklamu i gotova stvar..Opet ponavljam,nasa repka je medijski napracenija u drzavi,vise i od politicara :mrgreen: :mrgreen: ..Tu su i velika igracka imena poput Dzeke,Pjanica,Spahe i mislim da takve sponzore ne bi stvarno bilo tesko naci..Ovo da nisu zeljeli jedino se mozda moze reci za Bajevica..Ostale sam licno slusao kako kazu da bi voljeli,zeljeli,ne bi imali nista protiv..Opet kazem,problem sa Vahom i Mesom je to sto ljudi ne zele ici na konkurse ko da su kv bravari,nego je valjda red da neko dodje i poprica s njima..Barbarez je vec konkurisao,svi znamo zasto nije prosao..Kodro i Hadzibegic vec bili selektori,tako da ovo za zelju stavrno nije tako..Osim eto mozda za Bajevica,mada mislim da bi i on to zelio.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2012, 17:52

Bazdarevica ne bi volio, pa taman da dzabe radi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:53

Rios je napisao/la: E bas mislim na situaciju sa Cirom..Dovedes jednog ili dva sponzora koji ce ga placati,ti njima reklamu i gotova stvar..Opet ponavljam,nasa repka je medijski napracenija u drzavi,vise i od politicara :mrgreen: :mrgreen: ..Tu su i velika igracka imena poput Dzeke,Pjanica,Spahe i mislim da takve sponzore ne bi stvarno bilo tesko naci..Ovo da nisu zeljeli jedino se mozda moze reci za Bajevica..Ostale sam licno slusao kako kazu da bi voljeli,zeljeli,ne bi imali nista protiv..Opet kazem,problem sa Vahom i Mesom je to sto ljudi ne zele ici na konkurse ko da su kv bravari,nego je valjda red da neko dodje i poprica s njima..Barbarez je vec konkurisao,svi znamo zasto nije prosao..Kodro i Hadzibegic vec bili selektori,tako da ovo za zelju stavrno nije tako..Osim eto mozda za Bajevica,mada mislim da bi i on to zelio.. ;)
A da ja i ti ipak sačekamo kraj kvalifikacija, pa ćemo onda upasti u Savez, i dovesti jednog od ovih, šta kažeš, a ? :D
Šalu na stranu, mislim da nije vrijeme da se o ovome piše, kada i ukoliko Sušić doživi neuspijeh, onda možemo da pišemo o kandidatima, a dotada, bolje nam se ušutiti, po ovom pitanju.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 17:57

zizu1991 je napisao/la:
Rios je napisao/la: E bas mislim na situaciju sa Cirom..Dovedes jednog ili dva sponzora koji ce ga placati,ti njima reklamu i gotova stvar..Opet ponavljam,nasa repka je medijski napracenija u drzavi,vise i od politicara :mrgreen: :mrgreen: ..Tu su i velika igracka imena poput Dzeke,Pjanica,Spahe i mislim da takve sponzore ne bi stvarno bilo tesko naci..Ovo da nisu zeljeli jedino se mozda moze reci za Bajevica..Ostale sam licno slusao kako kazu da bi voljeli,zeljeli,ne bi imali nista protiv..Opet kazem,problem sa Vahom i Mesom je to sto ljudi ne zele ici na konkurse ko da su kv bravari,nego je valjda red da neko dodje i poprica s njima..Barbarez je vec konkurisao,svi znamo zasto nije prosao..Kodro i Hadzibegic vec bili selektori,tako da ovo za zelju stavrno nije tako..Osim eto mozda za Bajevica,mada mislim da bi i on to zelio.. ;)
A da ja i ti ipak sačekamo kraj kvalifikacija, pa ćemo onda upasti u Savez, i dovesti jednog od ovih, šta kažeš, a ? :D
Šalu na stranu, mislim da nije vrijeme da se o ovome piše, kada i ukoliko Sušić doživi neuspijeh, onda možemo da pišemo o kandidatima, a dotada, bolje nam se ušutiti, po ovom pitanju.
Slazem se da nije vrijeme,to sam i napisao odmah..Safetu dati sansu a na kraju kvalifikacija se pogledati u oci sto se kaze.. :mrgreen: Kandidate sam naveo samo kao odgovor na pitanje zasto niko ne navede zamjene za Safeta ako bi on otisao.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2012, 17:57

Haters gonna hate ;)

Idemo uzeti 6 bodova, prvo preletiti ovaj Lihtenstajn a onda isprobati novi travnjak u Zenici.
6 bodova bez primljenog gola je moja prognoza :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 18:03

Rios je napisao/la: Slazem se da nije vrijeme,to sam i napisao odmah..Safetu dati sansu a na kraju kvalifikacija se pogledati u oci sto se kaze.. :mrgreen: Kandidate sam naveo samo kao odgovor na pitanje zasto niko ne navede zamjene za Safeta ako bi on otisao.. ;)
Sve 5 8-)
calcio je napisao/la:Haters gonna hate ;)

Idemo uzeti 6 bodova, prvo preletiti ovaj Lihtenstajn a onda isprobati novi travnjak u Zenici.
6 bodova bez primljenog gola je moja prognoza :D
Joj travnjak u Zenici, gledao sam slike :D , ma biti će to uredu, i ja očekujem 6 bodova :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 18:25

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Uostalom hejbet si postova imao protiv njega,da bi postao ''neutralan''ma hajde de.
Jbg,promjenio sam način razmišljanja.
I tebi ne bi škodilo,to što ti je Sušić drag ne znači da ama baš moraš pravdati svaki njegov potez,čak i kad je nelogičan svima pa vjerovatno i tebi.Ako se ja mogu suzdržati da ga više ne kritikujem,probaj i ti da ga ne braniš od bilo kakve kritike :lol:
Ako si pistaljku promjenio,ne mora znaciti da si promjenio misljenje.Tvoje misljenje je potpuno isto,u stvari sad jos gore.jer se ono providno neutaliziras,a u stvari jos hinjskije uletis da proser...ovaj reknes koju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.