vise puta mi se to desi i samo rr komp i opet igricu crackujem i bude mi se uredu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ok pokusat cuarelinho je napisao/la:@Zagor
vise puta mi se to desi i samo rr komp i opet igricu crackujem i bude mi se uredu
Pokusaj skinuti taj library rld.dll file i ubaci ga tamo gdje je fifa instalisanaalacious je napisao/la:Kod druga mi se pojavljuje problem pri ulasku u igricu :
"the dynamic library rld.dll failed to initialize E5"
Šta da radimo?
proradio mi je da se znaZagor je napisao/la:ma ne može nikako, ev pokusao sam par puta, al nista, sutra cu pokusat pa ak mogne mogne..
Penale braniš sa 2,4,6,8 na numeričkom dijelu tastature. Desno, znaš ba.Zagor je napisao/la:proradio mi je da se znaZagor je napisao/la:ma ne može nikako, ev pokusao sam par puta, al nista, sutra cu pokusat pa ak mogne mogne..![]()
Neg brate dragi jest teška ova fifa. Ma jedva dadnem gol. A kao što kaže Thunder uzeo sam ekipu iz nižeg ranga. Prvo sam uzeo Leeds , ma ne možeš napravit priliku na ovom World Class.. A glupo mi da uzimam lakši nivo, jer imam osjećaj kao da varam. I nakon što mi je dojadio Leeds, nisam dao gol u prve 3 tekme, i nije bilo smisla igrati, pa sam sad uzeo Blackpool. I odmah u prvoj ligaškoj utakmici dadnem 2 gola, i ja sav radostan čuvam prednost 2:0 kad me ovo isprašiše i pobjediše 3:2.. Nakon toga sam nazidao još 4-5 poraza i onda kupim iz Monaca nekog N`donga tako nekako (kažu navijači najdraži im postade igrač
), i uzmem prvo bod pa nakon te odigram dramatičnu utakmicu i pobjedim 4:3 u zadnjoj minuti, a vodio sam čak 3:0. i kontam biće dobro,. I opet nazidam 3-4 poraza i to po 3-4:0...Ma jaka ova fifa na World Clasu..
![]()
Neg može li mi neko reći kako da se bacim kad branim penal. Sve sam tipke probao, fino golmana usmjerim prema strani, al neće da se baci nikako ?
ahahahahahaa GORI NEBO IZNAD WEMBLEY-A ! hahhahahahahaha kralju !Thunder93 je napisao/la: eto raja link, ako mozete pogledajte, osvajanje FA cupa s malenim Coventryem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.