KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Alhemicar
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Alhemicar » 18 okt 2008, 20:31

Moja greska nema prenosa na tv. :oops:
-the LORD of the RINGS-

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 18 okt 2008, 20:45

Što napisati kad vodiš 36-20 oko 17min , i na kraju izgubiš.
Tu se nema što reći , kriv je TRENER i niko drugi.
Onaj Burell , smiješan igrač, kod tog vođstva u 2/4 se ispucava za tricu dva puta i u kontri primimo 4 poena i poslije pogrešan pas istog i dođoše do 36/26.
U 3/4 Dundović pogađa 4 trice , pored njega niko, a trebao ga je čuvati Šeha ili Ikonić.
Centri Zima i Suljagić su odigrali sasvim pristojno, vidi se očigledan napredak kod njih, bit će to sve bolje i bolje.
Imamo problem na 2 i 3, Ikonić nema dostojnu zamjenu, jer ovaj Burell i kad ostane sam na vanjskom šutu , znajući svoje kvalitete pokušacva ući pod koš i asistirati, a kad je i pucao trice jasno je i posljednjem laiku da čovjek NEMA ŠUTA, i ako je ko trebao dobiti nogu onda je to on ,a ne Rodgers.
Izgleda da je Vučurović odigrao zadnju tekmu, jer uopće nije ulazio u igru tokom prve 3/4, nego u 4/4, i tu sa 0/2 šutem.
Šeha standardan, borben, sa dobrim skokom, ali također i bez vanjskog šuta.
Hajrić malo slabiji nego uobičajeno, dobar u obrani. Ivanović loš, nije odigrao ono što je trebao da bi prelomili tekmu u svoju korist.
Paša i Đorđević loši.
Paši u dvije trice ispale iz koša, a treća je bilo prejaka.
I pored takve igre imali smo šNSU ZA pobjedu, šut Ikonića je iz kuta završio na obruču i ostali smo bez pobjede.

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 18 okt 2008, 20:50

Izgubi i Helios
-the LORD of the RINGS-

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 18 okt 2008, 21:07

Lijep pozderav za sve forumase...

Kratak rezime KATASTROFALNE Bosne u ovoj sezoni :oops:

Mislim da je u startu napravljena greska u dovodenju igraca, dovedeni su igraci koji ne mogu napraviti razliku.
Radi se o neprovjerenim igracima koji su imali nebitnu ulogu u svojim timovima a posebno ovaj Đorđevic kojem samo trebamo pogledati indexe u prvim utakmicama NLB-a.
On je totalno nepotreban sa svojih 5, 6 poena u prosjeku (nije ni toliko, cini mi se...)
Mi smo doveli limitiranog Amerikanca Burella koji moze maksimalno u svojoj karijeri dati 8, 9 poena i naravno izgubiti nekoliko lopti.
Mislim da je dovodenje ovog igraca koji je u rangu N.Viliamsa, R.Rajta još jedan u nizu igrackih promasaja ljudi koji su radili na dovodenju ovih igraca.
Mi definitivno imamo jako los skauting, jer je jasno kao dan da mnogo stvari ne štima u upravi i oko nje.
Amatersko dovodenje Rodgersa, tacnije otkaz nakon osam minuta i vadjenje na nesportsko ponasanje igraca i pored dobrih preporuka koje su dobili od tzv. poznavalaca kosarke je posljednji u nizu loših primjera koji radi uprava Bosne.
Nekad se pitam sta te osobe gledaju. :oops:

Vidjet' cemo uostalom sve u ovoj sezoni, pa ce se rezimirati "rezultati" i uspjesi nase kluba. :roll:

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 18 okt 2008, 21:11

Abaze ako imas imalo obraza eto ti tamo kkbosna portal se svima nama onako fino od srca izvini.

I jos nesto, ko je skontao da ce dobro proci sa cijenom karata 10 i 5 KM debelo se prevario, da ne govorim o suzbijanju pritiska na gostujuce igrace. Bolje bi bilo da se vec jednom dovede red i ukinu tkz. besplatni ulazi raznoraznim kalkulatorima i setacima.
Ruzno je vidjeti onakvu dvoranu...7KM za sve, jedna tribina rezervisana za godisnje i ostali ko prije dodje tu mu je mjesto :idea:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 okt 2008, 21:19

ars01 je napisao/la: Izgleda da je Vučurović odigrao zadnju tekmu, jer uopće nije ulazio u igru tokom prve 3/4, nego u 4/4, i tu sa 0/2 šutem.
povredzen
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Silvester 071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester 071 » 18 okt 2008, 21:19

mahalac je napisao/la:Abaze ako imas imalo obraza eto ti tamo kkbosna portal se svima nama onako fino od srca izvini.
Ma vjeruj mi najmanje je po meni kriv Abaz...
Vidis kakve "lopate" ima u ekipi, dobro on jos i vodi ekipu Boga mi...

Burell 0
Vucurovic ili kako vec -1
Ivanovic veceras tanak
Pasalic 0
itd...nemam fakat zivaca za pisati...ma ovi imbecili u upravi a i ovi koji dovode igrace misle igrati NLB ligu bez centra i pleja...e pa nece moci...

Grdno su se zajebali ovi koji su Bosni predvidjali deset i vise pobjeda u ovoj sezoni...

Sa ovim sastavom daj Boze da grijesim plafon 6, 7 pobjeda iako zaista ne vidim kako ce moci igrati protiv iole ozbiljnije ekipe, gubit ce po 30, 40 razlike...

O cijenama karata, ne bih, sto je pretjerano, pretjerano je...

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 18 okt 2008, 21:19

Vucurevic je diverzija :roll:

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 18 okt 2008, 21:24

Ovaj Burell je grozan mislima mu treba uruciti otkaz, treba samo pogledati ucinke ostalih amerikanaca u nlb, mislim da samo gori bio onaj R.Rajt.Jednostavno je on nepotreban , i mislim da ga treba poslati na kaljenje u neku jacu ligu poput Kiparske......Covijek je pravi kriminalac zajedno sa ovim Dordevicem i Vuckom.Abe super vodi , kakvu ekipu ima.Samo Zimic i Suljagic su skupili prosle sezone dvadesetak minuta.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 18 okt 2008, 21:27

Opet se ponavljam.Dovedeni su igrači i uložen je novac u pojačanja koja to nisu.Vratiti sve ijedno ovogodišnje pojačanje kući i uštedjeti novac za jednog pravog play-a(ako ih uopšte ima na tržištu).Naša igra neće biti lošija a sa jednim pravim play-om sigurno da ćemo dobiti na kvaliteti.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 18 okt 2008, 21:36

kolko je raje na utakmici bilo

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 18 okt 2008, 21:44

Sta reći poslije svega. Katastrofa, mi se ne znamo postaviti niti prema zoni protivnika, trazi se sami IKONIĆ, koji se troši u oba pravca. pojačanja-smeće svi do jednoga. Ne znam što mali Božo ne igra nikako, nebi bio nista loši od ovih kloceva kojih su doveli. Amerikanca pod hitno nabiti nogom, to pojačanje, samo ulazi na desnu stranu, lud bi ga procitao, kada krene na lijevu dobije bananu.....uuhhhhhhhh....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 18 okt 2008, 21:58

Silvester 071 je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Abaze ako imas imalo obraza eto ti tamo kkbosna portal se svima nama onako fino od srca izvini.
Ma vjeruj mi najmanje je po meni kriv Abaz...
Vidis kakve "lopate" ima u ekipi, dobro on jos i vodi ekipu Boga mi...

Sa ovim sastavom daj Boze da grijesim plafon 6, 7 pobjeda iako zaista ne vidim kako ce moci igrati protiv iole ozbiljnije ekipe, gubit ce po 30, 40 razlike...

O cijenama karata, ne bih, sto je pretjerano, pretjerano je...

Pa ko nas to pobijedi i kakvi su to njihovi pojedinci. Slazem se nije lahko s svim onim nasim upola igracima ali ono nocas se moralo uzeti.

A bilo je oko 1000-1500 dusa u dvorani rastrkano po financijsko stranacko mingelinskoj osnovi. U sustini kao da nas i nije bilo.

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 18 okt 2008, 22:26

Bilo je 2000 sa tendencijom opadanja,cijene ulaznica bezobrazno visoke.Ako ovako nastave uskoro se vidimo u maloj dvorani.Cak i nasa vlada spusta cijene.
-the LORD of the RINGS-

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 18 okt 2008, 22:37

Alhemicar je napisao/la:E moj Abaz covjek te zonom pobijedio.
Zeljko Pavlicevic kaze da je pobijedio zonom ,samo je Abazu trebalo malo duze da skonta.
-the LORD of the RINGS-

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 18 okt 2008, 22:39

burell je cirkusant koji za nekih dvadestak minuta daje 6,5 minuta ima tri izgubljene lopte.Treba mu se odmah zahvaliti i poslati ga na avion za USA.Komwntar je suvisan.Bolje onda dati sansu nekom nasem igracu.
kakvo nam samo smece serviraju kojekakvi menaderski lobiji.
Abe je sjajan , siguran sam da je trenutno nas najbolji domaci trener i da ova nesposobna amaterska uprava mora stati iza njega.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2008, 23:14

pozdrav svima

evo bio sam na utakimici i neznam sta da kazem ova bosna iz dana u dan sve vise propada, prvo poluvrijeme odigrano fenomenalno, drugo poluvrijeme je kriv jedino abaz, forsira postavu koja konstantno gubi i on trazi 1:24 prije kraja time out i vrsi prvu izmjenu to sam dobro zapamtio
po mom misljenju nihad imamovic treba preuzeti stvari u svoje ruke i smjeniti abaza, dovesti nekog srpskog trenera i promijeniti sve igrace jedino ostaviti ikonica (to covijeku treba dati neku nagradu tipa najhrabrija muda na svijetu), ako se nema para nek covijek pokusa dovesti neke sponzore, a ako to ne upali onda dizati kredit i zaduziti se, jer kad se vrati publika vratit ce se i sponzori i moci ce se krediti otplatiti
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 18 okt 2008, 23:36

Ma koga god da vrati ...10KM za parter je "mnogo kume" :oops:

Oneal
Kontakt:

Post Postao/la Oneal » 18 okt 2008, 23:39

onaj bryan bailey je bio odlican :D play,briljirao je na svakoj utakmici,sjecam se majstorice s igokeom,pa on je odlucio utakmicu...
i jos kako mozeete reci kriv je taj i taj ili nije kriv jedino ovaj za izgubljenu utakmicu ,pa nema smisla,ako su krivi onda su svi krivi,mozda neko manje neko vise..
Budi Bosna!

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 18 okt 2008, 23:50

samo da kazem **** srpske trenere.Ko ga bi ti doveo samo mi reci ime.
Zdovc je prosle sezone imao cetvoricu Amerikanaca.Zbog cega bi Abaz trebao dobiti nogu.Zbog toga sto je dao sansu naasim mladim igracima....Ti bi poput naseg bivseg direktora nacelnika dovlacio ovdje poluproizvode iz Srbije.
Abe treba ostati definitivno .

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.