Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dilajla
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la dilajla » 26 maj 2012, 18:18

TRUST je napisao/la:Da mi je da ga jedannovinar pita sto selekotre ovolikih vezni i vecinom su svi istog profila. a ovoliko malo odbrambenih. Da je makar jednog stoper novog pozvo pa nek i taj bude katastrofa al eto makar je probo.Das ce onaj iz Zabaranjenog foruma il ona posteno govreci napravit neku emisiju o reprezentacij al uslov Susic mora doci i da ga pitamo kad nece ovi novinari
Zato što Safetu jedan veznjak igra na krilu, 2 veznjak igra u odbrani, 3 igra defanzivnog veznog, 4 na drugom krilu, 5 ni sam ne zna koju poziciju igra, 6 igra povučenog napadača, 7 smeta svima na terenu, 8 na qrcu ga nosam, 9 i 10-ti su zamjene ako se povrijede veznjaci 2 i 3.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 maj 2012, 18:18

majestic24 je napisao/la:Sta je igrao Zahirovic kad je usao u igru??
beka. :lol: :lol: :lol: :lol: To je isto kao i kad Salihovic igra beka, ili Lulic, jednostavno ovi su vezni a ne bekovi, i sad da nemamo Vranjesa(O) ja bih i shvatio ubacivanje Zahirovica na desnu stranu ovako stvarno ne znam..
Celik!3,2,2.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2012, 18:18

Desnog beka. Vrančić je uzeo njegovo mjesto na poziciji defanzivnog veznog.
Čelik Zenica 1945

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 18:19

Desnog beka. Mislio sam da je nakon Lisabona svima jasno da covjek to ne zna igrat, ali Susic ce ga izgleda tu forsirat i pretvorit dobrog veznog igraca u vrlo loseg beka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 maj 2012, 18:19

Ne pljujte Zahirovica, momak je igrao na neprirodnoj poziciji, to sto Susic zamislja da on moze igrati desnog beka, to je druga stvar ..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 maj 2012, 18:19

Da ne bi palamudio puno i ponavljao iste stvari milion puta samo par stvari.

Pape je rekao da se ne smijemo obrukati , koja izjava. Ovo danas je bruka zesca , realan rezultat 3 - 0 minimum.

Vrancic mi je ok al nije za nase repke u ovom trenutku. Mali Stevanovic cigra od igraca al se bojim da ce ga nestati iz ekipe cim dodju kvalifikacije.

Evo nas godniu dana poslije tekmi sa Svedima i Njemcima u jos gorem izdanju. Toliko o napredovanju i rezultatima rada stratega. Koj tekma vec po redu bez pobjede (a zijanit cemo i protiv Meksika i to mislima opako).

Meni potvrda da nemamo sanse da pobijedimo u nasoj grupi a upitno je i drugo mjesto. Neko se moze zavaravati da je samo prijateljska tekma danas bila al one repke koji imaju visok nizak nivo prolaze uvjek. Mi danas ne da smo odigrali lose nego nismo licili na ekipu. Broj taktickih gresaka Susica beskonacan !!

Samo pozdrav Edinu Dzeki velikom glumcu i princu koji glumi igraca danas i pokusava neke kerifeke. Edine nisi ni blizu zvijezda koja vec mislis da jesi da se onako mozes sepuriti po terenu i nonsalantno gadjati reflektore.

Nije mi neki favorit kao igrac al mi je drago bilo vidjeti Misketa kako se bori u defanzivi !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 maj 2012, 18:19

desni bek bio ako se ne varam ... ma nidje veze uglavnom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 maj 2012, 18:19

Lose totalno.Dzeko i Lulic katastrofalni,Jahic duplo gori od njih.Jedino prolaznu ocjenu zasluzuju Begovic i Pandza.
Od debitanata Stevanovic,ostali losi skroz.Vrancic nesto dobro uradi,ali ubrzo upropasti.Nadam se da ce barem protiv Meksika biti bolje,ali pristup samoj utakmici treba promjeniti.
Danas smo mogli vidjeti kakvu odbranu imamo,a Pape ne zove Cocalica i Zukanovica,ako nista barem da ih proba.Mozda bi se momci i pokazali.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 maj 2012, 18:20

Kad Safet iznenadi pa stavi Zahirovica protiv Meksika na stoper da ga proba a jahica lijevo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 18:21

TRUST je napisao/la:Kad Safet iznenadi pa stavi Zahirovica protiv Meksika na stoper da ga proba a jahica lijevo
To bi mu mozda i bilo najpametnije, jer Jahic ocito ne moze igrat stopera sa Pandzom. Ali ne treba Jahica ne beka, nego na klupu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2012, 18:21

Cartman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Eh sad se namece pitanje koliko ce nas dotuci Mehiko ? Ovi su nam lagano 3-4 komada uvalit,al eto samo 1 sto je veoma dobro :x
Chicharito koji je vrlo brz protiv Jahica i Pandze, crno nam se pise. A opet ce njih dvojica igrat, jer Mouriho nije pozvao druge stopere. Osim Spahica koji jedva hoda.
Sta ce taj Chicharito kraj Pandze i Spahica,sta ?? :D Boze tebe ccc stvarno me iznenadjujes sa ovim da je trebao jos nekog stopera zvati,dovoljni su Jahic,Pandza i Spahic (za kojeg se znalo da nece igrati,ali se neko pravi pametan pa ga pozvao) :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 maj 2012, 18:22

Katastrofalna predstava " zmajeva "
Dzeko , Jahic , Lulic lose totalno ..

Jedino ko bi mogao dobit prolaznu ocjenu je Begovic - najbolji igrac utakmice iz nase reprezentacije , Stevanovic se borio strasan je , onako se bori za drzavni dres :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 26 maj 2012, 18:23

Ocajno smo igrali , sreca pa imamo Begovića inace ne bi nas bilo ni na terenu koliko bi se samo obrukali.... Ako ovako budemo igrali protiv Meksika , e tek onda cemo se obrukati ... Dzeko je van forme potpuno , onaj žabar ga je devastirao... Vrancic je bio ok , imao je par izgubljenih lopti na sredini i ono primanje koje ga je oborilo , ali sve u svemu moze proci.. Najvise me odusevio mali Stevanović , od ovog malog ce biti nesto u buducnosti :))... Moramo se sabrati i to brzo , s ovakvom igrom i postavkom necemo ni 3.ce mjesto zauzeti u kvalifikacijama.. Koliko nam samo fale Spahić , Papac ...

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 maj 2012, 18:23

sta je igrao dzeko 90 minuta sta je igrao ibisevic

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 maj 2012, 18:23

dilajla je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Da mi je da ga jedannovinar pita sto selekotre ovolikih vezni i vecinom su svi istog profila. a ovoliko malo odbrambenih. Da je makar jednog stoper novog pozvo pa nek i taj bude katastrofa al eto makar je probo.Das ce onaj iz Zabaranjenog foruma il ona posteno govreci napravit neku emisiju o reprezentacij al uslov Susic mora doci i da ga pitamo kad nece ovi novinari
Zato što Safetu jedan veznjak igra na krilu, 2 veznjak igra u odbrani, 3 igra defanzivnog veznog, 4 na drugom krilu, 5 ni sam ne zna koju poziciju igra, 6 igra povučenog napadača, 7 smeta svima na terenu, 8 na qrcu ga nosam, 9 i 10-ti su zamjene ako se povrijede veznjaci 2 i 3.
Ovaj Safet kako je kreno zajebace Murinja sa taktikom ako ovako nastavi kad vidis Safet na klupi Reala :lol:

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 26 maj 2012, 18:23

Pohvala za Bega, Mišketa i Pjanketa!

PS. STEVKO 8-)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 26 maj 2012, 18:23

:oops: Mujdza po meni jedan od boljih, a onda ga Susic zamjenio sa Zahirovicem :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 18:24

harry_90 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Eh sad se namece pitanje koliko ce nas dotuci Mehiko ? Ovi su nam lagano 3-4 komada uvalit,al eto samo 1 sto je veoma dobro :x
Chicharito koji je vrlo brz protiv Jahica i Pandze, crno nam se pise. A opet ce njih dvojica igrat, jer Mouriho nije pozvao druge stopere. Osim Spahica koji jedva hoda.
Sta ce taj Chicharito kraj Pandze i Spahica,sta ?? :D Boze tebe ccc stvarno me iznenadjujes sa ovim da je trebao jos nekog stopera zvati,dovoljni su Jahic,Pandza i Spahic (za kojeg se znalo da nece igrati,ali se neko pravi pametan pa ga pozvao) :mrgreen:
Ma mislim da je cak previse to sto je pozvao Pandzu, dosta Jahic i polupovrijedjeni Spahic. Vazno je da niko novi ne dobije priliku u odbrani, ipak je to nasa najjaca karika vec godinama. :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 maj 2012, 18:24

umjesto da je kvesića zvao a lula bi bio u veznom ne bi bilo nikakvih problema, al jok zna pape kako treba...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 maj 2012, 18:24

Stevanovic se bori kao da je finale Evropskog svaka cast legendo, ja te vise nebi ni vracao u mladu.

Beg kralj.
Pandza odigrao na visokom nivou.

Ovi ostali neka se zaitaju sta se desava kad jedan Miske vise pretrci od vas.

Danas pravo losi: Jahic, Dzeko, Ibisevic, Medo, Rahimic, Zahirovic, Lulil, Vrancic.

Prolaznu ocjenu sigurno mogu dobiti jos Mujdza, Pjanic, Misimovic.

Vranjes se borio ono malo sto je odigrao tako da bi njemu pruzio jos jednu priliku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.