A čuj, tako ti je to... kakva je besparica i kakvi su potezi Saveza oko mnogih stvari vezanih uz financije, dobro je pa se liga i igra.xvid je napisao/la:To je meni tako jadno da vam ne mogu opisati. Ali kakva je situacija dobro je da nam igrači gologuzi ne igraju.
NK Vitez
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Vitez
Hayley <3
-
svi ste dobro dosli,a vjerujem da necete vidjeti normalniju publiku na stadionu.naravno ako i vi budete korektni,ipak ste u tudjem dvoristu.boli neka pobjedi......
Dobro ste došli, naravnofukara87 je napisao/la:Vitez dolazimo , imal bujruma ?

necu nista da govorim ali uglavnom vidimo se
vidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige
mi se previse ne nadamo pobjedi, vasi ako zapnu za pobjedu mislim da ce VItez i da pobijedi ali sve je moguce, samo da bude dobra utakmica, fer i korektna.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige
mi se previse ne nadamo pobjedi, vasi ako zapnu za pobjedu mislim da ce VItez i da pobijedi ali sve je moguce, samo da bude dobra utakmica, fer i korektna.
Dobro dosli u Vitez u subotu

potpisujem sve od riječi, do riječi..fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige

pozz
- vidovitadjemila
I bez budalestina dolazi kantonalna pol.SBK najgora u drzavi.Ovo nije zeyebancija.Provjereno-sjediste im je u Travniku...vitez01 je napisao/la:potpisujem sve od riječi, do riječi..fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige
samo jedna stvar..podsjetite svoje da prijave dolazak navijača, mislim da je to obveza, da policija ne zabrani ulazak (ovo govorim iz najbolje namjere, da se ne shvati pogrešno)..
pozz

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Bujrum u Mahalu sve fukare... a ovaj NK Vitez, ne znam kako te nije sramota da pises tako neke stvari o odnosima FK - NK .. pa zbog tebe i takvih je ovaj grad jos uvijek podijeljen..fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige
THE Doctor
- vidovitadjemila
Zbilja stari zasto se ne napravi jedan jak klub u Vitezu kao sto je nekada bio bez N.K. i F.K. To bi bilo pravo rjesenje .Puno 2 kluba .Moze se zvati jednostavno VITEZ...Jeli to izvodljivo...Evo neki dan citam u Novom Travniku napravili ljudi jedinstven klub,svi zajedno izabrali upravu, a ista je situacija.Jest da su u nizoj ligi ali sada ce opstina stati iza njih ...mahalas56 je napisao/la:Bujrum u Mahalu sve fukare... a ovaj NK Vitez, ne znam kako te nije sramota da pises tako neke stvari o odnosima FK - NK .. pa zbog tebe i takvih je ovaj grad jos uvijek podijeljen..fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige

Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 02 maj 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
osiguranje će svakako biti vrhunsko..20-ak specijalaca, 20-ak policajaca iz 3-4 općine SBK-a i još 20-ak zaštitara iz 2 zaštitarske kuće, plus redari kluba. dakle približno 80 ljudi na osiguranju, a nije isključeno da će biti i pojačano, jer iz FK Sloboda još nisu prijavili dolazak navijača..vidovitadjemila je napisao/la:I bez budalestina dolazi kantonalna pol.SBK najgora u drzavi.Ovo nije zeyebancija.Provjereno-sjediste im je u Travniku...vitez01 je napisao/la:potpisujem sve od riječi, do riječi..fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo sevidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige
samo jedna stvar..podsjetite svoje da prijave dolazak navijača, mislim da je to obveza, da policija ne zabrani ulazak (ovo govorim iz najbolje namjere, da se ne shvati pogrešno)..
pozz
ipak, sigurni smo da će ovo biti fešta nogometa i da će se na kraju utakmice čuti pljesak i domaćih i gostujućih navijača bez obzira tko pobijedi

Danas objavljeno!
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... iran-penal" onclick="window.open(this.href);return false;
tako da se ne zale ovi iz Lukavca
Sprema se sve polako za subotnji derbi,vala ako vrijeme posluzi mogao bi to biti velik dan za vitez,da se stadion napuni do kraja!
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... iran-penal" onclick="window.open(this.href);return false;
tako da se ne zale ovi iz Lukavca

Sprema se sve polako za subotnji derbi,vala ako vrijeme posluzi mogao bi to biti velik dan za vitez,da se stadion napuni do kraja!

Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
haj meni PPfukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit
sta je rec? s ozbirom da cete biti fino primljeni ovdje

-
- Kontakt:
Pobjeda Slobode u Vitezu sigurno, eto čujemo se poslije utakmice, Sloboda pobjedom u Vitezu 80 % je novi premierligaš.....nkvitez je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit

Nemoj dalje srce ce me udaritsamolukavac je napisao/la:Pobjeda Slobode u Vitezu sigurno, eto čujemo se poslije utakmice, Sloboda pobjedom u Vitezu 80 % je novi premierligaš.....nkvitez je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Nemoj dalje srce ce me udarit

ako Sloboda dobije u Vitezu onda i treba igrati PL..iako mislim da je Vitez kvalitetniji, a igra i na domaćem terenu..teško će Sloboda do pobjede..uostalom sve ćemo znati u subotu oko 18 i 45samolukavac je napisao/la:Pobjeda Slobode u Vitezu sigurno, eto čujemo se poslije utakmice, Sloboda pobjedom u Vitezu 80 % je novi premierligaš.....nkvitez je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.