NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2011, 00:29

LBJ MVP je napisao/la:Hoću to da kažem.Mavsi su izbacili smiješne Lakersi ebeni prvaci koji neće ni metlu da izbjegnu pa se u 4. šetkaju po terenu kao u prethodne 3.Dok su Grizliji odlična ekipa iako mi je falio Rudy.4 prva strijelca ove ekipe ispod 22. godine i odigrali ovako zrelo 7. tekmu Durant u Jordanovom stilu,Westbrook u Pippenovom zadnji igrač koji je imao triple-dobule u 7. je upravo Pippen.Toliko su žara pokazali danas i 3 tekme što su izgubili bilo je ne na neiskustvo već na opuštanje nisu ozbiljno shvatili jednu odličnu ekipu pa im ta ekipa preokret napravi no večeras su željeli tu pobjedu i odigrali su je na nivou
Mlađa,jača,brža i na samom kraju talentovanija ekipa od Mavsa.Glavni igrači ovih ekipa Durant i Nowitzki svaka čast Dirku no KD je 2. igrač trenutno na svijetu i prvi scorer pa neke izrazite druge opcije kao Westbrook Mavsi nemaju imaju Terrya sa klupe no i tu Thunder kao odgovor ima Hardena.Chandler odličan pod košem,ali Perk je ipak bolji igrač kad vidim njegov uvijek isti izraz lica prepadnem se :lol: Još tu dodamo Ibaku,Collisona i Mohammeda kojim nije bitno koliko će zabiti.Thabo uz Allena trenutno najbolji defanzivac na 2 i 3 tako da i tu Oklahoma jača s tim da Dallas nema nikog da čuvaju Duranta svaka čast Marionu no poješće ga KD.Iskustvo čak i neće biti preciše bitno ako budu željeli pobjedu kao večeras,a hoće Durant je rođeni pobjednik i vođa jeste da ne priča puno nešto tipa Duncan uradiće svoje na terenu.A i Mavsi po meni mogu više zakazat zbog toga što je ovo njihova zadnja prilika Kidd,Dirk,Peja,Marion i ostali ja ih ne vidim više u vrhu NBA.Još kad se uzme u obzir da nemaju prsten :?
Očekujem nešto slično što je Heat uradio Celticsima na fizikalije samo što OKC ima mnogo širu ekipu.
Sada malo o Grizzliesima nadam se da će zadržat ovu ekipu jer uz Clliperse,Thunder i Lakerse(jbg prejaki su da bi ih sada otpisao)bi trebali činiti vrh zapada.Samo još jedan dobar šuter i moći će i dobiti OKC.Od Mayoa očekujem da eksplodira sljedeće sezone,a Gay i Z-Bo trebaju bolje sarađivat kao dvojica najboljih igrača ove ekipe
Kolko god ti ili ja koji volili Duranta on nije 2 igrac danasnjice, iskreno. Ima potencijala da bude jedan strasan ubica, ali za mene su Wade, Kobe, James bolji od njega. Sve dok ne bude igrao agresivnije i pocne malo vise mase nabijat, jer imalo jaci igrac od njega ga ustopa (Artest, Battier a i James) . :)
On i Rosu su tu negdje, imaju suprotne mane koje ce sigurno u skoroj buducnosti popraviti i onda ce biti epski duelu OKC-a i Bullsa, nadam se. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:29

LBJ MVP je napisao/la:Hoću to da kažem.Mavsi su izbacili smiješne Lakersi ebeni prvaci koji neće ni metlu da izbjegnu pa se u 4. šetkaju po terenu kao u prethodne 3.Dok su Grizliji odlična ekipa iako mi je falio Rudy.4 prva strijelca ove ekipe ispod 22. godine i odigrali ovako zrelo 7. tekmu Durant u Jordanovom stilu,Westbrook u Pippenovom zadnji igrač koji je imao triple-dobule u 7. je upravo Pippen.Toliko su žara pokazali danas i 3 tekme što su izgubili bilo je ne na neiskustvo već na opuštanje nisu ozbiljno shvatili jednu odličnu ekipu pa im ta ekipa preokret napravi no večeras su željeli tu pobjedu i odigrali su je na nivou
Mlađa,jača,brža i na samom kraju talentovanija ekipa od Mavsa.Glavni igrači ovih ekipa Durant i Nowitzki svaka čast Dirku no KD je 2. igrač trenutno na svijetu i prvi scorer pa neke izrazite druge opcije kao Westbrook Mavsi nemaju imaju Terrya sa klupe no i tu Thunder kao odgovor ima Hardena.Chandler odličan pod košem,ali Perk je ipak bolji igrač kad vidim njegov uvijek isti izraz lica prepadnem se :lol: Još tu dodamo Ibaku,Collisona i Mohammeda kojim nije bitno koliko će zabiti.Thabo uz Allena trenutno najbolji defanzivac na 2 i 3 tako da i tu Oklahoma jača s tim da Dallas nema nikog da čuvaju Duranta svaka čast Marionu no poješće ga KD.Iskustvo čak i neće biti preciše bitno ako budu željeli pobjedu kao večeras,a hoće Durant je rođeni pobjednik i vođa jeste da ne priča puno nešto tipa Duncan uradiće svoje na terenu.A i Mavsi po meni mogu više zakazat zbog toga što je ovo njihova zadnja prilika Kidd,Dirk,Peja,Marion i ostali ja ih ne vidim više u vrhu NBA.Još kad se uzme u obzir da nemaju prsten :?
Očekujem nešto slično što je Heat uradio Celticsima na fizikalije samo što OKC ima mnogo širu ekipu.
Sada malo o Grizzliesima nadam se da će zadržat ovu ekipu jer uz Clliperse,Thunder i Lakerse(jbg prejaki su da bi ih sada otpisao)bi trebali činiti vrh zapada.Samo još jedan dobar šuter i moći će i dobiti OKC.Od Mayoa očekujem da eksplodira sljedeće sezone,a Gay i Z-Bo trebaju bolje sarađivat kao dvojica najboljih igrača ove ekipe

slazem se u potpunosti, KD tesko ce zaustavit,ali budemo realni tesko ce i oklahoma zaustaviti dirka... Mada ako Ibaka malo vise oznoji guzicu moci ce jer je gledano jedan od boljih defanzivaca u NBA...Oklahoma puno brza ekipa od dallasa, i to moze biti prednost,mada ne sumnjam u dallas da ce lako dopustavati kontre,ali kada su mogli protiv memphisa istrcavati po koju kontru sto ne bi mogli i protiv puno sporije ekipe dallasa... Klupe su im izjednacene, nadam se da ce harden i collison nastaviti kao veceras da unose dosta pozitivne energije sa klupe...
slazem se sa ovim da je durant rodjeni pobednik,drugi igrac NBA i prvi skorer,nema sta najbolji mladi igrac... Ovo za mepmphis,pa oni imaju skoro sve kljucne igrace pod ugovorom sem gasola.... Sigurno da ce i njega gledati da produze za koju godinu,inace sjajna ekipa sa kojom ce oklahoma jos voditi duela.... Randolph igracina iako je danas bio los...sve u svemu nadam se da ce oklahoma obezbediti veliko finale,ali znam da nece biti nimalo lako

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2011, 00:31

alfarouqaminu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Westbrook je los, a imao je tripleduble 14p,14ast i 10 skokova uz samo 14 suteva koliko je uzeo i sta je tu lose?...pa ovakvu utakmicu ni Rondo nema i opet je odlican...kako takvi mozete da budete stvarno ne mogu biti pametan :(...pa skim mi ovdje polemisemo i vodimo diskusije u pm :(...ma treba batalit ovaj forum, jer ne vodi ovo nicemu, jer nigdje objektivnosti u pm
citaj bolje,nisam rekao los sto se tice statistike nego suta... lik je imao 12-4,to je lose nema sta da se komentarise
Opet ti veze nemas. Westbrooku je ovo sinoc najbolja utakmica bila u Playoffu. Nije solirao, asistencije je pucao, skako, borio se i cim on igra za ekipu Oklahoma igra sjajno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:32

SaltCityAttack je napisao/la:sta je to lose 12;4 zasto? citam ja odlicno, pa ni Rondo bolje ne suta,pa bude mu odlicna utkamica kada ima ovakve brojke ...gdje su tu ba objektivnosti ebote, jer je covjek profulao 8 suteva i odmah on nije bio dobar i nije on uopste sudjelovao u pobjedi svoje ekipe... da imao je i 5 izgubljenih, a nisi spomeno da je i Durant izgubio 2 lopte...sta je to Durant imao samo 3 manje ebiga, a ipak Westbrook najduze drzi loptu u svom posjedu, jer je PG
covece rekao sam da je bio los sto se tice suta,kako nije los sut 12-4 pa to ti je jedva 33 %,ako je tebi to dobro onda ok....aj znam da lecis komplekse pa uzimas ronda u usta :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:35

LBJ MVP je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Westbrook je los, a imao je tripleduble 14p,14ast i 10 skokova uz samo 14 suteva koliko je uzeo i sta je tu lose?...pa ovakvu utakmicu ni Rondo nema i opet je odlican...kako takvi mozete da budete stvarno ne mogu biti pametan :(...pa skim mi ovdje polemisemo i vodimo diskusije u pm :(...ma treba batalit ovaj forum, jer ne vodi ovo nicemu, jer nigdje objektivnosti u pm
To je alfa rekao koliko se ja sjećam ne čitate njegove postove ili ih ne shvatate ozbiljno :?
Zašto Ronda spominješ :?: :oops:

Ma nisam ni mislio da si ti pisao ovo u svom postu, naravno da sam na Aflu mislio na koga bi drugo....Ronda spominjem jer uglavnom kad on ima ovakvu utkamicu, to je odlicno, a ovo sto je Westbrook napravio za ekipu nije ...znaci puno nerealnosti ima kod pojedinih clanova ovog foruma...zna se da ne gotivim Westbrooka, ali ne mogu neobjektivnosti kod ljudi nikako...znaci ne bitno o kome se to radilo, Rosu,Westbrooku,Rondu i td, uvjek cu se javiti, ako smatram da je napisana neka neobjektivnost , kao sto je rijec sada za ovu utakmicu Westbrooka...ebiga ne valja im kad covjek sutne 27 lopti i pogodi 35p, nevalja kad asistira 14 i uhvati 10 lopti, pa sta valja onda ebote ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:35

BIHfan je napisao/la:
Kolko god ti ili ja koji volili Duranta on nije 2 igrac danasnjice, iskreno. Ima potencijala da bude jedan strasan ubica, ali za mene su Wade, Kobe, James bolji od njega. Sve dok ne bude igrao agresivnije i pocne malo vise mase nabijat, jer imalo jaci igrac od njega ga ustopa (Artest, Battier a i James) . :)
On i Rosu su tu negdje, imaju suprotne mane koje ce sigurno u skoroj buducnosti popraviti i onda ce biti epski duelu OKC-a i Bullsa, nadam se. :)
cuj,Battier ga je veceras dosta cuvao, i vidim koliko ga je zaustavio,kao i james sto ga je zaustavio pogledaj statistiku poslednji duel ako se ne secam 33 poena....
sto se tice mase on sigurno nece nabacivati vise mase,jer manje mase manja opterecenost na kolenima,i samim tim manja verovatnoca povreda,sam je izjavio da se vise nece pumpati, pa lik ima 208cm i 104kg...
Sto nije 2 najbolji igrac u nba?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 00:38

SaltCityAttack je napisao/la:sta je to lose 12;4 zasto? citam ja odlicno, pa ni Rondo bolje ne suta,pa bude mu odlicna utkamica kada ima ovakve brojke ...gdje su tu ba objektivnosti ebote, jer je covjek profulao 8 suteva i odmah on nije bio dobar i nije on uopste sudjelovao u pobjedi svoje ekipe... da imao je i 5 izgubljenih, a nisi spomeno da je i Durant izgubio 2 lopte...sta je to Durant imao samo 3 manje ebiga, a ipak Westbrook najduze drzi loptu u svom posjedu, jer je PG
covece rekao sam da je bio los sto se tice suta,kako nije los sut 12-4 pa to ti je jedva 33 %,ako je tebi to dobro onda ok....aj znam da lecis komplekse pa uzimas ronda u usta :lol:
Pa nije njemu on navija za Bullse i tu Rose za 30pena 30 šuteva tako je i večeras Rusel 12 šuteva za 14?poena :mrgreen:
Izvinite morao sam,ali mi stvarno nije jasno šta Ronda spominjete,a 4-12 jeste loš šut.Durant je imao dobar šut 22-3 lopte za gotovo 40 poena 8-)
BIHfan je napisao/la: Kolko god ti ili ja koji volili Duranta on nije 2 igrac danasnjice, iskreno. Ima potencijala da bude jedan strasan ubica, ali za mene su Wade, Kobe, James bolji od njega. Sve dok ne bude igrao agresivnije i pocne malo vise mase nabijat, jer imalo jaci igrac od njega ga ustopa (Artest, Battier a i James) . :)
Kobe wtf :? :lol: :roll:
Battier ga uštopao u prošloj uz veliku pomoć Allena ;) Sigurno je da Rose i KD imaju mane još su mladi mogu to ispravit.Kobe,Wade i Bron imaju mane a i godine zbog kojih ne mogu ispravit.KD je bolji od Wade bolji šuter,a njegova visina uz brzinu i šut mu nameće to da bude najdominantniji igrač današnjice :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:41

LBJ MVP je napisao/la:
Pa nije njemu on navija za Bullse i tu Rose za 30pena 30 šuteva tako je i večeras Rusel 12 šuteva za 14?poena :mrgreen:
Izvinite morao sam,ali mi stvarno nije jasno šta Ronda spominjete,a 4-12 jeste loš šut.Durant je imao dobar šut 22-3 lopte za gotovo 40 poena 8-)

pa LBJ to mu i pricam,nisam ja nista rekao da je on lose odigrao, cak naprotiv igrao strasno dobru odbranu kao i obicno, ali sto se tice suta bio je preslab

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:45

pa ti mora da si glup :roll: ,nisam rekao da je lose odigrao,vec da je imao los procenat suta

zamolio bi administraciju da ga posalje na spavanje ili ce biti prekrseno pravilo foruma...ako sam ja za debil bio 24 sata odsutan, onda ovo apsolutno zasluzuje isti tretman.... istjerajte balavce sa foruma i onako ce sve ostale otjerati
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 maj 2011, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 00:47

Alfa i ti sad tražiš dlaku u jajetu bitno je to da su oni odigrali odlično kao tim,a uvijek će neko imat lošu šutersku noć
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 00:50

LBJ MVP je napisao/la:Alfa i ti sad tražiš dlaku u jajetu bitno je to da su oni odigrali odlično kao tim,a uvijek će neko imat lošu šutersku noć
ja sam to naglasio,jer sam pratio tekmu, brate daj da budemo objektivni...

i procitaj moje postove predhodne i vidi dal sam rekao da je odigrao lose ili dal je sutirao lose,a to ovi sto provociraju mene ne zanima

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:51

LBJ MVP je napisao/la:
Izvinite morao sam,ali mi stvarno nije jasno šta Ronda spominjete,a 4-12 jeste loš šut.Durant je imao dobar šut 22-
spomeno sam zato sto je ista ovakva utakmica njegova uglavnom odlicna zar ne?..pa nema ni onaj bolji sut u utkamici sasvim sigurno,jos ima i puno profulanih slobodnih bacanja...zato kazem da se ni ova njegova utkamica ne moze tek tako umanjiti zbog profulanih 8 suteva
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2011, 00:54

Naposletku(što bi veliki Đole reko)to i nije toliko bitno 4-12 8-12 kad pobjediš isto ti je

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:58

LBJ MVP je napisao/la:Alfa i ti sad tražiš dlaku u jajetu bitno je to da su oni odigrali odlično kao tim,a uvijek će neko imat lošu šutersku noć

i procitaj moje postove predhodne i vidi dal sam rekao da je odigrao lose ili dal je sutirao lose,a to ovi sto provociraju mene ne zanima

ma ne provociram te, pa provociro si ti sinko vec odavno :)....ja sam ti samo rekao da si umanjio ono sto je Westbrook uradio za ekipu i da si spomeno 5 izgubljenih lopti, a da pri tome nisi spomeno 14ast i 10 skokova a zbog cega, jeli zato sto je Durant najveca zvijezda svoje ekipe ili sta vec?..da mi provociramo, a vi u svojim komentarima nemate provokacija na isti nacin :)....samo se ponasamo onako kako se vi ponasate vec pola sezone...da i ja sam glup da naglasim jos jednom
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 maj 2011, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 16 maj 2011, 00:59

Opustite se svi. Uskoro ćemo uživati u igri najboljeg igrača današnjice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 01:00

LBJ MVP je napisao/la:Naposletku(što bi veliki Đole reko)to i nije toliko bitno 4-12 8-12 kad pobjediš isto ti je
ma naravno odigrali su odlicno ko ekipa nocas svaka im cast..Durant Westbrook i ostali zaista fenomenalno od treceg perioda pa do samog kraja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2011, 01:00

LBJ MVP je napisao/la: Kobe wtf :? :lol: :roll:
Battier ga uštopao u prošloj uz veliku pomoć Allena ;) Sigurno je da Rose i KD imaju mane još su mladi mogu to ispravit.Kobe,Wade i Bron imaju mane a i godine zbog kojih ne mogu ispravit.KD je bolji od Wade bolji šuter,a njegova visina uz brzinu i šut mu nameće to da bude najdominantniji igrač današnjice :)
Nikad, ama bas nikad ne podcjenjuj Kobeta. Sad je nabrijan pravo i siguran sam da ce zapet ovo ljeto da pokaze kriticarima da ga ne otpisuju. On ti je zeljan pobjeda isad, ne brini za njeg.
Pa et i Allen je fizicki jak igrac, a i Battier. Cim su ga ovako ustopali da nije mogao prnut to ne valja, pa makar jednu utakmicu. To odmah pokazuje Durantove slabosti. I protiv Artesta nije mogao igrat smirom i nije se naigrao. Njegova tezina je mala u odnosu na ostale trojke lige, vrlo lako ga mogu izgurat iz reketa i zato on i zivi od tog suta, mora postat igrac sa vise solucija u napadu, to govorim. Isto tako i Wade-a podcjenjujes, koji je za mene igracina. Nema neki sut, ali ubija kad najvise treba sa onih pozicija kojih je los. Za Jamesa si se slozio.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 01:01

LBJ MVP je napisao/la:Naposletku(što bi veliki Đole reko)to i nije toliko bitno 4-12 8-12 kad pobjediš isto ti je

i to sto kazes,ali pogledaj kako prevrcu recenice,neverovatno ti kazes da je lose sutirao a oni napravise da sam rekao da je lose odigrao,o moj Boze :roll:
SaltCityAttack je napisao/la:

ma ne provociram te, pa provociro si ti sinko vec odavno :)....ja sam ti samo rekao da si umanjio ono sto je Westbrook uraido za ekipu i da si spomeno 5 izgubljenih lopti, a da pri tome nisi spomeno 14ast i 10 skokova a zbog cega, jeli zato sto je Durant najveca zvijezda svoje ekipe ili sta vec?..da mi provociramo, a vi u svojim komentarima nemate provokacija na isti nacin :)....samo se ponasamo onako kako se vi ponasate vec pola sezone...da i ja sam glup da naglasim jos jednom
slusaj ajde molim te procitaj lepo pa vidi da li sam napisao da je imao 14 asista i 10 skokova

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 01:02

Begonja je napisao/la:Opustite se svi. Uskoro ćemo uživati u igri najboljeg igrača današnjice.

tri najbolja igraca lige trenutno, uz Kobea i Duranta naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2011, 01:02

Begonja je napisao/la:Opustite se svi. Uskoro ćemo uživati u igri najboljeg igrača današnjice.
Naravno, fast dont lie. ;)
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.